Kati S -> Aprilke kje boste rodile (10.2.2005 16:10:22)
|
Oj! Do Postojne imam pol ure, do Ljubljane pa 45 minut. Če me kaj ne prehiti, grem v Lj. Glede strahov pa: vsake toliko časa me stisne in se bojim, da ni kaj narobe z otrokom (recimo gluhota, slepota,itd.), se pa ful bojim poroda in prvih dni z otrokom - vse dokler ne shodi....Prvič mi je bilo vse ravno in me ni bilo čisto nič strah. Zdaj, ko pa sem pred dvema letoma vse to doživela, me pa grabi panika. Če bo v Lj prilika, bom vzela epiduralno. Ni nujno, da ti ful olajša zadeve. Če bi jo meni dali prvič, bi bilo to le pol urce pred porodom (ker sem bila šele takrat dovolj odprta) in bi se ravno tako zverinsko matrala tistih 8,5 ur prej. V glavnem, čeprav sem vedno optimist, sem tokrat totalen pesemist in paničar - imam pač zelo slabe izkušnje. Bojim se poroda, šivanja, mastitisov, joka in nošenja od 18.00 do 24.00, pa malo spanja, pa spet joka, pa spet spanja, pa joka od 3.00 do 5.00, pa dve urici spanja...... Če greš prvič, ti ni treba tako razmišljat. Jaz raje ne bi, a kaj ko se vsega še predobro spomnim. Srečno!!!
|
|
|
|