|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kilogrami
16.4.2008 9:16:53   
mama_milchy
no, jaz pa sem se v nosečnosti zredila za cca. 20 kg in me G ni nikoli nadrl, je reku: ˝manj nezdrave hrane in več gibanja pa bo šlo vse dol˝, nekaj sem res zgubila ampak pol vse pridobila nazaj; tako da njegova teorija lih ne drži user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.4.2008 11:46:10   
wonderland
Hm, nisem si mislila, da je sol lahko tak mocen dejavnik, ki vpliva na kg. Bom upostevala tudi to in bomo vidli, kaj se bo zgodilo.
Hruska Debeluska kaj potem ti tudi solate ne jes s soljo? Kaj pa ce bi uporabljala Čemaževo sol?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 27
16.4.2008 12:34:46   
TinKiCa1
ja pa glede soli se zlo pazte..sicer je ne marm sploh drgač, pa sm mela probleme z vodo full! Pa sm 95% nehala jest, kar je solen, pa je blo skoz isto! Na koncu je šlo zaradi vode pa tega tudi 1,5kg v enem  tednu! :)) se vid, da je blo vode fuulll;))

naša najlepša punčka Eva (12.03.2008)
in njen najlepši in najboljši ati :***

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 28
16.4.2008 12:34:54   
tweetek
wonderland - še en nasvet (by the way, tega o soli tud jaz nisaem vedla - kakšna pa je to čemaževa?). Jaz sem ugotovila da nas fuul velikokrat tile proizvajalci zavajajo - piše gor "z manj maščob" potem pa ugotoviš da je maščob res bolj malo je pa zato tolko več ogljikovih hidratov ki jih naše telo potem itak predlea v maščobo, še posebej zdaj ko smo noseče in skaldiščimo zaloge za dojit. Tko da poskusi brat kaj vsebuje določen izdelek ki ga kupiš - mene so najbolj šokiral sadni jogurti (majo včasih tolko cukra ko čokoladke!) in vode z okusi (ravno tolko kot kokakola, čeprav ti jih prodajajo kot "zdravo alternativo". Enako je s sadnimi sokovi - jaz pijem samo tiste ki nimajo dodanega sladkorja, saj ga je že v sadju dovolj. Tudi kakšni trajni  polnozrnati kruhi znajo vsebovat precej sladkorja.  Kerčlovek nekaj poje v dobri veri da je to zdravo, pa si v resnici pojedla "sladkarijo".... Pa ne se preveč sekirat - ti samo pazi nase, če bodo kile šle gor pa naj grejo -  imaš najboljši izgovor na svetu, poleg tega jih boš ob porodu kar 6 izgubila v enem dnevuuser posted image

(odgovor članu wonderland)
Neposredna povezava do sporočila: 29
16.4.2008 12:36:11   
tweetek
aja, by the way, jaz sem šla že 12 kg gor, sem pa v 33. tednu... Pa včeraj sem jedla evrokrem, tko da ne boš mislila da ne grešimuser posted image

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 30
16.4.2008 12:46:37   
jana81

jst sem v 38.tednu pa sem se zredila za 20 kg, s tem da sem jih največ dobila v zadnjem mescu, pa skos isto jem, res pa je da se ne šparam, ker bom že potem hujšala. Pričakujem še kakšne 4 kile do konca.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 31
16.4.2008 15:47:19   
wonderland
:o) tweetek, prav fajn si napisala! Cemazeva sol naj bi bila bolj zdrava, baje, in jo dobis v vsakem Sparu na oddelku kjer imajo soli. Tam bos nasla posebno stoljalo z zeliscnimi in drugimi vrstami soli, med njimi tudi cemazevo...malo ima okus po cesnu. Gled prehrane pa tako kot pravite, pazila se bom da normalno in prave stvari jem, vsake toliko se lahko malo pregresim, potem pa kaj bo bo. Bom pa res pazila na sol in te skrite sladkorje, ker ocitno mi zdaj moje telo vse skladisci v speh in zaloge :o)

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
16.4.2008 16:53:40   
katicka
jaz sem v 34 t pa se do sedaj nisem zredila nič. na začetku nosečnosti sem ful bruhala 2 meseca pa je šlo 14 kg dol. od 3 meseca pa je skozi enaka kilaža pa mi je rekel ginekolog da nič ni narobe.tak da upam da bo ostalo do konca enako da se sedaj ne bom zredila.user posted image

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 33
17.4.2008 14:04:13   
Anonimen
sama sem tudi med "tapridnimi".... v 22.tednu in +10kg... 

ko pomislim da sem šele na polovici me kar zmrazi!
zgleda da bom na koncu kot veliki balon, čeprav sem bila pred zanositvijo suhučka........user posted image

(odgovor članu katicka)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 15:04:10   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
   [Brisano sporočilo]
17.4.2008 15:07:39   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 36
19.4.2008 15:19:34   
wonderland
Odlicno Hruska Debeluska :o) Res lepo, da si se tako razpisala in sem nekaj dni nazaj ze zacela z dosti manj slano hrano, no, pocasi pa jo bom odstranila cisto. Sem se ze s svojim fantom dogovorila, da bom kuhala neslano in si bom sam dosoljeval juhe, omake zrezke in drugo. In bom videla, ce pri meni sol tudi dela cudeze. Glede teh junk stvari nimam problemov, arasidi, cips in ostalo mi ze prej ni nikoli disalo, sladko sem pa tudi omejila na 1x tedensko pojem kaj sladkega. Kak kos strudla, pol kosa kake torte, kako rebrico cokolade in podobno. Res neverjetno, da je sol tak mocen faktor. Hvala ti!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 37
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Pripravite se na prihod dojenčka v 22 korakih
Se sprašujete, kaj početi naslednjih nekaj mesecev, dokler otrok ne pride domov?

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?