|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nosečnost in menstruacija
13.4.2008 12:00:31   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: catisima

ej ful hvala punce....brez vas bi bila še vedno "bebec"....to mi je všeč, da se lahk na kog aobrneš....no ja 9 mesecev je dolga doba tko, da zihr za mojo firs user posted image  pride še kar neki zakajev in seveda vaših zatojev.....pa pa pa user posted image
lahk se še pa javiš na seznam aprilk,da te tam označimo z roza barvouser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu catisima)
Neposredna povezava do sporočila: 26
13.4.2008 12:50:48   
catisima
MA SM SE NEKJE DANS POFOČKALA AMPAK NE VEM ČE SM SE PROV?

enga :), pa pa Simonka

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 27
13.4.2008 14:49:11   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: catisima

MA SM SE NEKJE DANS POFOČKALA AMPAK NE VEM ČE SM SE PROV?
si se pravuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu catisima)
Neposredna povezava do sporočila: 28
13.4.2008 16:40:51   
uršika***
Catisima sem zelo happy za tebeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
               user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 29
14.4.2008 8:52:54   
catisima
EJ HVALA PUNCE!    IN KAKO DANES, PRI NAS PO STAREM; SM SE KAR NAVADILA MALO POLEŽAVAT, PA VSE NA IZI DELAT....MORM DAT TA TEDEN NEKI PRGLEDOV ČEZ AMPAK BO.....user posted image

(odgovor članu uršika***)
Neposredna povezava do sporočila: 30
14.4.2008 14:43:28   
mojca345
Jest sem čist v ŠOKU, ko sem tole zdle prebrala. Ej, sploh ne morem verjet, da se to dogaja. Zdaj ko si dala obazložitev od kje ta "jetrca" od prejšnje menstre, mi je stvar malo bolj logična in razumljiva.

Res BRAVO BRAVO, da vama je uspelo.

Res sem VESELA za TEBE, da se je vse dobro izpeljalo. Želim, da greš kar pogumno in pozitivno naprej tako kot do sedaj.

Vse naj naj ti želimuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu catisima)
Neposredna povezava do sporočila: 31
22.4.2008 9:53:26   
catisima
No tkolele po dolgem času in prav je, da veste...sem v šestem tednu, zdej so štrumfka najdli v maternici in zaenkat je vse ok. krvavim še vedno in tud jetrca so ampak pravi ginekolog (na Metelkovi), da ni to nič hudega. Sedaj imam tablete Dabroston in Buskopan; mi je razložil, da če je gensko kaj narobe bo šlo v tem tednu ven drugače bo pa kul, tko da u petek mamo pregled pol bomo pa vidl a je ostal not in kaj zrastlo ali pa je žal šlo....ostajam pesimist, res pa da moja babi počasi umira in se ji stanje slabša tko, da imam pomisleke da ni to kaj povezano. Najbrž mislite, da sm smotana ampak tko je, bolj ko je slaba bolj se moje stanje izboljšuje....pa pa

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 32
22.4.2008 15:16:17   
mojca345
tut moja babi umira. stara je 94 let. in je ful boga, se ne zaveda več kdo jo je prišel obiskat. zdej je še padla in se ful udarila, pa reva skoz leži. včasih je tko, da nekdo umre pa se drugje rodi.

tut pr men je bilo danes tako. muca mi je umrla. popoldne sem pa zvedla, da sem postala lastnica stanovanja.user posted image

tko, da sreča v nesreči. zdej gremo pa pokopat muco našo. user posted image

(odgovor članu catisima)
Neposredna povezava do sporočila: 33
22.4.2008 21:49:02   
Barbk
Catisima iskrene čestitke, želim ti, da bo vse ok in da boš imela čudovitih 9 nosečniških mesecev in zdravega bebija.
Mojca345 moje sožalje za mucko in čestitke za stanovanje.
Vajinim babicam pa želim moči...user posted image

30.12.2006 sva po osem dnevni zamudi dočakala najino princesko Manco.Najina sreča je zdaj popolna...:o)

Za mesec in pol sta Brina in Žiga pohitela in našo družinico povečala...Pa nas je 5!
(10.7.2009 ob 9.49 in 9.50)

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?