Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 0:45:43
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samrela ja verjetno si ze bla kdaj surlasta, pa te je ze vnaprej opozoril.. Dobro si me "skužila" Baguska Ti samo beri baguSko. Ona obvlada. Kako pa surla? Boš videla, kakšno surlo bo imel on, ker je ti ne boš imela. Saj jo pričakuje. Preseneti ga...Samrela... SE izplača... verjemi stari koki.
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 0:51:41
|
|
|
|
baguSka
|
Ja, dolgčas po tebi in ko vidi, kako lepo je doma, ob tebi. Saj pri mojem je isto. Pa ta stavek, da je šel med prvimi ali celo prvi domov, je pri nas tudi na tapeti. Pa se ne sekiram, če je res ali ne. Najbrž na takšne način moški izrazijo, da so si želeli domov, k nam. Tisto, s "prvim iti domov" zveni pač bolj "strokovno".. Ja, ti naši možeki. Mi je kar toplo pri srcu, ko pride mož domov, in reče, da je bilo fajn in lepo zunaj, vendar najlepše je pa doma. TO je zame kompliment. hehe.. ja sej nekako mislim da res.. vsaj nakaze mi tko, da mu je blo dolgcas po meni.. :)) pa to, da je sel prvi domov - se tud jaz ne sekiram - jaz se temu stavku vedno fuuuull iz srca nasmejim.. ker itak vem da ni res, ampak ga pustim, da se sam sebi verjame.. hahaha.. :)) ja predvsem so strokovni in si zelijo, da nebi ble hude na njih.. :)) in da jih nebi kregale, kot to pocnejo mamice s sincki recimo, ko nekaj uspicijo.. :)) tud men je full toplo in lepo, ko mi rece, da mu je doma z mano najlepse.. in mi to seveda tud pokaze.. ;)
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 0:52:17
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Samrela ja verjetno si ze bla kdaj surlasta, pa te je ze vnaprej opozoril.. Dobro si me "skužila" Baguska ja njega.. oziroma njegov stavek, ki si ga omenila..
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 0:53:01
|
|
|
|
baguSka
|
Boš videla, kakšno surlo bo imel on, ker je ti ne boš imela. Saj jo pričakuje. Preseneti ga... tocno tko...
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 1:01:51
|
|
|
|
Samrela
|
Ne bom jo imela! Zanalašč! Zdej mi pa še povejte kdo naj jutri ob 7h vstane in zrhta otroka? No, da slišim!
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 1:04:43
|
|
|
|
baguSka
|
Kdor prvi vstane. Mogoce pa niti on ne bo sel spat se... Ne vem kaj tocno si hotla vprasat s tem vprasanjem.. ampak ponavadi tisti, ki je bolj spocit in ki je dlje spal, ne!? Al bi po tvoji logiki mogu on iz inata, ker je sel brez tebe v disko...? Potem se pa le se nisi pomirila, ampak se vedno surlo drzis. ;)
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 1:12:46
|
|
|
|
Samrela
|
Hja....ampak veš kaj Baguska...to pol ni več pošteno.... Najprej gre žurat, potem pa lahko še spi do 10h, jaz pa moram vstat! Da mi ne bo res surla spet zrasla!Ne...sej itak je jasno, da bom jaz vstala, zato je čas, da grem in se vsaj malo naspim. Nisem tako kruta, da bi ga vrgla pokonci! Hvala Basuska in ostale punce, ker ste mi bile dobra družba.
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 1:16:10
|
|
|
|
baguSka
|
Nisem tako kruta, da bi ga vrgla pokonci! Nisi tako kruta. Ampak najraje bi ga pa vseeno... no, vidim da si se nam prejle res mal zlagala, ko si rekla, da si se ze pomirila... Zakaj bi svojemu dragemu polena pod noge metala in se mu na tak nacin mascevala? Dej mal premisli... A tebi bi blo kul, ce bi se sla zabavat in bi on tebe tok zgodi vrgu pokonc, da zrihti otroke, ker si se ti sla zabavat, on pa je mogu bit doma Vse se zacne v tebi... ne bodi nevoscljiva svojemu partnerju. On je zadnji, kateremu bi lahko bla... pa skodozeljna tud ves. Ocitno mu res ne privoscis, da se je sel zabavat.
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 1:25:58
|
|
|
|
Samrela
|
A tebi bi blo kul, ce bi se sla zabavat in bi on tebe tok zgodi vrgu pokonc, da zrihti otroke, ker si se ti sla zabavat, on pa je mogu bit doma Sej sem rekla, da ga ne bom metala pokonci. Ne Baguska... sem se pomirila, res. Mogoče me sam še mal nevoščljivost daje ampak bom prebolela. Nisem se zlagala, verjemi! Bom dokazala
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 1:34:48
|
|
|
|
baguSka
|
ok ok.. sej te nisem hotla napadt.. brez zamere.. samo mal bl direktno sem ti povedala, kaksen obcutek si mi dala..
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 1:38:56
|
|
|
|
Samrela
|
Kakšna zamera...lepo te prosim! Zdaj grem pa res spat! Nočko in hvala še 1x!
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 13:57:08
|
|
|
|
baguSka
|
In?? Kako je blo? Si ga lepo sprejela? Ga je cakal zjutraj vroc poljubcek in zajtrk na mizi??
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 15:05:33
|
|
|
|
Samrela
|
Ja, je bil priden in je prišel domov kmalu zatem, ko sem šla jaz spat. (Sem ga v polsnu še slišala) Zjutraj sem ga vprašala kako je bilo pa mi je mal povedal, nato pa sva se skoz neki zafrkavala na ta račun. Je rekel, da je prišel prezgodaj domov in naj mu zato niti ne štejem tega "izhoda" - kot, da ga ni bilo. Bučko! Zdaj je ves zaspan in skoz govori, da se tamali spi (jaz že vem komu se). No, pa se ga je končno ravnokar usmilila in sta šla spat. Oh ti moški...z njimi je križ, brez njih pa še večji.
|
|
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 12.4.2008 20:28:05
|
|
|
|
Marogica
|
Lepo, lepo...Samrela... Drugič bo še prej doma...res... Pa fajn se imejte čez vikend.
|
|
RE: Zdaj mi pa nekaj povejte.... 14.4.2008 8:19:34
|
|
|
|
srki
|
No, a ne, kako se da brez užaljenosti in raznih surl lepo nekaj prestat? če bi imela pa surlo pa ga podje****, bi bilo pa vse narobe, predvidevam.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?