Samrela -> Zdaj mi pa nekaj povejte.... (11.4.2008 23:45:48)
|
Zvečer sta prišla k nam moja sestra in njen fant. Moška sta nekaj pila in čvekala midve po svoje.... malo po dnevni sobi s tamalima dvema. Potem dam jaz spat najprej enega, nato še drugega otroka in pridem nazaj ven, nakar začne moja sestra, da če bi šle midve v disko. Jaz nisem bila na nobeni zabavi od jeseni 2006, ker sem potem zanosila, rodila, dojila...pa saj veste kako to gre. Skratka sem totalno OUT of scena a me je zelo mikalo. Cincala sem in cincala, pa kaj bi oblekla, pa mam mastne lase...pa bi šla, pa ne bi.... Skratka eno uro sem cincala in potem sem se ODLOČILA, da ne grem, ker enostavno tako na hitro nisem pripravljena. Vmes se je še tamala zbudila in ko pridem od nje nazaj v družbo mi obelodanijo, da ker ne grem jaz, grejo pa oni. Povesila sem šobo a kaj sem hotela... Sestra mi je rekla, da priložnost zamujena...in so šli. In zdaj sem sama, brez žura (ker nisem imela jajc) in brez moža k kateremu bi se stisnila. Malo sem šokirana in ne vem kaj naj si mislim. Ali imam sploh pravico bit užaljena, ker je šel, glede na to, da me je prej silil naj grem. Ampak vseeno se mi vse skupaj zdi malo hinavsko. Kako bi ve odreagirale v moji koži in kaj naj mu jutri rečem? Zmedena
|
|
|
|