|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice - 4 del.
2.5.2008 9:14:47   
TamaraJ
OMG!!!

Sej so se mi kar solzice usule ob branju zadnjih strani.. Uauuu, kar tri majčke smo dobiliuser posted image user posted image user posted image . Pa hvala bogu, da smo z Estrello še pokofetkale.. kdo bi si mislil, da zadnjič 2 in 1. Noro, noro...user posted image user posted image user posted image

Torej ISKRENE ČESTITKE ESTRELLI, SONČNICI SANDRI IN BARBAW ZA TRI LJUBKE PUNČKEuser posted image user posted image user posted image . Zdaj so pa še fantki na vrsti, da izenačimo (no, jaz mislim še malo počakatuser posted image )

Naty???user posted image user posted image

Zdej grem pa kar eno kavico spit, da pridem k sebi.. Tok sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

edina... ti pošljem eno prošnjico na zs

jana... sem si komaj dovolj nagledala tvojega sončka...kolk je luštkanuser posted image user posted image . Pravi mali mucekuser posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu MARTINA25)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
2.5.2008 9:14:59   
Katina
Sončnica Sandra***
čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Manco
čestitke veljajo tudi očiju Ivanu!

Estrella*
tudi tebi in tvoji družinici
ČESTITKE ZA
MAJO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
2.5.2008 9:17:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

ESTRELLLA JE TUDI RODILAuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kvaaaaaaa??? Daj a se hecaš??? Saj smo še včeraj cocacolale..in ni nič še jamrala?

Katina kje si da nisi tud ti ušla v porodnišnico???

Estrella ISKRENE ČESTITKE!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3653
2.5.2008 9:17:51   
Katina
Edinaos, si nas pa nahecala user posted image . Se mi je mal čudno zdelo, da ji je ime Maja ne Alja, ampak se nikoli ne ve user posted image .

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3654
2.5.2008 9:18:15   
Naty*
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Ja js sm že v nizkem štartu za izenačevanje, ampak mali ni tazga mnenja user posted image .

edina tale je bla pa dobra user posted image ... 

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
2.5.2008 9:19:45   
Katina
****, mi2 še ne greva v P, saj sem rekla, da bi mi pasal ponedeljek user posted image . Misliš, da bo naš user posted image kaj ubogljiv in bo poslušal mamico?

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
2.5.2008 9:20:32   
Anonimen
Naty pazi nase..počivaj in upam da čim prej okrevaš user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3657
2.5.2008 9:20:42   
TamaraJ
No, potem moramo res pohiteti še z Estrello v ponedeljek pokofetkat. user posted image user posted image user posted image

Amor Omnia Vincit

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
2.5.2008 9:21:40   
Anonimen
MA  NE PUNCE, TA HUDIČKA MI JE TAK NAPISALA NI PA NAPISALA ZA KOGA SE GRE,user posted image user posted image user posted image in če ona piše mi je bilo logično da govori v svojem imenu, ker ni nič omenila barbawuser posted image user posted image user posted image user posted image .

NO NAPAKO POPRAVILA, še enkrat se opravičujemuser posted image

estrella NI RODILA

(odgovor članu Naty*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3659
2.5.2008 9:22:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Edinaos, si nas pa nahecala user posted image . Se mi je mal čudno zdelo, da ji je ime Maja ne Alja, ampak se nikoli ne ve user posted image .

Ja, tudi meni je bilo to z imenom malce čudno...Edina kaj si nas scat pelalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella pa verjetno poka od smeha če tole bere....user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3660
2.5.2008 9:25:19   
kasso
edina, DOBRO JUTRO!!! user posted image user posted image user posted image ......

barbaw in sončica sandra...ISKRENE ČESTITKE IN VELIKO CARTANJA!!!  user posted image

(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
2.5.2008 9:25:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Ja, tudi meni je bilo to z imenom malce čudno...Edina kaj si nas scat pelalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Estrella pa verjetno poka od smeha če tole bere....user posted image user posted image user posted image user posted image

nima dostopa do netauser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem šele potem pomislila kako Maja?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3662
2.5.2008 9:28:02   
hijenca
Edina nič se sekirat user posted image

Je pa danes prav lep dan za te vesele novičke. user posted image user posted image user posted image  MAJČICE

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
2.5.2008 9:32:32   
Anonimen
Mi je pa dala PAKET ta naša estrellauser posted image user posted image user posted image , že tuhtam kako ji bom veselo vrnilauser posted image

Drugače pa dobro jutrooooo, no skratka čestitke:

barbaw user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sončica sandra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zdaj grem pa lahko v miru na zajtrkuser posted image

(odgovor članu hijenca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3664
2.5.2008 9:32:57   
Anonimen
Edinaos: Veš da sem včeraj mal BB gledala, pa da te vprašam. A se tebi zdi da se ET in Mateja imata rada? Pa kaj ga ta ženska skoz odganja, pa da ga bo počla, pa daj mi mir...user posted image user posted image user posted image
Ma jaz če bi mela zdele svojega pa tud če je sto kamer bi ga polubčkala celga ...no unih stvari že ne bi delala. Ampak objem pa poljub...je pa nekaj čist normalnega...

Men se zdi da onadva sam na dnar mislita in glumita 100 na uro...

Daj povej kako kaj kaže kdo bo letu ven? Razveseli me in reci Sašaaaaaa...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3665
2.5.2008 9:34:42   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

OMG!!!

Sej so se mi kar solzice usule ob branju zadnjih strani.. Uauuu, kar tri majčke smo dobiliuser posted image user posted image user posted image . Pa hvala bogu, da smo z Estrello še pokofetkale.. kdo bi si mislil, da zadnjič 2 in 1. Noro, noro...user posted image user posted image user posted image

Torej ISKRENE ČESTITKE ESTRELLI, SONČNICI SANDRI IN BARBAW ZA TRI LJUBKE PUNČKEuser posted image user posted image user posted image . Zdaj so pa še fantki na vrsti, da izenačimo (no, jaz mislim še malo počakatuser posted image )

Zdej grem pa kar eno kavico spit, da pridem k sebi.. Tok sem srečnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

edina... ti pošljem eno prošnjico na zs

ZS VRNILAuser posted image

jana
... sem si komaj dovol
j nagledala tvojega sončka...kolk je luštkanuser posted image user posted image . Pravi mali mucekuser posted image

(odgovor članu TamaraJ)
  Neposredna povezava do sporočila: 3666
2.5.2008 9:34:48   
valentina2006
 .

< Sporočilo je popravil valentina2006 -- 2.5.2008 9:36:15 >

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
2.5.2008 9:41:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: ****

Edinaos: Veš da sem včeraj mal BB gledala, pa da te vprašam. A se tebi zdi da se ET in Mateja imata rada? Pa kaj ga ta ženska skoz odganja, pa da ga bo počla, pa daj mi mir...user posted image user posted image user posted image
Ma jaz če bi mela zdele svojega pa tud če je sto kamer bi ga polubčkala celga ...no unih stvari že ne bi delala. Ampak objem pa poljub...je pa nekaj čist normalnega...

Men se zdi da onadva sam na dnar mislita in glumita 100 na uro...

Daj povej kako kaj kaže kdo bo letu ven? Razveseli me in reci Sašaaaaaa...user posted image user posted image user posted image

SAJ zaradi tega mi pa gresta toliko na živce, kao jo je fuul pogrešal, zdaj se je pa tudi dotaknit ne smeuser posted image Meni sta obadva tako odvratna, res mi je pa on favorit da naslednji leti ven.

Si pokazala slikco, ki sem jo včeraj prlimala za tvojo mamico, ene par strani nazaj.
V glavnem J in Marchelo sta čisto v akciji, mu je včeraj rekla, da naj počaka še en teden pa bosta, ker zdaj ima teto na obisku, no razen sex-a delata pa en drugemu že čisto vseuser posted image

Ja najmanjšo priljubljenost ima:SAŠA, nato SARA

največjo priljubljenost pa ima trenutno NASKEuser posted image user posted image user posted image

Verjetno bo saša letela venuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3668
2.5.2008 10:02:25   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Srečni ati sporoča, da je na svet prijokala naša mala zvezdica.
Maja se je rodila 2. maja ob 2.09. 50cm in 3620g.

Vsi se veselo smejemo in cartamo.user posted image user posted image user posted image

Č E S T I T K E   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image

PA STA MAJČICI.....JUHU

quote]IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***

Zdravo vse user posted image !!!!

Z veseljem vam kot ponosni očka, sporočam da je moja najdražja Sandra včeraj rodila hčerkico.user posted image user posted image user posted image  Ime ji je Manca, velika je 52 cm in težka 3.470 g. Prav lepo vas vse pozdravlja in vam želi vse naj.

LP ivan

Č E S T I T K E   user posted image   user posted image  user posted image  user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image   user posted image

TUDI TI SI MAJČICA...BRAVO

sem že pisala čestitke Estrelli, pa vidim da našo Edinaos daje nosečniška zmedenost.

TAMARA HVALA.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
2.5.2008 10:03:54   
Anonimen
Edinaos:

Sem ji pokazala ja slikico... pa saj ona itak gleda vsak večer oddajo. Ampak od tebe pa že prej zve in to se ji pol fajn zdi...user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3670
2.5.2008 10:10:17   
Anonimen
In verjetno za kazen, danes še obljubljene ODPUSTNICE ne dobimuser posted image user posted image user posted image ,

špelin@ vseeno prosim pozdravi malega Grgegorčkauser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3671
2.5.2008 10:12:02   
Taula
Madona...sem pričakovala da bo pisalo da je Katy82 rodila, tole pa je presenečenjeuser posted image user posted image

Barbaw: čestitkeuser posted image

S.Sandra: čestitkeuser posted image

Vse dame so hitre, samo moja se neki obirauser posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
2.5.2008 10:28:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

In verjetno za kazen, danes še obljubljene ODPUSTNICE ne dobimuser posted image user posted image user posted image ,

špelin@ vseeno prosim pozdravi malega Grgegorčkauser posted image user posted image

Kakšna kazen neki... saj si nas pošteno nasmejala. Jaz bi ti dala še nagrado...user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3673
2.5.2008 10:29:12   
Anonimen
Aha Taula je prišla na raport....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sedaj imam na sumu samo še Katy????user posted image

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3674
2.5.2008 10:30:38   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taula

Madona...sem pričakovala da bo pisalo da je Katy82 rodila, tole pa je presenečenjeuser posted image user posted image

Barbaw: čestitkeuser posted image

S.Sandra: čestitkeuser posted image

Vse dame so hitre, samo moja se neki obirauser posted image

taula ti imaš jutri ROKuser posted image user posted image user posted image , a kej kaže na akcijo?

(odgovor članu Taula)
  Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.