Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 14:13:16
|
|
|
|
ledenka
|
albuma od KAHLO da vidim, kak bo dete zgledalo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 14:15:43
|
|
|
|
jazzz27
|
ledenka, joj kakšne grožnje....bomo imel potem piknik....samo prej jo moraš ulovit ...tole sem čist potiho rekla, da me ni slišala
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 14:18:31
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 ledenka, joj kakšne grožnje....bomo imel potem piknik....samo prej jo moraš ulovit ...tole sem čist potiho rekla, da me ni slišala zato mam mačka no ja, me zanima kak bi moj gospod lovil... ker zdaj kvečjemu na oknu sedi in gode
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 14:34:48
|
|
|
|
jazzz27
|
fora je v tem, da noben od vaju ne zna letel....no ja maček bi še letel, če bi ga ti vrgla (veš da se hecam) drugače pa smo že imeli enkrat žar temo uh, kmal bi pozabila....kako ke šlo pri tebi ko si šla rešu za umetno?Vem, da sta takoj začela...ampak kako hitro....al te je naroču da prideš čez mesec....po municijo
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 14:41:12
|
|
|
|
ledenka
|
mene je naročil naslednji dan ker sem prišla k njemu na prvi dan M. ampak smo videli, da kratek postopek pri meni ne deluje če greš ti k njemu 12.6, se bosta pa najbrž zmenla za avgusta, ker julija ne dela. in potem bova avgusta/septembra skupaj trepetali pa upam, da bo junija dobil nove postopke, da gremo spet na koncesijo.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 15:04:07
|
|
|
|
oktavija
|
Halo deklata! Spet jaz težim! no da vam povem da me bo čist pobral, komaj diham in gledam zdajle bom malo zadremala na pisalni mizi v pisarni , joškice in terbuh pa me tako bolijo da se more moj dragi okoli mene sukat v razdalji minalno 3 metrov.... Evo danes sem se naročila na pregled pri moji G in imam ga 3.6. ob 8 zjutraj, da mi pove kaj se dogaja z mojim telesom.... Tako sem zaspana da nisem niti brala za nazaj kaj ste pisale... Sej niste jezne a ne..... No pa obiskale ste me tudi danes kaj!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 15:14:55
|
|
|
|
sonček33
|
Punce. nosečnost potrjena. Hormno beta 2418. menda je to za dva.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 15:17:04
|
|
|
|
oktavija
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce. nosečnost potrjena. Hormno beta 2418. menda je to za dva. JUPPPPIIIIIIIIIII JAZ SEM TAKO VESELA ZA TEBE SONČEK MOJ!!!! ŠE ENKRAT ISRENE ČESTITKE IN PRIDNO PAZI NA SVOJI PIKICI!!!!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 15:53:45
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce. nosečnost potrjena. Hormno beta 2418. menda je to za dva. Sončece! Zdaj pa se pripravi na fotkanje za firbčnice!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 15:55:59
|
|
|
|
Serendipity
|
Štorklja ima samo še dva poskusa. Če ji ne uspe, bo končala na žaru. Tak iz firbca - ajsika, saj nimaš planov za potovanje v Prekmurje, kaj? Ker jaz bi rada da vsaj ena štorklja ostane .... Jo bom rabila...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 15:58:26
|
|
|
|
~Biba~
|
Se opravičujem, da se vmešam v vašo temo; vas od vsega začetka potihem berem; a se ne upam oglašat tokrat pa moram čestitat sonček33 Tako sem vesela, za vsako posebaj, ki zagleda
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 16:01:00
|
|
|
|
pikovit
|
Serendipity... ker te ni nič na sosednji temi,ti bom kar tu zažela,da se ti 31.5. dan zavrti kot si si zaželela in začrtala.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 16:10:33
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Serendipity... ker te ni nič na sosednji temi,ti bom kar tu zažela,da se ti 31.5. dan zavrti kot si si zaželela in začrtala. Hvala!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 16:15:20
|
|
|
|
Serendipity
|
Aja pikovit - tvoja oblekca je full lepa (mata podobno s Tjašo, ali? ) sem šla malo prej malo albumčke pogledat!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 16:17:22
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja Se opravičujem, da se vmešam v vašo temo; vas od vsega začetka potihem berem; a se ne upam oglašat Joj, da te ne bomo po riti! Od zdaj na prej se pa ne upaj ne upaj oglašat, ok? PO domače - če ne boš redno na spisku, kofi častiš VSEM! BTW - dobrodošla!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 16:20:09
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Punce. nosečnost potrjena. Hormno beta 2418. menda je to za dva. SUUUUPEEEEER! še eni dvojčki na borbi!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 16:22:48
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity Štorklja ima samo še dva poskusa. Če ji ne uspe, bo končala na žaru. Tak iz firbca - ajsika, saj nimaš planov za potovanje v Prekmurje, kaj? Ker jaz bi rada da vsaj ena štorklja ostane .... Jo bom rabila... mah to velja sam za mojo štorkljo, za tvojo pa ne kleja, dobrodošla smo firbčne, tako da kar povej kaj o sebi na prejšnji strani imaš pa naš seznam z informacijami, ki nas zanimajo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 17:35:17
|
|
|
|
beyba
|
KAHLO lep buši ni kaj...še sobico čakamo.... Men bo pa zgleda spet ikea padla v vodo, ta ki naj bi peljal, je namreč zbolel, driska, kozla, pa vročino ma...tko da zdej ne vem kaj bo Sonček za dvojno veselje. Vidiš dvojna nagrada za ves trud. Ledenkica itak da skozi navijamo in mislimo na vas borkice....sam v takih primerih ko morjo pa jajčka med sabo javno sexsat, pa še za kak procent bolj stisnemo pestke, tut če boli...Drugače pa itak da vedno.... Glasovali mso, mesto smo obiskali.... Sonček tut zate držimo pestke,in tut 22, oz 23 krog 'teka' je več kot preveč in upam da boš tudi ti kmalu zagledala plusek.... Erin špelka še vajin striptiz čakamo....a ne se* Dans bom mal bolj kratka, sem bla pri frizerju( dabom šla lepa rodit ...) sem spet bjonda, pa kratkolaska....pa sem tolk zmatrana da se morm mal dol dat(tko ne tko ) da ne bo pomote Se tipkamo kasneje
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 18:24:01
|
|
|
|
Erin
|
IZVIRNO SPOROČILO: beyba Erin špelka še vajin striptiz čakamo....a ne se* Ja zakaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj speeeeeeeeeeeeeeet??? A ni bilo v petek dovolj a si spregledala? Ej ej ti ti lumpa...naslednji striptiz sledi šele čez 5 tednov, boš mogla kar z zadnjim bit zadovoljna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 18:40:53
|
|
|
|
murkica
|
SONČEK ŠE ENKRAT ČESTITKE
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 22:25:32
|
|
|
|
trinity22
|
sonček še enkrat čestitke za dvojno srečo ful sem vesela zate, sedaj pa čuvaj sebe in svoji dve pikici
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 26.5.2008 23:15:25
|
|
|
|
sonček85
|
Sonček tut zate držimo pestke,in tut 22, oz 23 krog 'teka' je več kot preveč in upam da boš tudi ti kmalu zagledala plusek.... hvala tudi sama mislim da je to že veliko in se ji ne bom kar tako pustila.počakam do avgusta ko bo 2 leti potem pa je nočem več videti.Če se bo pa prikazala pred avgustom se me naj pa pazi,ker jo ne bo kar tako zlepa odnesla.Tudi moja bo pristala na Žaru,da ji je jasno.SKURLA JO BOM bebica čakava te.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.5.2008 9:25:02
|
|
|
|
sonček85
|
dobro jutro .Kavica za vse zaspanke,in čajček za nosečke ,ki ste že v veselem pričakovanju.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.5.2008 9:25:54
|
|
|
|
oktavija
|
Dan drage moje borke! Evo jaz danes kuham kavico in čajček .... Kako ste danes? Se mi zdi da bo dan zelo pozitiven in topel, začelo se je poletje? No kje se zdaj skrivate vse? Sonček33 - kako se počuti naša nova srečka nosečka...? Dekleta kje ste... prosim da se oglasite v mesteci Oktavija na eni kavici ali pa na piru, ko bo vroče!!! Murkica-zakaj ima tvoja psička tako malo točk oz. tako slabo oceno če pa me vsak dan kliknemo 5 zvezdic.....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 27.5.2008 9:49:43
|
|
|
|
murkica
|
Zato, ker ve klikate 5, vsi ostali, ki so ljubosumni na dobre ocene, pa prtisnejo 1 in se ji zniža ocena... Ma sej ni važno!!!!! Hvala za kavico in upam, da boste vse preživele en krasen sončen dan. Pripravite se in namažite s kremo, če boste kaj veliko zunaj, saj naj bi bilo čez 30 stopinj Celzija. V glavnem bodite pridne in se beremo, jaz pa šibam k babici malo počvekat. LP Murkica
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?