baguSka -> RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... (12.4.2008 0:51:41)
|
Ja, dolgčas po tebi in ko vidi, kako lepo je doma, ob tebi. Saj pri mojem je isto. Pa ta stavek, da je šel med prvimi ali celo prvi domov, je pri nas tudi na tapeti. Pa se ne sekiram, če je res ali ne. Najbrž na takšne način moški izrazijo, da so si želeli domov, k nam. Tisto, s "prvim iti domov" zveni pač bolj "strokovno".. Ja, ti naši možeki. Mi je kar toplo pri srcu, ko pride mož domov, in reče, da je bilo fajn in lepo zunaj, vendar najlepše je pa doma. TO je zame kompliment. hehe.. ja sej nekako mislim da res.. vsaj nakaze mi tko, da mu je blo dolgcas po meni.. :)) pa to, da je sel prvi domov - se tud jaz ne sekiram - jaz se temu stavku vedno fuuuull iz srca nasmejim.. ker itak vem da ni res, ampak ga pustim, da se sam sebi verjame.. hahaha.. :)) ja predvsem so strokovni in si zelijo, da nebi ble hude na njih.. :)) in da jih nebi kregale, kot to pocnejo mamice s sincki recimo, ko nekaj uspicijo.. :)) tud men je full toplo in lepo, ko mi rece, da mu je doma z mano najlepse.. in mi to seveda tud pokaze.. ;)
|
|
|
|