Dobro jutro (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:29:42)

Jutro, Neva!
Ja, Zlicka tudi za tebe je dovolj :kava:, samo na zalost imamo danes v ponudbi samo tursko kavo s smetano ali mlekom. Zmanjkalo kapucina...:zmeden:

žlička -> Dobro jutro (10.2.2005 8:31:45)

bibica, vzamem tudi tursko z mleko, da me gor drzi bo tudi ta dobra

jutro neva......kaj nas drazis.jaz bi tudi pluskanje morja pod oknom svoje pisarne:)-:)-:)-

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:33:45)

Jaz sem pa cisto zadovoljna z vremenom. Moram danes uzivat, ko bo jutri ze taaaak snezilo - danes se bomo sestale RR cveke. :)

luna39 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:33:52)

udb, jeee, zdele sem prebrala, da si:racka:9nebesa, res sem vesela, da ti je ratalo:bravo::bravo::bravo::bravo:Uživaj9nebesa9nebesa

Anonimen -> Dobro jutro (10.2.2005 8:33:58)

Napihni plastičen čoln,napolni ga z vodo dodaj pol kile soli,nabavi enga ki bo pozibaval čolniček,in evo ti morje ti bo pljuskalo pod oknom:)-:)-:)-:)-:morje:

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:34:38)

:bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo:

žlička -> Dobro jutro (10.2.2005 8:36:22)

:)-:bravo::)-:bravo: dobra ideja, sam kaj ko to ni to:zmeden2:

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:38:05)

No, pol pa se malo po netu pobrskaj, da najdes kak primerez zvok (pleskanja morja ob :morje: ).
:)-:)-

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:39:03)

:ups::ups: ...primereN zvok (plUskanja... :ups::ups:

žlička -> Dobro jutro (10.2.2005 8:40:58)

pleskanja:)-:)-:)- ta je dobra, mah, se tudi jaz ful velikrat zatipkam, sam vazno je da razumemo bistvo

Anonimen -> Dobro jutro (10.2.2005 8:41:39)

Biba saj bi bilo morje poleti res potrebno svežega pleskanja:)-:)-:)-:)-zdela pa je lepe temno modre barve:)-:)-:zmeden2:zelene:zmeden2:rjavkasto zelene:zmeden2::)-

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:42:54)

No, zdaj pa se imate komu za smejat...:ups::ups:
Saj, razumele bi se pa tudi, ce bi v petih jezikih pisale... Ko gre za :duda:, ni ovir!

simonas -> Dobro jutro (10.2.2005 8:42:54)

Jutro punce!

Kar nekako ne morem ujet pravega tempa, da bi se uspela kaj dosti vključevat v vaše debate. Prejšnji teden sem bila na bolniški, pa me je vse delo počakalo in zdaj delam delam in še enkrat delam...

Danes imam najavljenega programerja, ker mi je treba še nekaj stvari popravit v programu, potem pa se počasi zaključnega računa lotim... Uh, bo še dela...

Vesela sem z vsemi vami, ki se veselite lepih novičk. Pri nas menda ta mesec ne bo nič, ker sem imela O ravno med bolniško, pa se nisem ravno tako fajn počutila, kuhalo me je, pa še na antibiotikih sem bila... Pa bo drugič boljše!

Lep dan vam želim!

Simona

simonas -> Dobro jutro (10.2.2005 8:43:02)

Jutro punce!

Kar nekako ne morem ujet pravega tempa, da bi se uspela kaj dosti vključevat v vaše debate. Prejšnji teden sem bila na bolniški, pa me je vse delo počakalo in zdaj delam delam in še enkrat delam...

Danes imam najavljenega programerja, ker mi je treba še nekaj stvari popravit v programu, potem pa se počasi zaključnega računa lotim... Uh, bo še dela...

Vesela sem z vsemi vami, ki se veselite lepih novičk. Pri nas menda ta mesec ne bo nič, ker sem imela O ravno med bolniško, pa se nisem ravno tako fajn počutila, kuhalo me je, pa še na antibiotikih sem bila... Pa bo drugič boljše!

Lep dan vam želim!

Simona

Anonimen -> Dobro jutro (10.2.2005 8:45:26)

simonas....počasi ne hitet.... delo ne bo zbežalo:)-:)-

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:46:16)

Jutro, Simona!
Saj nismo tak hitre, da bi morala tempo z nami vzdrzevat... :):) Ti samo kaj pripisi - vrzi eno malo kostko..:)-
Pa saj ves, da smo obicajno dobrovoljcki in cas z nami ti bo hitreje minil. Kar pridi se...
Glede tvojega ciklusa pa se pusti presenetit. Nikoli ne ves, ce je bila O tocna, ne?
:miska:
PS: Sem si mislila, da se boste na moje pleskanje spravile...:(:ups:

Anonimen -> Dobro jutro (10.2.2005 8:49:30)

biba ne bit žalostna nam smrtnikom se to lahko dogaja,še meni,ki po pet minut iščem črke na tipkovnici se dogaja:)-:)-:)-:)-

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:52:28)

Nisem zalostna. Danes se mi to ne more zgodit! 9nebesa Sem nabita z energijo in komaj cakam, da bo ura 12.00, pol pa 16.30, pol pa 19.00, pol pa bo ze skoraj jutri in jutri je petek! :bravo::bravo::bravo::bravo:
Sem vceraj bila pri zobozdravnici in je vse ok, tak, da sem cila in zdrava. In vesela... :)-

Anonimen -> Dobro jutro (10.2.2005 8:54:33)

Tako ja pozitivno:bravo::bravo:
ampak obisk zobarja pa brrrrrrr,jest se ga bojim kot:hudicek:

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 8:59:42)

Jaz pa grem jutri se enkrat, da mi naredi eno prevlekco, da me ne bo kaj presenetilo, ko bom marca v tujini. :bravo::bravo: Sem vceraj kar skocila s stola, tak se mi je fino zdelo, ko je rekla, da vse stima!
:)

Anonimen -> Dobro jutro (10.2.2005 9:06:01)

Ti si skočila od veselja jaz sem zobarju ušla s stola,od bolečin:hudicek::)-:)-me je skor lovil po ordinaciji:)-

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 9:08:12)

Hmmmmm, zdaj pa si ok, ne? Je uspel opravit svoje delo?? :)-

Udb -> Dobro jutro (10.2.2005 9:15:55)

Sem že nazaj - sem šla mal jest!! LAČNA!! :)-

Anonimen -> Dobro jutro (10.2.2005 9:20:04)

Ja zdej pa je me ne bodo več boleli,ker so mastno plačani-mostiček:)-In veš kdo je kriv,da nimam mojih štirih prednjih zob-naš:kuza:tako močno me je po nesreči z njegovo betico treščil v zobe da so korenine napokale in je bil čez mesec cel:hudicek:

udb,ti pa kar napolni lačni želodček,nihče ti ne bo zameril,zdaj moraš jest;)

biba77 -> Dobro jutro (10.2.2005 9:20:04)

Ja, ja, ... zdaj imas izgovor, da bos pogosteje lacna!! :bravo::)-:bravo:

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>