biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 10:25:10)
|
Udb, saj ce ne bo boljse, se bom vrnila na Biba77. Meni tudi bolj zveni, samo se nisem navajena. Pa ti tudi ne... Torek, torek, .... :zmeden2: Glej, udb, z naslednjimi vrsticami te bom hipnotizirala (DALJE NAJ BERE SAMO UDB!!!!!): Polna si energije, ki pa jo nujno rabis za dve stvari... 8) ...dobro beri moje crke, saj bos tako cula tudi moj glas... 8) ...svojo energijo moras zdaj pravilno uporabiti... 8) ...moje crke te uspavajo :zaspan: in res se potrudi, da "izklopis vse motece faktorje"... 8) ...ko prides do konca tega posta, bos pridno nadaljevala s pisanjem pod temo "Dobro jutro"... 8) ...skoraj ze spis :zaspan:... 8) ...pocakala bos do dveh, potem bos sla domov se fino najedla in zaspala... :zaspan: ...vsak naslednji dan se bos sicer vstala in opravljala vsakodnevna opravila... 8) ...si se vedno 100% skoncentrirana na moje crke?... 8) ...vendar bos pred sabo imela samo cilj, kako cimlazje in brez naporov docakati torek, zato ne pretiravaj :zaspan:... 8) ...Beres pozorno?... 8) ...ko se naslednjic resnicno zbudis, bo to na gin. stolu in sicer ob besedah tvoje G, ki bo rekla: Cestitam :bravo:, z pikico je vse ok in ste :nosecka: v 9 tednu... 8) ...dobro si zapomni, kar si prebrala in ko prides na konec, klikni "obnovi" (reload)... !!!!Potem pa se hitro opravici Astri, ker si ji napisala, da ti je bila Biba bolj vsec :)-:)-:)-:)-:)- Vse, ki niste udb in ste brale do konca, pa boste za kazen dozivele napad smeha!!! :)-:)-:)-:)-:
|
|
|
|