aurora28
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Aurora ne vem, če boš ti zdržala do četrtka. Da ne boš šla kje prej na pot. Za sindrom pa ne bi vedela, ker nisem v takem krogu in nobena noče bit noseča. Ena je že 32 stara, letos bo 33 pa še ne razmišlja o otroku , druga pa bo zdaj 28 pa tudi pravi da vsaj še dve leti nič. Ne vem, mogoče sem pa jaz tako čudna, ker bom imela pri 27-ih dva. Moji prvotni plani so bili do 28 najkasneje prvega. Je pa res, da je marsikaj pogojeno, ampak jaz nisem čakala na službo, ker bi potem še danes čakala, da bi bila zazihrana. Tzo pa tako ali tako nikoli ne moreš bit. Pod tole se pa podpišem . Barbaw tole si napisala tako kot, da bi jaz napisala. Moj plan je bil tudi, da do 28 leta postanem mamica, malo sem prehitela, ampak v 28 letu pa sem zanosila. Jaz pa imam prijateljice in sicer ena že ima 14 mesečno hčerko, potem sem jaz na vrsti, za menoj je še ena, ki je noseča 5 mesecev, četrta dela na temu, da zanosita in jima še ni ratalo , peta pa razmišlja o tem. Tak, da pri meni sindrom deluje. Barbaw nič nisi čudna, pač imaš takšne prijateljice, ki še nočejo . Sam kaj pa ona čaka, ki je že 32 let stara. A veš kaj je najbolj smešno, da ženske najprej čakajo, da dobijo služno za nedoločen čas...to lahko itak celo večnost čakaš, leta pa gredo in ko se končno odloči, da bi zanosila, pa se bog ne daj pojavijo težave. Katy jaz še nikamor ne grem . Malo me grabijo ti lažni popadki, ko imam občutek, da bom dobila in takrat je trebuh trd kot kamen, ampak popusti. Jana jaz tudi nimam nekih bolečin ali krčev, da bi lahko rekla, da me boli in zato ne jemljem resno teh lažnih popadkov.