Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 13:42:48
|
|
|
|
jazzz27
|
zakaj ste se smejali? menda niso fejki? nč....grem kosit.....pa se mi tako ne da......bi najraje nabavla kak vunenitravojed .....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 13:50:30
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehehehhe ne niso fejki.... Sam komentarju smo se nasmejal So vsi obnemeli mojemu dekolteju... tudi na poroki
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 14:13:31
|
|
|
|
aqua77
|
jebentiš ste se danes razpričale...... bo nekaj u luftu..... pa še neke čudne šprahe so v igri...... sem parkrat pogledala, ker sem mislila, da sem temo falila.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 14:29:21
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua...šprehe so že mim....sedaj mamo joške... ..... jaz mam mal pavze, ker je zunaj tako soparno!!! Sem prišla mal pit....ja pa še vas sem prišla mal pogledat!! Se*...kero knjigico bereš? Jaz imam trenutno" življenje na deželi" .....sem v eno mravljišče stopila....mi grejo še zdaj vse kocine pokoc...me je ena huda mravljica v podplat pičila!!! Kazensko sem porinla kosilnico v "žbun"!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 14:30:27
|
|
|
|
sonček33
|
jaz pa berem Ptice brez kril...luštna
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
čvekice.... kje ste??
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:03:31
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 čvekice.... kje ste?? tuki.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:04:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ooooo pa res No kaj ste zdej ugotovila z mojimi joškocami?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:07:27
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ooooo pa res No kaj ste zdej ugotovila z mojimi joškocami? da so faaaaajnnnnnnn!!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:10:41
|
|
|
|
Anonimen
|
hehehehhehehhehehehehhehe Danes pa nisem skoraj nič nardila spet.... ste me čist zavedle
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:14:02
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77 IZVIRNO SPOROČILO: živa25 ooooo pa res No kaj ste zdej ugotovila z mojimi joškocami? da so faaaaajnnnnnnn!!!!!! joškice, ko joškice....sam mal večje so..... Evo zdej sem pa nehala kosilnico gont okol Grem počaz po paradajz na vrt.... ...kera je že rekla za bučkin štrudel????? A je že gotov?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:15:44
|
|
|
|
jazzz27
|
aqua...a ti si dons šeen est nardila al ne, ker ledenkica mi je nazaj napisala, kako mora bit rezultat nejeasen?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:24:44
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 aqua...a ti si dons šeen est nardila al ne, ker ledenkica mi je nazaj napisala, kako mora bit rezultat nejeasen? glej povej ajsiki, da so za mene izumli posebno kategorijo!!! MALO NOSEČA..... brez heca pa, spet sem pišala in spet je CB kazal tako bledo črtico, ki zgleda prej kot senca.... sicer vem kaj je čisti minus... še predobro.... in čisti minus to ni, ni pa tud plus, ker je zadeva tako švoh... danes mi zamuja drugi dan, tako da po moje bi mi pa moglo že kaj pokazat če bi bla ..... nisem več pametna......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:47:21
|
|
|
|
jazzz27
|
pi*darija.... ....pa če je senca, pol si mal noseča....se mi zdi ... ...sicer pa ni rečeno, da ti bo test pokazal takoj po izostanku....pa saj veš, da jih je ogromno tu gor, ko jim je pokazal šele po tednu ali dveh tednih.... ....mal še počakaj in ne obremenjuj se preveč....mene je samo psiha pomoje zje*ala. Evo i zdaj se moja poslavlja jaz pa sem z mislimi na mojem dragem .....jiha!!! kaj je to danes tak mir spet ratal tu gori....hitro kuhance iz rok in raport na RR!!!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:57:20
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: živa25 hehehehhehehhehehehehhehe Danes pa nisem skoraj nič nardila spet.... ste me čist zavedle mal te pa moremo, da ne boš preveč pridna.... moreš bit v stilu z nami.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 15:59:47
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 pi*darija.... ....pa če je senca, pol si mal noseča....se mi zdi ... ...sicer pa ni rečeno, da ti bo test pokazal takoj po izostanku....pa saj veš, da jih je ogromno tu gor, ko jim je pokazal šele po tednu ali dveh tednih.... ....mal še počakaj in ne obremenjuj se preveč....mene je samo psiha pomoje zje*ala. Evo i zdaj se moja poslavlja jaz pa sem z mislimi na mojem dragem .....jiha!!! kaj je to danes tak mir spet ratal tu gori....hitro kuhance iz rok in raport na RR!!!!!! nikoli nisem razumela žensk, ki so komlicirale s testi..... sem si vedno mislila, kakšne čveke.... greš, polulaš, pa vidiš... če je + si, če je - nisi... konec debate.... zdej pa mam, ko sem bla tako pametna vedno.......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 16:09:23
|
|
|
|
jazzz27
|
no pa grem še jaz..... ...vsem lep dan.... sem pa opazila, da ni nobenga spodbujanja več k ....mogoče zato, ker je prevroče!!! Gremo punce akcija!!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 16:15:06
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 no pa grem še jaz..... ...vsem lep dan.... sem pa opazila, da ni nobenga spodbujanja več k ....mogoče zato, ker je prevroče!!! Gremo punce akcija!!!! no bom pa jaz spodbujala...... dejmo punce čim več
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 16:17:10
|
|
|
|
spelka12
|
kakšna akcija pri 30 stopinjah? Kvečem do trgovine bi prilezla, pa se pol tam v hladilnik s sladoledom zaprla. To bi blo fajn za ohladit, samo za dieto pa ne . aqua + je +. Rahla črtica, mičkena črtica, polčrtica...ni važn, samo da ni -. Če te pa fuuul zanima pejd pa na krvni test. Jest sem tud imela v prvo ko sem gledala tak rahel +, da sem ga z lupo iskala. Pa je bil hudiček taprav.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 16:22:16
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 kakšna akcija pri 30 stopinjah? Kvečem do trgovine bi prilezla, pa se pol tam v hladilnik s sladoledom zaprla. To bi blo fajn za ohladit, samo za dieto pa ne . aqua + je +. Rahla črtica, mičkena črtica, polčrtica...ni važn, samo da ni -. Če te pa fuuul zanima pejd pa na krvni test. Jest sem tud imela v prvo ko sem gledala tak rahel +, da sem ga z lupo iskala. Pa je bil hudiček taprav. špelči, hvala za te besede.... so trenutno balzam za moja ušesa....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 16:23:26
|
|
|
|
aqua77
|
kdaj se ti je pa pokazal "taprav" plus? mislim po kolkem času od tistega "fantomskega"....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 17:30:19
|
|
|
|
sonček85
|
evo čveke da se vam malo javim in vas pozdravim. veselo borbo še naprej. papa
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 30.7.2008 19:39:27
|
|
|
|
Anonimen
|
čvekice??? Kje ste vse?? Med službo tokle pridne... popoldne vas pa nikjer ni Sej je prov... vi kar veselo na delo.....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 7:31:25
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro! naj bo dan čudovit!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 31.7.2008 7:38:13
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutro zaspanke! Ena jutranja kavica za vse sončece - si že vstala? Pridna. Erin - Si še med nami? ajsika -mišamo te, da veš .. Upam, da noro uživaš! živa - hehehe, sem te vse do sem slišal akak se smeješ aqua - poslikaj nam, pa ti me našlogamo .. čeprav mislim, da si - tudi če se tak naminimalo vidi ... jazzziii - si uredila hiško in okolico? Si? OK, potem pa še pridi k meni Berem pa en angl sci-fi roman Reptilia špelinka, oktavija, Lunca, moja polaris, pikica, pikapoka (super za ticker! Pridna!) in vse ostale pikepoke - pridne bojte pa en spešal hugec for U! fargi? Kje si?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vzrok za endometriozo je pogosto preveč OHEndometrioza, ki jo spremljajo močne bolečine, prizadene kar 10 do 15 odstotkov vseh žensk v rodnem obdobju. In številke...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?