|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
2.5.2008 10:32:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

In verjetno za kazen, danes še obljubljene ODPUSTNICE ne dobimuser posted image user posted image user posted image ,

špelin@ vseeno prosim pozdravi malega Grgegorčkauser posted image user posted image

Kakšna kazen neki... saj si nas pošteno nasmejala. Jaz bi ti dala še nagrado...user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ****, veš imam malo slabo vestuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3676
2.5.2008 10:34:59   
Anonimen
****: zdaj gledam na kartici BB, ej shit a veš kako gledalci pravijo
Saši  = MOŠKI Z JOŠKAMIuser posted image , ta je pa kar kruta, očitno ne gre samo tebi na živceuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3677
2.5.2008 10:36:01   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: ****

In verjetno za kazen, danes še obljubljene ODPUSTNICE ne dobimuser posted image user posted image user posted image ,

špelin@ vseeno prosim pozdravi malega Grgegorčkauser posted image user posted image

Kakšna kazen neki... saj si nas pošteno nasmejala. Jaz bi ti dala še nagrado...user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala ****, veš imam malo slabo vestuser posted image

DAJ NE BODI TRAPASTA!!!!! SEM 100%, DA NOBENA NI TEGA VZELA ZA SLABO. JAZ OSEBNO SEM SE OD SRCA NASMEJALA, ŽE DOLGO NE TAKO!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa oprosti ker se derem , ampak ko pa trapaš neumnosti, kakšna slaba vest , zakaj le? Nesporazum in to, zelo simpatičen nesporazum...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3678
2.5.2008 10:40:17   
Anonimen

****: zdaj gledam na kartici BB, ej shit a veš kako gledalci pravijo
Saši  = MOŠKI Z JOŠKAMIuser posted image , ta je pa kar kruta, očitno ne gre samo tebi na živceuser posted image

Joj, sam da bi šla ven....user posted image user posted image user posted image  Pa da ne pride not še kakšen bolj antipatičen...user posted image

Jaz grem počasi se zrihtat sem namreč zmenjena z prijateljico, greva cocacolat pa še hčerkico ima 12 let staro pa lahko Samio sabo vzamem,jo bo ona popazila user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3679
2.5.2008 10:49:58   
darmar
OJ, VALNETINA vesela, da te vidim z nami klepetati. Sem te prejšni vikend klicala, pa nisi se nič javila. Saj v tednu, ki prihaja bi se pa res lahko dobile???  Pa kaj delaš, da nimaš nobenga časa, a cunce šlihtaš, al študiraš? Jest sem glede opreme redi, ampak da bi pa šla v Rim pa nič ne kaže. Saj me na cajte mal špika, pa tišči, tko da mal noge prekrižam, kaj več pa ne. KOmaj čakam pregled v ponedeljek. Imam ga ob 13.50. A boš prej kaj v Loki, greva na kavo? Tanjabol me zanimajo mere moje user posted image  Zale.

user posted image user posted image user posted image Vsem novopečenim mamicam čestitam. Bravo babraw, kako hitro opravljen porod. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3680
2.5.2008 10:57:47   
valentina2006
darmar: Točn...si me klicala...pol sem pa čist pozabila...ja SNP user posted image . Ja glede cajta... sem dobila napad pospravljanja. Ej dobiva se pa lahko drug konc tedna. Prej bol bol tko, tko. 

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3681
2.5.2008 11:12:04   
kasso
edina, ne imej slabe vesti... tudi mene si fajn nasmejala...kar dobro vpčiva na nosečnost user posted image

špelina, kako kaj tvoja mala pika, je že kaj bolje?

Neposredna povezava do sporočila: 3682
2.5.2008 11:18:40   
darmar
oj, zmenen Valentina se dobiva, pa zraven povabva še Martino. OK? Ti me kar poklič takoj ko boš vedla kdaj lahko. JUPI!!! Se že veselim.

Neposredna povezava do sporočila: 3683
2.5.2008 11:20:33   
katy82
Jutro mačkice

NAJPREJ ČESTITKE BARBAW IN SONČNICI SANDRI ZA VAJINI PRINCESKI,TO PA JE BLO PRESENEČENJEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
evo jest še vedno 2v1,noč preživela mirno,se ni nč dogajal kljubuser posted image user posted image ,pa tko sva se trudlauser posted image user posted image .Naša frajla zgleda še ni redi,bo že.Kaj je pa z muki pa njenim čepom?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3684
2.5.2008 11:22:20   
katy82
Edina sam ti si bla pa res posrečena,pa ne žri se zarad tega,si prav prisrčna izpadlauser posted image

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3685
2.5.2008 11:39:00   
valentina2006
darmar: OK... se dobimo.

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu darmar)
Neposredna povezava do sporočila: 3686
2.5.2008 11:51:38   
Anonimen
Midva še zajtrk popapava in se odpravljava, greva še zadnjič sama na obalo malo se nadihat morskega zraka,

vam pa želim lep petkov popoldneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3687
2.5.2008 12:07:41   
Naty*
**** hvala za pikapoke, upam, da bodo pomagale, ker je tole zdele res zadnje kar rabim user posted image . Uživajte na cocacolanju!

Glede BB sploh ne vem, kaj naj rečem, ker so mi vsi tolk mim, da res ni... Js bi prvo vrgla ven Jeanin, pol pa še ostale kr po redu user posted image . Štekam, da je preskočila iskrica, ampak naredit to nekomu s katerim si štiri leta pred celo Slovenijo!... in veš, da te gledajo tvoji starši, njegovi starši... ma brez veze.

edina naužij se še za mene mal morskega zraka.... midva sva z dueti ob morju zaključila, se pa že veselim, ko bomo lahko šli trije na obalo user posted image . Ampak najprej ga bo treba ven spravit. Neki me začne hecat, da bo, pol si pa premisli... baraba mala user posted image .

No uživajte tale sonček!

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3688
2.5.2008 12:08:18   
jana81
no edinaos midva ko sva šla zadnjič še sama na obalo, sem jst pol drug dan rodila...tk da se le prprav...user posted image

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3689
2.5.2008 12:08:26   
kasso
.muki. si še 2 v 1?

katy, a pri tebi se je pa umirilo...pa tako je včeraj kazalo, da boš cartala user posted image

edinaos uživajta  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3690
2.5.2008 12:21:18   
katy82
Kasso sem kr fovš barbaw in SS da že cartajo jst pa ne.user posted image Kako pa kej pr tebi kaže,si sam en dan za mano?

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3691
2.5.2008 12:22:39   
katy82
Edina uživaj še za nas ki bomo lepo doma ostale!!!!!!!!

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3692
2.5.2008 12:23:10   
MARTINA25
V albumu so že slikce od male Maje (od BARBAW)!!!!Jih je najbrž njen možek že naložu!!!!!Kva je luškana mala!!!!!Še enkrat čestitke!!!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3693
2.5.2008 12:30:07   
katy82
Ja Martina mala Maja je res tko cortkana pa še blond je,bo čist male lumpe obnorelauser posted image

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3694
2.5.2008 12:58:51   
valentina2006
Joj, tale mala pikica Maja ... čist blond. LUŠTNA user posted image

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 3695
2.5.2008 13:03:41   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: jana81

no edinaos midva ko sva šla zadnjič še sama na obalo, sem jst pol drug dan rodila...tk da se le prprav...user posted image

joooj Jana ne boš verjela, pozajtrkovala sva, oblečena sva, samo me je nekaj na ORNGGG začelo špikatiuser posted image , čakam da me malo popusti, ker mi je tak občutek fuul sumljivuser posted image

(odgovor članu jana81)
  Neposredna povezava do sporočila: 3696
2.5.2008 13:14:56   
MARTINA25
EDINA kje te pa špika??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3697
2.5.2008 13:20:37   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: MARTINA25

EDINA kje te pa špika??

v spodnjem delu trebuha, samo na desni strani čisto ob tej kosti.

Samo mislim, da mi to user posted image dela, zraven pa me še krči hvatajo,  jaz ne vem kaj bi to bilo samo zaboli pa kot user posted image

(odgovor članu MARTINA25)
  Neposredna povezava do sporočila: 3698
2.5.2008 13:30:03   
Skye
Iskrene čestitke še tukaj Barbaw in Sončnici Sandri za njuni princeski user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
No pa imamo prve majčke in to kar dve pupiuser posted image

user posted image

Punce, pa smo le dočakale naš mesec...zdaj pa se bo začelo zaresuser posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz stavim, da bo naslednja katy82 ali pa edinaosuser posted image

Jaz sem pa bila predvčeraj zvečer na urgenci, ker cel dan nisem čutila ene od princesk in me je tko panika zgrabila, da sva z user posted image ob 23:30 kar šibala v P.....no naredili so CTG, ki je bil lep in ultrazvok, ki je tud bil brez posebnosti. V glavnem princeski sta vredu, ampak zgleda da se je zgornja še mal premaknila, in zdaj leži tako, da ju več ne ločim kdaj katera brca oz. se premika - sta že tako nagužvani bogi reviuser posted image

< Sporočilo je popravil Skye -- 2.5.2008 13:36:28 >

Vse, kar lahko storiš,
ali o čemer sanjaš,
da lahko narediš,
poskusi narediti.
V drznosti je genialnost,
je moč in čarovnija.
Začni zdaj! (Goethe)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3699
2.5.2008 13:32:29   
MARTINA25
a to te skoz boli al v intervalih?

.....ker men tamala tako tišči dol da je kr groza.....pa od včeri je ful bolj mirna...prej se je res premetavala in brcala..zdej pa je ful mirna.Na vsake tok se samo malo premakne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  146 147 [148] 149 150   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.