Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
nosečnost in menstruacija 10.4.2008 17:03:48
|
|
|
|
catisima
|
ČAU! Mene pa neki zanima...no z partnerjem delava na temu, da bi imeli dojenčka...no v soboto so se pojavile bolečine v trebuhu in vročina; v ponedeljek so me poslali na urgenco na pregled k ginekologu in abdominalnemu kirurgu. Pri kirurgu niso nič najdli. Ginekologinja pa je navedla, da imam ovulacijo kljub temu, da sem imela , ki pa res ni bila taka kot ponavadi; sluznica zadebeljena. Omenila je da gre morda za zgodnjo nosečnost, chek test je imel dve črtici, ena je bila bolj nežna. Vendar ponavadi mi ob padajo ven tudi nekaka "jetrca", ta so se pojavila vceraj res jih pa ni ravno veliko kot ponavadi pa tudi traja že 6 dni, ponavadi le 3 dni. Zdravnik mi sicer ni dal pregledati urina kljub temu, da je ginekloginja napisala naj mi naredi Non test. Zanima me ali ima katera podobne izkušnje ob zanositvi. Vem, da bi lahko še imela , ki sicer ne bi bila ista vendar so me zbegale včerajšna "jetrca"...Če pa bi imela splav bi me sedaj močno bolel trebuh? Zadnji spolni odnos sva imela z partnerjem nekako pred tremi tedni, možno da so bili ravno plodni dnevi in da sem takrat zanosila. Tudi nimam apetita...hvala za vaše odgovore...LP, Simi
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 17:25:08
|
|
|
|
_ancica_
|
res ti ne bi znala pomagat, vseeno pa upam na najboljse
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 17:28:15
|
|
|
|
catisima
|
ancica, Hvala!
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 17:38:23
|
|
|
|
curkica
|
Iz izkušenj vem, da če ti ven padajo "jetrca", ni šans, da bi bila noseča. Ker to je v bistvu maternična sluznica, ki se odlušči in se izloči z menstruacijo. Nisem pa ekspert, no! Če pa ti je test pokazal nosečnost, je pa sploh malo čudno vse skupaj. Hm Če je krvi in "ostalega" malo, bi lahko bila tudi mogoče vgnezditev. Ne vem, no! Čudna situacija! Sicer pa brez veze, da sem nekaj pametna, upam, da dohtarji kaj ugotovijo. Mogoče pa celo si ??? Želim ti vse naj naj, ...
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 17:58:25
|
|
|
|
catisima
|
no ja curkica, sm nekako zasledila, da pa je možno tudi da je bil začetek nosečnosti in po vseh teh pritiskanjih na trebuh bi lahko bila majhna pikica nekje med to krvavitvijo....tko, da bom kr mogla počakat da malo neha in še enkat poskusit....
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 17:58:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Una "jertrca" so strdki krvi. Nekaj podobnega je bilo pri meni. Test First Sign pokazal dve črtici. Krvavo-rjavi izcedki so se mi vlekli skoraj teden dni, bilo jih je le toliko, ko sem se obrisala s papirjem, na dnevnem vložku pa nič. Potem pa sem zakrvavela, pa moja M ni bila čisto "ta prava" in kratka, nato sem imela zopet te krvavo-rjave izcedke, ampak spet samo, ko sem se obrisala. Vmes sem naredila še Clear Blue, ki je pokazal plus, pa G mi je spremljala ßhcg, kaj se dogaja - žal je šlo za zgodnji ss, kar je pogost pojav. Me je pa tudi mene predno sem zakvavela noro bolel spodnji del trebuha. Pa po prenehanju krvavenj sem čez 14 dni zopet dobila M. Jaz ti priporočam, da se dogovoriš s svojo G za odvzem krvi, saj se po njej res lepo vidi kaj se dogaja s teboj - je nosečnost, je ni ali gre za propadlo. Pa srečno!
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 18:02:18
|
|
|
|
catisima
|
hvala tudi tebi EnaNobena! Že dva dni kličem ginekologe, ker je moj šel v pokoj in tako iščem novga pa so vsi zelo natrpani. Sestra ginekologinje, ki je prišla na delovno mesto mojega ginekologa je rekla naj drug teden še enkat nardim test in če je pozitiven naj pokličem drugače se pa vidimo decembra...tko da...
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 18:05:59
|
|
|
|
Anonimen
|
Pojdi pa na samoplačniški odvzem krvi. Stane malo več kot CB. Ga je pa treba narediti vsaj dvakrat, da spremljaš rezultat ali ßhcg raste ali pada. Tudi če gre za propadlo nosečnost, ti bo test pokazal pozitivno drug teden, vsaj dokler nosečniški hormon ne pade. Torej če se le ta podvaja vsak tretji dan, tudi pada tako.
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 10.4.2008 19:05:48
|
|
|
|
catisima
|
Se pravi v Adriaav laboratorij? sm mal na netu pogledala, kje se točno nahaja pa ni pisalo...mogoče veš kaj več o tem? Očitno je vse potem tudi povezano z mojo krvno sliko pri kateri kaže, da imam neko infekcijo a je ne najdejo...ok bom šla, Hvala.
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 0:11:03
|
|
|
|
Pikica5
|
Catisima vso srečo, držim pesti
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 10:13:08
|
|
|
|
catisima
|
NO SM ZDEJ PROBALA IN NARDILA TESTEK, KI JE RES ; PA BOM POSKUSLA ŠE ČEZ TEDEN IN MALO VEČ...VSI MI GOVORIJO, DA MOGOČE JE PA OSTAL NOT AMPAK TO SO SAMO TOLAŽBE. MI JE KAR MAL VSE DOL PADL, NOVICA ME JE RES POZITIVNO PRESENETLA, ZDEJ PA TKOLELE. SAM RES PA NE VEM ZAKAJ SO BLI POL TOLK GROBI ZDRAVNIKI....MA BO TREBA ŠE POSKUSIT....
< Sporočilo je popravil catisima -- 11.4.2008 10:14:35 >
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 11:31:08
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: catisima NO SM ZDEJ PROBALA IN NARDILA TESTEK, KI JE RES ; PA BOM POSKUSLA ŠE ČEZ TEDEN IN MALO VEČ...VSI MI GOVORIJO, DA MOGOČE JE PA OSTAL NOT AMPAK TO SO SAMO TOLAŽBE. MI JE KAR MAL VSE DOL PADL, NOVICA ME JE RES POZITIVNO PRESENETLA, ZDEJ PA TKOLELE. SAM RES PA NE VEM ZAKAJ SO BLI POL TOLK GROBI ZDRAVNIKI....MA BO TREBA ŠE POSKUSIT.... kaj če bi pa šla na krvni test?da se vidi kolk je hormona prisotnega?
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 13:19:25
|
|
|
|
catisima
|
Lahko bi šla ampak bi rabla o tem mal več vedt...kam, kako...a grem kam kot samoplačnik in kam; al grem kr do dohtarja in zahtevam, da me da pogledat...že tko je čudn k ni nč povedu razen, da se mi telo bori z infekcijo, pol ms pa dala ginekologa in abdominalnega čez je pa kar obupu, tud antibiotika mi ni dal pa da se slišiva k me neh abolet...ampak res mam pa drgač boleče tko, da brez tablet dva dni ne gre, zdej pa tega ni. Pa še vedno imam tole rdečo pa taka mala "jetrca"...no bom šla kri dat sam pomagite mi oz.razložite kako to gre ko imate že iskušnje, pa kje se to nahaja pa kako to gre....hvala, pa pa
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 13:23:07
|
|
|
|
diamantina
|
Jaz sicer nisem šla v Adrialab, ampak v Fontano v Mariboru. Tam ti lahko naredijo dva tipa testa: ko hočeš izvedet ali si ali nisi, ali pa ti izmerijo količino hormona. Za prvo varianto daš kri in čez 15 min so že rezultati, za drugega pa ti naslednji dan povejo. Greš seveda lahko samoplačniško, mene je stalo 15 €. Šla sem ga pa delat, ker M ni bilo od nikoder, testi pa rahlo pozitivni in sem se hotela prepričati, ampak žal je, tako kot lep čas negativno.
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 16:25:29
|
|
|
|
catisima
|
hvala Diamantina ; tudi vsem nam bo enkrat namenjena ta sreča...pa pa
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 16:56:54
|
|
|
|
uršika***
|
Catisima najbolj mi je všeč tvoja beseda "jetrca". Ko jaz svojmu rečem, da kar kosi mesa iz mene pridejo med M me sam debelo gleda. Zdaj mu bom pa rekla da grejo ven jetrca! Drugače pa ti pošiljam velliko za srečo
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 11.4.2008 17:15:15
|
|
|
|
catisima
|
lejo lejo uršika...na kaj pa te telile koščki spominjajo na meso ali jeterca? No sej bo...zdej sm se zabubila u comp in iščem dobre ginekologe...pa pa
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 12.4.2008 12:31:12
|
|
|
|
catisima
|
NO TKOLELE, ZADEVO SMO ZAENKAT UREDILI NA NUJNI GINEKOLOŠKI, KJER JE GINEKOLOGINJA 24H NA VOLJO...VENDAR MORM PAZITI IN POČIVATI, KER SO KRVNI IZVIDI ŠE VEDNO ISTI IN IMAM PO NJIH SODEČ ENO INFEKCIJO, KI JO PA NIKAKOR NE NAJDEJO...JOJ KOK SM VESELA ..........SAMO, DA JE VSE UREDU .....IMAMO ŽENSKE, KI IMAJO ŠE KAKE TRI MESECE , NO NAJDEJO SE TUDI KO IMAJO ŠE PET MESECEV; TAKO DA ....KRVAVITVE SO NEKAJ NORMALNEGA V ZAČETKU, TISTA "JETRCA" SO OSTALE ŠE OD PREJŠNEGA CIKLUSA IN ČE JE ZDEJ ŠLO PRI TEM CIKLUSU ŠE KAJ "MIMO"....VERJEMITE, KO BO PRŠLA NOVA NOSEČNOST BOM VEDELA KAKO IN KAJ; VAM PA SEM HVALEŽNA, KER STE MI POMAGALE Z NASVETI....
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 12.4.2008 12:37:45
|
|
|
|
spps
|
oj,a potem imaš potrjeno nosečnost?
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 12.4.2008 18:03:01
|
|
|
|
catisima
|
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 12.4.2008 20:06:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Fino! Čestitke! Mirnih in lepih 9. mesecev!
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 12.4.2008 20:16:34
|
|
|
|
becky
|
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 12.4.2008 22:44:01
|
|
|
|
METULJ1
|
iskrene čestitke. Mirnih mesecev ti želim. Pozdravčki
|
|
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 13.4.2008 8:26:00
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena Fino! Čestitke! Mirnih in lepih 9. mesecev!
|
|
RE: nosečnost in menstruacija 13.4.2008 11:52:02
|
|
|
|
catisima
|
ej ful hvala punce....brez vas bi bila še vedno "bebec"....to mi je všeč, da se lahk na kog aobrneš....no ja 9 mesecev je dolga doba tko, da zihr za mojo firs pride še kar neki zakajev in seveda vaših zatojev.....pa pa pa
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?