Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:02:13
|
|
|
|
tinč407
|
mojega danes peljem v toplice in ne bo dobu senčnika in ne nobene kapce in prej bo sončarico dobu, prej se bova ženla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:03:36
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407 mojega danes peljem v toplice in ne bo dobu senčnika in ne nobene kapce in prej bo sončarico dobu, prej se bova ženla go, tinč.........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:06:16
|
|
|
|
~Biba~
|
dobro jutro, jaz vam več ne morem sledit..kaj se te tak gužvate da ne bo že danes dežja. Kaj obstaja služba, kjer bereš RR in si za to plačan? Me bi ble miljarderke Pa koooooooooolko ste včeraj popoldan naklofale, kaj si ti ja nor.... pa nove albume gor nalimale, saj sploh ne vem kerga albumčka še nisem vidla....grem zdaj do kosila brat to kačo, pa seznam pisat, keri album še nisem vidla, in moram težit na ZS za geslo tudi jaz mam albumčke za geslo pa...jürja na ZS, v plavi kuverti
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:12:20
|
|
|
|
pikica36
|
kleja- nimam jurja , je še cel teden do plače, pa še takrat ga ne bom imela murkica- zate sem pa jaz imela predstavo, da si full blond , drobna, krmižljava nevem no, sem mela predstavo da si tako krhko bitje kake predstave si vse človek ne ustvarja v glavi
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:23:32
|
|
|
|
tinč407
|
pikica36, murkica , kleja tudi jaz nimam jurja in ga tudi za mojo bedno plačo ne dobim ampak vseeno prosim za gesla
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:25:57
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehe ti pikica si pa res pikica.... Lušno sta si uredila fulll... čestitam!!!! Kleja jaz bi tudi... :( sej nevem,... upam da že nisem
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:27:19
|
|
|
|
~Biba~
|
živa ti si pa že vidla
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:30:42
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehehehhehehe joj no....... kok si važna (hecam se) ampak zdej sem vsaj vidla da sem ti pozabila odpisat na zs..... takoj dobiš odgovor
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:31:15
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja živa ti si pa že vidla jaz pa še ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:34:28
|
|
|
|
aqua77
|
jaz tud že vidla!!!!!! lepa punca tale naša kleja, pa cel živalski vrt ma doma........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:36:08
|
|
|
|
aqua77
|
sam pikice pa še nisem vidla.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:42:38
|
|
|
|
aqua77
|
piki, dej no geslo ploooosim........
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:49:45
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jaz tud že vidla!!!!!! lepa punca tale naša kleja, pa cel živalski vrt ma doma........ cel živalski ni...saj so to slikce tui od muce in psa od mojega doma, kjer so zdaj starši doma. tu mam samo 1 muco in 1 psa. 1 muc pa je odšel s trebuhom za kruhom neeee živa niseem važnaaaaa..samo veš če postaviš glavo tak, pa slikaš z one strani profil pa to jah žal an glavo se nisem mogla postavit, pa se sama slikat spps Z.S te čaka, pripravi jürja
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:52:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 jaz tud že vidla!!!!!! lepa punca tale naša kleja, pa cel živalski vrt ma doma........ cel živalski ni...saj so to slikce tui od muce in psa od mojega doma, kjer so zdaj starši doma. tu mam samo 1 muco in 1 psa. 1 muc pa je odšel s trebuhom za kruhom neeee živa niseem važnaaaaa..samo veš če postaviš glavo tak, pa slikaš z one strani profil pa to jah žal an glavo se nisem mogla postavit, pa se sama slikat spps Z.S te čaka, pripravi jürja ne morem dat jurja,rabim za ohcet
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:53:00
|
|
|
|
Serendipity
|
kleja - če slučajno ZS-ja ne boš vidla?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:53:01
|
|
|
|
~Biba~
|
aja akvica...čist mimo moje predstave si..v pozitivnem smislu...predstavljala sem se te blond bond ne vem, morda asociacija na akva vodo pa starejšo sem si te presdstavljala.....ne vem od kod mi to pa čist fejst ženska si ti ja, mater ste same manekenke med borkami; lahko kar koledar bork naredite pa prodajate v dobrodelne namene..da bojo prostovolni prispevki za Reša tu
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:53:35
|
|
|
|
~Biba~
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity kleja - če slučajno ZS-ja ne boš vidla? to sem pa se zdaj kar na glas mogla nasmejat
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:57:24
|
|
|
|
pikica36
|
se*** ti ga pa vedno nekaj stepaš
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 11:57:38
|
|
|
|
spps
|
SE* in kleja,hvala za gesla bi pa še ostale borke fehtala.ker sem taaak firbec... po tistem kolk sem vidla,bodo sami lepi mali manekeni na svet prišli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 12:00:30
|
|
|
|
~Biba~
|
babuške grem jaz malo noče se samo od sebe naredit
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 12:06:26
|
|
|
|
Serendipity
|
kleja - opaca! hvala. je bilo vredno đurđa tega ali pa evrovskega
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 12:13:34
|
|
|
|
tinč407
|
sonček madonca sta bla lepa ful dobro obleko si imela in res sta pasala skup kleja, tvoje geslo mi ne prime. piše da je napačno. mon morala zopet albume gor trgat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 12:22:21
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 se*** ti ga pa vedno nekaj stepaš pikica, sem jaz vedla da si ti ognjena............... lepe fotke, pa da ne govorim o šarmantnem g.Pikecu.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 12:29:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: kleja aja akvica...čist mimo moje predstave si..v pozitivnem smislu...predstavljala sem se te blond bond ne vem, morda asociacija na akva vodo pa starejšo sem si te presdstavljala.....ne vem od kod mi to pa čist fejst ženska si ti ja, mater ste same manekenke med borkami; lahko kar koledar bork naredite pa prodajate v dobrodelne namene..da bojo prostovolni prispevki za Reša tu klejči, sej aqua je blond, sam stare slikce so gor............... so bli neki pribliski, ko smo bli še mal maljši, da bi se šlepal na umetno inteligenco............
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 7.8.2008 12:32:20
|
|
|
|
Fargesia
|
jst sem zdej že čist zmedena...sploh ne vem več katero sem vidla in katero ne....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?