Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 8:43:32
|
|
|
|
Arwen
|
Jaz bom šla rodit na Jesenice. Odločila sem se za epiduralno, zato me (zaenkrat) ni še nič strah. Je pa res, da včasih tako kot ti pomislim na komplikacije, ki se lahko zgodijo, ampak take črne misli je najbolje čimprej pregnati in misliti na to, da bo vse ok!!;) Srečno! T.:rozica:
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 8:57:43
|
|
|
|
mia-1
|
Hoj Jest bom rodila v Celju. Zaenkrat me ni se nic strah.Ne vem zakaj razmisljas ze zdej o tem, preusmeri misli drugam in pozitivno razmisljaj.Jaz sem predvsem nehala poslusati izkusnje drugih zensk, ki so me kar naprej strasile, kako boli.Mislim, da v danasnjem casu lahko ginekologom-porodnicarjem povsem zaupas.LP
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 9:05:53
|
|
|
|
lunca77
|
jst grem v Postojno verjetno na epiduralno. vsako tok me sicer mal strese, ampak ni panike kar bo pa bo. lp lunca77:nosecka:30t+6dni
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 10:11:15
|
|
|
|
Lidija
|
Jaz bom pa kar v Ljubljani, mi je najbližje.
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 12:06:39
|
|
|
|
anne
|
Verjetno na Ptuj, lahko pa tudi v Maribor. Strah pred porodom me je nekoliko minil, ker sestavljam seznam, kaj je treba vse nabaviti za našega :duda:, ker še skoraj čisto nič nimam. Pa iščem kje imajo kaj in najceneje. Si bom nabavila par cd-jev s sprostitveno glasbo (za v porodnišnico), vem da bo bolelo :( in dihali bomo 300/h. Pa babici bom težila naj mi da nekaj proti bolečinam. Po eni strani že komaj čakam, da bo mimo. anne
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 12:47:53
|
|
|
|
nikitta
|
prvič sem rodila s CR v Ljubljani, zdaj ko živim v Škofji Loki se mi po napotnici obeta Kranj. Vsekakor upam, da se bom pravočasno odpravila proti Ljubljani, saj imam pozitivne izkušnje...no, to je bolj za moj občutek. Kjerkoli, samo da bo vse OK! PS: tudi mene je "malo" strah... Lep pozdrav
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 13:21:43
|
|
|
|
beba76
|
Mi bomo pa rodili v Mariboru (če mi bodo obljubili epiduralno), drugače pa kar v Murski Soboti, ki mi je bližja. Strah....ja, je prisoten, a hitro pomislim na to, da če sem že dva poroda dala skozi, ni vrag, da mi ne bi uspelo še tretjič:)-:)-
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 15:41:12
|
|
|
|
cookie
|
Živjo! Prvega sem rodila pred 6 leti v Celju. Porod je trajal cca 8 ur, bila sem pod kapalno (umetni popadki), šivana, brez prisotnega moža, pa je vseeno šlo. Pred tem se nisem obremenjevala s potekom poroda, saj mislim, da črne misli slabo vplivajo tako na mamino kot dojenčkovo psihološko stanje. Sicer pa ko si enkrat tam, tako ne preostane kaj drugega. Sedaj imam rok 2.4. in sem premišlljevala o epiduralni, pa sem se nekako odločila kar za klasično. Morda sem preveč staromodna, vendar želim sama čutiti svoje telo in s tem v zvezi tudi popadke. To pač sodi zraven. Nikar se ne obremenjuj, glej na vse kot na izlet v neznano. Saj veš, ni potreben hotel s petimi zvezdicami, da se imaš lepo, pomemben je tvoj lastni namen in želja po dobrem. Zato odženi slabe misli, saj ti čisto nič ne koristijo. Največ pomaga pogovor, sprehod, družba s prijatelji. Upam, da nisem preveč zatežila. Lep pozdrav.
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 16:10:22
|
|
|
|
Kati S
|
Oj! Do Postojne imam pol ure, do Ljubljane pa 45 minut. Če me kaj ne prehiti, grem v Lj. Glede strahov pa: vsake toliko časa me stisne in se bojim, da ni kaj narobe z otrokom (recimo gluhota, slepota,itd.), se pa ful bojim poroda in prvih dni z otrokom - vse dokler ne shodi....Prvič mi je bilo vse ravno in me ni bilo čisto nič strah. Zdaj, ko pa sem pred dvema letoma vse to doživela, me pa grabi panika. Če bo v Lj prilika, bom vzela epiduralno. Ni nujno, da ti ful olajša zadeve. Če bi jo meni dali prvič, bi bilo to le pol urce pred porodom (ker sem bila šele takrat dovolj odprta) in bi se ravno tako zverinsko matrala tistih 8,5 ur prej. V glavnem, čeprav sem vedno optimist, sem tokrat totalen pesemist in paničar - imam pač zelo slabe izkušnje. Bojim se poroda, šivanja, mastitisov, joka in nošenja od 18.00 do 24.00, pa malo spanja, pa spet joka, pa spet spanja, pa joka od 3.00 do 5.00, pa dve urici spanja...... Če greš prvič, ti ni treba tako razmišljat. Jaz raje ne bi, a kaj ko se vsega še predobro spomnim. Srečno!!!
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 16:37:08
|
|
|
|
Annny
|
Arwen, nič naj te ne bo strah...boš videla, da bo fantastično:):):love:
|
|
|
|
Aprilke kje boste rodile 10.2.2005 23:38:17
|
|
|
|
sonček9
|
Tudi jaz bom najbrž rodila v Postojni. Zakaj pa vsi navijajo za Lj in ne za Postojno. Kakšnih komplikacij mislite?A niso tudi v Postojni usposobljeni, da pravilno in čim hitreje ukrepajo. Zdaj me je še bolj strah.:((Danes imam že cel dan trd trebuh oz. mi otrdeva mislite, da je to normalno? Strah me je tega, da ne bom zmogla in na koncu ko bom morala imeti največ moči omagala in s tem ogrozila mojo pikico. :rozica:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?