Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:11:02
|
|
|
|
julci
|
majo pa različne barve,evo še cena Senčnik Pepeny UV 35+ Običajna cena: 29,00 EUR (6.949,56 SIT) Spletna cena: 21,90 EUR (5.248,12 SIT) , Prihranite 24.5 % prodajajo ga pa v sončku-spletni trgovini
< Sporočilo je popravil julci -- 29.4.2008 20:12:23 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:14:54
|
|
|
|
julci
|
Mateyka boga Inara,ji zgleda naš luft ne paše.Je pa na pohodu viroza,nečak jo je v vrtecu pobasal.ga je tud sam kuhalo,no zdajpa še nahod in kašelj. Dodi fajn da te pomlad mče.Pa z Lonib fajn rožice posadita,mene še čaka to opravilo.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:15:14
|
|
|
|
julci
|
No pa spet soliram.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:17:22
|
|
|
|
Laubica
|
NEEEEEEEEEEEEEEEEE saj sem tu
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:21:17
|
|
|
|
Laubica
|
Ja bom mojemu to pokazala-HVALA JULCI
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:22:08
|
|
|
|
Laubica
|
Atako -zdaj boste spet vse hujšale
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:26:14
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci No pa spet soliram. si bila tako pridna čez dan,da ne utegneš gor...jaz sem prejle dala Hani eno punčko,ki ji lahk daš tud baterije noter,da joka,pa mama govori,....aja...hotla sem rečt,če bi s pravim dojenčkom tako delala,ne bi preživel -je pa zanimiva igračka,ker je malo tečka dons, je bla sam pol urce zunaj,jo je Blaž tišal okrog,pa sta že po dežju pridirjala nazaj--mislim pa ,da je desna 2 zgoraj na pohodu-bomo videli
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:27:22
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Atako -zdaj boste spet vse hujšale v slogi je moč-je bolš,da ena drugo se vzpodbuja,gre lažje čez prepreke
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:29:09
|
|
|
|
Laubica
|
UFjaz pa nimam volje za take reči Že cel dan samo jem in zdaj tudi kar nekaj iščem in jem
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:31:00
|
|
|
|
hanna1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica UFjaz pa nimam volje za take reči Že cel dan samo jem in zdaj tudi kar nekaj iščem in jem ...sva že dve..je zgleda nekaj v luftu ...me tolk tišči v trebuhu in mam zdaj slabo vest,ker sem se prej do zadnjega diha napokala-ko taveč fizikalc
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:31:07
|
|
|
|
Laubica
|
AJA kaj ima kera ta senčnik???????? HANA,JULCI-AMARANT je še ena taka zadeva ki ima dosti železa v sebi ,mi je ena novemberka napisala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:32:05
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica Atako -zdaj boste spet vse hujšale v slogi je moč-je bolš,da ena drugo se vzpodbuja,gre lažje čez prepreke to pa 100% O Hana ko bi ti vidla kaj dela Zala s svojima dojenčkoma.Jima glave skup tiši,da bi se lupčkala,pa krega jih,mi se ji pa režimo .
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:32:12
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica UFjaz pa nimam volje za take reči Že cel dan samo jem in zdaj tudi kar nekaj iščem in jem ...sva že dve..je zgleda nekaj v luftu ...me tolk tišči v trebuhu in mam zdaj slabo vest,ker sem se prej do zadnjega diha napokala-ko taveč fizikalc pol pa moraš it malo možeka fizično mučit v posteljo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:34:04
|
|
|
|
Laubica
|
še to: naša Zala zdej že hodi. včeraj je začela hodit. sicer ene 5-6 korakov naredi, pol pa se zamaje kot en pijanček in potem čof na rit. še dobr, da ima pampersko na rit, drugače bi bil padec bolj boleč. zdej pa gem. čao! ZALA ČESTITKE ZA PRVE KORAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:34:52
|
|
|
|
julci
|
si bila tako pridna čez dan,da ne utegneš gor... ja sem nekaj stvari za ata še popravljala in krajšala,ko bi se pa zadrg mogla lotit za mojga sem dobla pa obisk je skor znoru,ker že 1 leto čaka na njih
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:36:01
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 IZVIRNO SPOROČILO: Laubica UFjaz pa nimam volje za take reči Že cel dan samo jem in zdaj tudi kar nekaj iščem in jem ...sva že dve..je zgleda nekaj v luftu ...me tolk tišči v trebuhu in mam zdaj slabo vest,ker sem se prej do zadnjega diha napokala-ko taveč fizikalc pol pa moraš it malo možeka fizično mučit v posteljo
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:36:50
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica še to: naša Zala zdej že hodi. včeraj je začela hodit. sicer ene 5-6 korakov naredi, pol pa se zamaje kot en pijanček in potem čof na rit. še dobr, da ima pampersko na rit, drugače bi bil padec bolj boleč. zdej pa gem. čao! ZALA ČESTITKE ZA PRVE KORAKEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Lonib čestitke Zali še z naše strani
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:38:03
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica AJA kaj ima kera ta senčnik???????? HANA,JULCI-AMARANT je še ena taka zadeva ki ima dosti železa v sebi ,mi je ena novemberka napisala
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:42:38
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica AJA kaj ima kera ta senčnik????????Jaz mam sicer marelo,sam je po moje to boljš,kermarelo moreš non sto obračat HANA,JULCI-AMARANT je še ena taka zadeva ki ima dosti železa v sebi ,mi je ena novemberka napisala Laubica pojma nimam.
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:48:27
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: Laubica IZVIRNO SPOROČILO: Laubica AJA kaj ima kera ta senčnik????????Jaz mam sicer marelo,sam je po moje to boljš,kermarelo moreš non sto obračat HANA,JULCI-AMARANT je še ena taka zadeva ki ima dosti železa v sebi ,mi je ena novemberka napisala Laubica pojma nimam. JULCI-jaz sem vama samo napisala da si kaj prebereta o tej AMARANT hrani
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 20:49:24
|
|
|
|
Laubica
|
KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 30.4.2008 22:13:49 >
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 21:03:42
|
|
|
|
Laubica
|
grem hausa gledat
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 21:11:23
|
|
|
|
hanna1
|
Laubica,hvala -malo pregledujem te linke--so pa uporabniki bolj navdušeni,oz. majo več izkušenj z kvinojo kot z amarantom
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 21:29:49
|
|
|
|
Laubica
|
Meni je kvinoja zelo všeč amarante pa še nisem probala MATEYKA-kako je INRA?
|
|
RE: Mamice po 35.letu-3.del 29.4.2008 21:33:38
|
|
|
|
mateyka
|
a je ta senčnik pepeny res dober? k jest bi ga rabla in kupla, sam ne vem a mi bo šel na ta voziček - mam tega: http://www.levaria.de/images/product_images/popup_images/2156_0.jpg sej ni bogve kaj ta voziček, sam je pa vsaj nekaj. se mi zdi da pa nima dobre zaščite pred soncem in bi rada kej pametnega kupla za gor. ta pepeny se mi zdi kr fajn, sam k ne vem a dovolj velko senco nardi. ker če gremo zdej proti soncu jo čist oslepi in bi morala plenico kr orenk flipnit čez strehco - se mi zdi pa neumen kupit senčnik in da bi morala pol isto delat. a je un senčnik na palci pol boljš al kaj? sej ne vem.. no, ve izkušene slovenske mame , kako je s tem?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?