|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
19.4.2008 12:26:32   
barbaw
Aurora tebe bo tudi polna luna pregnala v porodno. Pa naj kdo reče, da luna nima vpliva. user posted image

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
19.4.2008 12:27:20   
tally
Čmrlika user posted image user posted image user posted image , želim ti čim lažji porod in da čimprej dobiš svojo user posted image .
Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
19.4.2008 12:32:07   
jana81
aurora muki je iz Polzele, če se ne motim

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tally)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
19.4.2008 12:37:35   
aurora28
Hvala Jana, nisem vedela, da je iz našega konca user posted image .
Barbaw po moje, se bo zdaj val porodov sprožil, ker ponavadi je tako, da ko ena prijateljica zanosi, malo za njo zanosi druga in tretja prijateljica user posted image user posted image user posted image , sindrom nosečnosti in tako se bo zdaj pri nas začel sindrom rojevanja. user posted image user posted image user posted image

Moj naj počaka vsaj do četrtka ko imam spet pregled in če se bo kaj dogajalo me lahko kar tam zadrži. user posted image

Sta mi pa mami in sestra rekli, da se mi je trebuh spustil user posted image user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
19.4.2008 12:39:56   
katy82
ČMRLIKA ČIMHITREJE NAJ TI MINE,DA BOSTA Z OČIJEM CARTALA VAJIN ZAKLADEKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
19.4.2008 12:40:33   
barbaw
Aurora ne vem, če boš ti zdržala do četrtka. user posted image  Da ne boš šla kje prej na pot.
Za sindrom pa ne bi vedela, ker nisem v takem krogu in nobena noče bit noseča. user posted image  Ena je že 32 stara, letos bo 33 pa še ne razmišlja o otroku user posted image , druga pa bo zdaj 28 pa tudi pravi da vsaj še dve leti nič. user posted image  Ne vem, mogoče sem pa jaz tako čudna, ker bom imela pri 27-ih dva. Moji prvotni plani so bili do 28 najkasneje prvega. Je pa res, da je marsikaj pogojeno, ampak jaz nisem čakala na službo, ker bi potem še danes čakala, da bi bila zazihrana. Tzo pa tako ali tako nikoli ne moreš bit.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
19.4.2008 12:41:37   
CatJa
Srečno, Čmrlika! user posted image  Držim pesti user posted image

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
19.4.2008 12:43:47   
jana81
barbaw jst tud nimam takega kroga prijateljic ob sebi...vse so že 27, pa še nobena resnega tipa nima, tista ki ga pa ima, pa reče da še ne bi...halo?? kdaj pa ko bo prepozno?

Men grejo zdaj ti dnevi do maja ful počasi...vam tudi?

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
19.4.2008 12:47:13   
barbaw
jana jaz sploh ne čakam na maj. Zdaj sem posteljico sestavila in jogi oprala z vodnim/parnim sesalcem. Grem posteljnino zlikat, potem pa sem pripravljena. No ja, dude še zdaj nisem prekuhala, ampak to jo lahko tudi med popadki. user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
19.4.2008 12:52:57   
jana81
 barbaw jst še kr nimam pripravljene torbe za v P. , pa dude nimam prekuhane (to bom dans), pa očetovstva še nisva šla podpisat, nekak hočem zdržat do maja.user posted image
Mori me zdej samo to, ker ne vem kaj me je to matralo ponoči, oziroma me še zaj boli malo, ne več kot krč, ampak prav trdota in bolečina.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1760
19.4.2008 12:55:20   
katy82
Drugače pa lep pozdrav mačkice,sm se šele zdle skupi sestavla me hoče kr neki glava bolet ampak se ne dam.Pr nam ful lepo sonček sije sam piha pa k stouser posted image .

Sm se hotla že včer oglast pa nikakor ni zlaufal pol pa še internet ni delaluser posted image

Anitka moj bratec je kupu ta model vrtiljaka pa je zadnč pogruntu,da reagira tud na daljinca od tv-ja,kaj je blo to enga smeha.

Aurora a nam boš ti tud dons kam pobegnla?

Punce da vas mal spomnen,a delate kej keglove vaje?!Zdej se vsem že ornk bliža bo kr treba mal potelovadt

Se moram pa pohvalt,da sm bla včer pr frizerju pa sm se pofarbala pa mal š**** postrigla tko da bom lepa za v porodnouser posted image user posted image user posted image user posted image

Mi je pa ena ženska tako neumestno prbila,da sm kumi požrla.Pršla se je pobarvat na blond men je pa istočasno delala dvojne pramene pa jo una sprašuje zakaj tolk barve na moje lase daje.Frizerka ji pač reče,da sm mal odpuljena glede barv pa da mam rada take barve ki pridejo do izraza,jst sm šele takrat porajtala,da teče beseda o meni pa se ji pač lepo nasmehnem in ta kura men prbije,da mene pa otrok že ne bo resno jemal ker se kao ne odločm za eno barvo.Jst sm bla čist paf punce,sm glih hotla kej nazaj butnt k me je frizerka ustavla pa odkimala da se kao ne splača.Pol pa še slišm da je ženska tko kot jst sestra,me je pa vse minil.Pa kje jih najdejo ej?Cvetke taprave nimaš kej
Iz tegote sm šla pol kupt tri tortice za domov zdej jih pa gledam pa gruntam al bojo zdržale do večera k pride lubek domov al jih bom že prej napadla?Mislm da mi je odgovor že znan
user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1761
19.4.2008 12:58:45   
katy82
Jana a ti to resno da še nimaš torbe?Takoj prpravt!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
19.4.2008 12:59:42   
katy82
Barbaw a boš kej slikala postelco,k zdej me pa že ornk firbec matra kako si jo pofarbala?

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1763
19.4.2008 13:02:43   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82
Jana a ti to resno da še nimaš torbe?Takoj prpravt!!!!!!!!!!!!!

ja bom očitno res mogla dans prpravt, da me ne bo ponoč kej prignal kam...user posted image
sam vsi tolk govorijo da popadki ful bolijo, mene pa nič kej ful ne boli, samo tak malo, zato ne polagam pažnje na to...zdej sem še glasna ja, ko me bo pa ornk zaštihal bom pa zvezde vidla.user posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
19.4.2008 13:07:59   
katy82
Jana bolš je da jo zdej prpraviš k če boš to delala med popadki boš pol stvari pozabla pa še živčna boš,če kej ne boš našla pa da ne govorim od bolečin

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
19.4.2008 13:12:08   
kodrana
čmrlika user posted image . čim lepši in hitrejši porod. pa eno zdravo štručkouser posted image .

katy a ti si tud v zdravstvu? no, jaz še zaključujem s študijem. še karuser posted image .

mene naj lunatokrat še spusti. čeprav me neki matra že od včeri.

aurora mogoče pa bo pri tebi že kaj..

jana ko bodo ta pravi popadki sme prepričana, da bomo vedle, da je to to..

je pa tko, da zase vem, da bom probala čim dlje doma zdržat. če bo vse ok. če bodo "samo" popadki bom počakala, da bodo res pogosti in redni. saj sme prvorodka in v porodni se čas ustavi.. pa še mi imamo v porodni tako velikoo uro pred posteljo in samo gledaš gor..

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1766
19.4.2008 13:18:53   
katy82
Kodrana sm sestra ja v BPD-ju v LJ.Kje boš rodila a v NM k tam vem da je ogromna ura ja?user posted image

(odgovor članu kodrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
19.4.2008 13:20:12   
katy82
Zdejle pa letim na kosilo,kumi čakam kaj bo dobrega za papcat.Se pišemo kasneje

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
19.4.2008 13:20:42   
aurora28
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Aurora ne vem, če boš ti zdržala do četrtka. user posted image  Da ne boš šla kje prej na pot.
Za sindrom pa ne bi vedela, ker nisem v takem krogu in nobena noče bit noseča. user posted image  Ena je že 32 stara, letos bo 33 pa še ne razmišlja o otroku user posted image , druga pa bo zdaj 28 pa tudi pravi da vsaj še dve leti nič. user posted image  Ne vem, mogoče sem pa jaz tako čudna, ker bom imela pri 27-ih dva. Moji prvotni plani so bili do 28 najkasneje prvega. Je pa res, da je marsikaj pogojeno, ampak jaz nisem čakala na službo, ker bi potem še danes čakala, da bi bila zazihrana. Tzo pa tako ali tako nikoli ne moreš bit.

Pod tole se pa podpišem user posted image . Barbaw tole si napisala tako kot, da bi jaz napisala. Moj plan je bil tudi, da do 28 leta postanem mamica, malo sem prehitela, ampak v 28 letu pa sem zanosila. user posted image

Jaz pa imam prijateljice in sicer ena že ima 14 mesečno hčerko, potem sem jaz na vrsti, za menoj je še ena, ki je noseča 5 mesecev, četrta dela na temu, da zanosita in jima še ni ratalo user posted image , peta pa razmišlja o tem. Tak, da pri meni sindrom deluje. user posted image user posted image user posted image

Barbaw nič nisi čudna, pač imaš takšne prijateljice, ki še nočejo user posted image . Sam kaj pa ona čaka, ki je že 32 let stara. A veš kaj je najbolj smešno, da ženske najprej čakajo, da dobijo služno za nedoločen čas...to lahko itak celo večnost čakaš, leta pa gredo in ko se končno odloči, da bi zanosila, pa se bog ne daj pojavijo težave. user posted image

Katy jaz še nikamor ne grem user posted image user posted image user posted image . Malo me grabijo ti lažni popadki, ko imam občutek, da bom dobila user posted image in takrat je trebuh trd kot kamen, ampak popusti. Jana jaz tudi nimam nekih bolečin ali krčev, da bi lahko rekla, da me boli in zato ne jemljem resno teh lažnih popadkov. user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
19.4.2008 13:26:07   
kodrana
katy namen imam rodit kar v nm. mi je najbližje. mah, ne bom komplicirala.
ti boš potem zihr v lj.?
kar s etiče une ženske pr frizerju pa se ne sekiraj. mislim halo! kaj se upa rečt. mislim,da boš prav fajna mama in pupa te bo oboževala. vsak naj pod svojim pragom pometa..

sama sem imela namen imet eno štriučko preden grem v službo. in je uspelo. rada bi tud imela 3-4 otroke s presledki 2-4 let in tako je treba prej začetuser posted image .

sanje so se uresničile..
13. 5. 2008 sva dobila najlepše darilo.. Taro
26.10. 1010 pričakujemo še en zakladek.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
19.4.2008 13:39:06   
barbaw
jana  zdaj pa je skrajni cajt, da si pripraviš torbo, maj gor ali dol. Popadki pa res ni nujno, da bi te ful boleli. Odvisno je od telesa in praga bolečine.

katy jaz delam keglove vaje. Ne rabim opomnijanja hvala. Sem jih pospešeno delala, ko mi je mala ful dol pritiskala in me je bilo strah, da moje mišice ne bi zdržale.
Tale posteljica mi je naredila ful sivih las. user posted image  Sploh ni nič posebnega. Bom pa še naredila nekaj slikic, ki jih bom na sprednjo stranico prilimala. Ja, bom jo zdaj poslikala ko jo skup spravim, da te ne bo konc od radovednosti. user posted image
Tistimle torticam bi pa pri meni prej potekel rok trajanja, ker ga sploh ne bi dočakale.  user posted image  Od mojega lubija dedi se je vedno šalil, zakaj napišejo rok trajanja do..., če pa vedno prej zmanjka.
Glede takihle cvetk pa mene tudi pogreje, ampak nima smisla. Otrok te resno jemlje, če ga ti obravnavaš takega kot je in mu daš vedet, da si ti glavna oz. vidva. Mene najbolj razjezi, ko takele cvetke delajo z ljudmi. Jaz bi jih dala kar v rudnik.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
19.4.2008 13:43:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79

Pozdravljene majčice. Čmrlika sporoča da je ostala v porodni!!!!!!!!!!!!! Držite pesti!!!!!!!!!!!!!

Me ( Špelin@, Katina, Edinaos, Estrella in moja malenkost) smo bile na klepetu in med tem nam ena kar pobegne rojevat...??user posted image user posted image user posted image

Vrtnica javi nam kaj bo...ker nas firbec matra.
Čmrlika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  dihaj, dihaj.

Muki: Odpustnico boš vseeno dobila nič skrbet ... samo še kak teden moraš počakat da izpolniš pogoje.user posted image

Katy: kaj je BPD?

(odgovor članu Vrtnica79)
  Neposredna povezava do sporočila: 1772
19.4.2008 13:44:41   
Anonimen
čmrlika: navijamo zateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kodrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 1773
19.4.2008 14:07:38   
sesil
čmrlika, dihamo s tabo!!!!!!!!!!
edinaos, mislim da si bila ti tista, ki si pisala da ti je osebna zdravnica priporočala eno kremo za trebuh, ko ti  je zategovalo kožo in je bolelo. to se meni zdej dogala. a je kej pomagalo, pa kako se imenuje to mazilo? če pa nisi bila ti, pa naj mi odgovori tista ki je to sprovala. meni strije udarjajo 100 km/h.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1774
19.4.2008 14:24:28   
aurora28
Evo pa sem eno kitico odremala user posted image user posted image . Danes je pa kosilo u nulo dobro. Vas zanima kaj sem naredila. user posted image

Enolončnico v katero sem dala kuhati svinjske kosti in zelenjavo: korenček, peteršilj, zelena, cvetača, grah, lovorjev list in zelenjavno jušno kocko. user posted image
Za sladico pa še jabolčni štrudelj s skuto in rozinami. Moj možek si bo prste lizal user posted image , ker mu nisem nič povedala kaj pripravljam za kosilo. user posted image user posted image user posted image

Danes še morava iti po fasongo, ker mi je zmanjkalo pralnega praška, pa šampona, pa osvežilca.... joj mene joj spet bo šlo po denarju. user posted image

(odgovor članu sesil)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.