|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Zdaj mi pa nekaj povejte....
12.4.2008 0:45:43   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Samrela

ja verjetno si ze bla kdaj surlasta, pa te je ze vnaprej opozoril..

Dobro si me "skužila" Baguska user posted image  user posted image  user posted image

Ti samo beri baguSko. Ona obvlada.

Kako pa surla? Boš videla, kakšno surlo bo imel on, ker je ti ne boš imela. Saj jo pričakuje. Preseneti ga...Samrela... SE izplača... verjemi stari koki.user posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 26
12.4.2008 0:51:41   
baguSka
Ja, dolgčas po tebi in ko vidi, kako lepo je doma, ob tebi. Saj pri mojem je isto. Pa ta stavek, da je šel med prvimi ali celo prvi domov, je pri nas tudi na tapeti. Pa se ne sekiram, če je res ali ne. Najbrž na takšne način moški izrazijo, da so si želeli domov, k nam. Tisto, s "prvim iti domov" zveni pač bolj "strokovno".. Ja, ti naši možeki.

Mi je kar toplo pri srcu, ko pride mož domov, in reče, da je bilo fajn in lepo zunaj, vendar najlepše je pa doma. TO je zame kompliment.

hehe.. ja sej nekako mislim da res.. vsaj nakaze mi tko, da mu je blo dolgcas po meni.. :)) pa to, da je sel prvi domov - se tud jaz ne sekiram - jaz se temu stavku vedno fuuuull iz srca nasmejim.. ker itak vem da ni res, ampak ga pustim, da se sam sebi verjame.. hahaha.. :)) ja predvsem so strokovni in si zelijo, da nebi ble hude na njih.. :)) in da jih nebi kregale, kot to pocnejo mamice s sincki recimo, ko nekaj uspicijo.. :))

tud men je full toplo in lepo, ko mi rece, da mu je doma z mano najlepse.. in mi to seveda tud pokaze.. ;)

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
12.4.2008 0:52:17   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: Samrela

ja verjetno si ze bla kdaj surlasta, pa te je ze vnaprej opozoril..

Dobro si me "skužila" Baguska user posted image  user posted image  user posted image

ja njega.. oziroma njegov stavek, ki si ga omenila.. user posted image

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 28
12.4.2008 0:53:01   
baguSka
Boš videla, kakšno surlo bo imel on, ker je ti ne boš imela. Saj jo pričakuje. Preseneti ga...

tocno tko... user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 29
12.4.2008 1:01:51   
Samrela
Ne bom jo imela! Zanalašč! user posted image  user posted image  user posted image
Zdej mi pa še povejte kdo naj jutri ob 7h vstane in zrhta otroka? No, da slišim!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 30
12.4.2008 1:04:43   
baguSka
Kdor prvi vstane.user posted image  Mogoce pa niti on ne bo sel spat se... user posted image

Ne vem kaj tocno si hotla vprasat s tem vprasanjem.. ampak ponavadi tisti, ki je bolj spocit in ki je dlje spal, ne!? Al bi po tvoji logiki mogu on iz inata, ker je sel brez tebe v disko...? Potem se pa le se nisi pomirila, ampak se vedno surlo drzis. ;)

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 31
12.4.2008 1:12:46   
Samrela
Hja....ampak veš kaj Baguska...to pol ni več pošteno....user posted image   Najprej gre žurat, potem pa lahko še spi do 10h, jaz pa moram vstat! Da mi ne bo res surla spet zrasla!Ne...sej itak je jasno, da bom jaz vstala, zato je čas, da grem in se vsaj malo naspim.  Nisem tako kruta, da bi ga vrgla pokonci!
Hvala Basuska in ostale punce, ker ste mi bile dobra družba.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
12.4.2008 1:16:10   
baguSka
Nisem tako kruta, da bi ga vrgla pokonci!

Nisi tako kruta. Ampak najraje bi ga pa vseeno... no, vidim da si se nam prejle res mal zlagala, ko si rekla, da si se ze pomirila... Zakaj bi svojemu dragemu polena pod noge metala in se mu na tak nacin mascevala? Dej mal premisli... A tebi bi blo kul, ce bi se sla zabavat in bi on tebe tok zgodi vrgu pokonc, da zrihti otroke, ker si se ti sla zabavat, on pa je mogu bit doma user posted image

Vse se zacne v tebi... ne bodi nevoscljiva svojemu partnerju. On je zadnji, kateremu bi lahko bla... pa skodozeljna tud ves. Ocitno mu res ne privoscis, da se je sel zabavat.

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 33
12.4.2008 1:25:58   
Samrela
A tebi bi blo kul, ce bi se sla zabavat in bi on tebe tok zgodi vrgu pokonc, da zrihti otroke, ker si se ti sla zabavat, on pa je mogu bit doma

Sej sem rekla, da ga ne bom metala pokonci.

Ne Baguska... sem se pomirila, res. Mogoče me sam še mal nevoščljivost daje ampak bom prebolela. Nisem se zlagala, verjemi! Bom dokazala user posted image

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 34
12.4.2008 1:34:48   
baguSka
ok ok.. user posted image  sej te nisem hotla napadt.. brez zamere.. samo mal bl direktno sem ti povedala, kaksen obcutek si mi dala.. user posted image

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 35
12.4.2008 1:38:56   
Samrela
Kakšna zamera...lepo te prosim! Zdaj grem pa res spat!
Nočko in hvala še 1x!

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
12.4.2008 13:57:08   
baguSka
In?? Kako je blo? Si ga lepo sprejela?user posted image  Ga je cakal zjutraj vroc poljubcek in zajtrk na mizi??user posted image

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 37
12.4.2008 15:05:33   
Samrela
Ja, je bil priden in je prišel domov kmalu zatem, ko sem šla jaz spat. (Sem ga v polsnu še slišala) Zjutraj sem ga vprašala kako je bilo pa mi je mal povedal, nato pa sva se skoz neki zafrkavala na ta račun. user posted image  user posted image  user posted image  Je rekel, da je prišel prezgodaj domov in naj mu zato niti ne štejem tega "izhoda" - kot, da ga ni bilo. Bučko! Zdaj je ves zaspan in  skoz govori, da se tamali spi (jaz že vem komu se). No, pa se ga je končno ravnokar usmilila in sta šla spat.
Oh ti moški...z njimi je križ, brez njih pa še večji.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 38
12.4.2008 20:28:05   
Marogica
Lepo, lepo...Samrela... Drugič bo še prej doma...res...

Pa fajn se imejte čez vikend.

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Samrela)
Neposredna povezava do sporočila: 39
14.4.2008 8:19:34   
srki
No, a ne, kako se da brez užaljenosti in raznih surl lepo nekaj prestat? če bi imela pa surlo pa ga podje****, bi bilo pa vse narobe, predvidevam.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 40
14.4.2008 8:22:35   
baguSka
bi bilo pa vse narobe, predvidevam.

dobr predvidevas.. user posted image  pa sej to tud ona ze ve... ampak kr ni mogla iz koze.. user posted image

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 41
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?