Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 14:32:06
|
|
|
|
trinity22
|
ledenkica saj poskušam bit pozitivna in sem pozitivna in srečna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 14:43:23
|
|
|
|
aqua77
|
Punce moje.... Jaz sem brez besed. Sem vse prebrala za nazaj, kaj se je dogajalo in nevem sploh kaj naj vam napišem. Sem žalostna za vas in vam stojim ob strani. Špelči, Fargi in Pikica držite se. Zdaj je najhujše. Čez čas bo bolečina minila in čas bo za nove vesele trenutke. Ne se zlomiti... Rada vas imam....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 14.7.2008 14:44:05 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 16:42:31
|
|
|
|
ledenka
|
špelkica, fargica in pikica vsaki pošiljam velik objem! zdaj pa dajmo kake pozitivne novičke, prosim... sem danes še za več zadev zvedela pa mam dost negativnih stvari
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 16:48:15
|
|
|
|
trinity22
|
jaz sem pa končno dobila svojo G, me je čist pomirila glede potovanja, prvi pregled pa imam 4. 8. , če bi bilo vmes kaj narobe je pa rekla naj kar prej pridem, pa upam da ne bo, ne sme bit če se ne oglsim več pred odhodom, vedite, da mislim na vas in da vas imam rada, lepo se imejte, ko se pa vrnem pa poročam kako in kaj
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 16:51:27
|
|
|
|
neela
|
trinity - srečno pot...pa prinesi nam kaj!!!
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 16:55:21
|
|
|
|
ledenka
|
trinity, uživaj, pa dooooooosti slikaj, da se bomo lahko še me naslajale pa itak veš, da ne bo nič narobe
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 19:12:27
|
|
|
|
~Biba~
|
Hej špikle špokle kokle...je pa res žalosten teden, ta naš teden... špelka...mene je kar groza ko sem brala tvoje sporočilo, kaj vse si doživljala...nisme jokala, ampak sem bila direkt v šoku...takem, da sem si kr roko na usta dala od začudenja...neverjetno kako nas ta usoda preizkuša; pa kaj si ti ja nor. Ne morem verjet. Fermaša tudi tebe je doletel ta nesrečni val nima besed, sem polna žalosti... pikicapokica to več ni fer(pravično). Lunca si lepo napisala ono o dušah... neela...jaz si moram sama čisti; se tolažim, s tem da delam nekaj dobrega za telo, telovadba, pa to, saj veš trinity...lepo se mej na hanimunu držim pesti da bo avgusta vse ok. Si torej marčevka....tudi jaz sem zvedela da bom tetka...ampak je zraven veselja, nekak grenak priokus; ki mi ni všeč, se sramujem zanj; a ne morem drugače, kot da se sprašujem zakaj pa ne jaz? sem zato egoistka; nesramnica nevoščljiva? vsem en velik
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 19:21:43
|
|
|
|
sonček33
|
kleja nisi egoistka...daleč od tega. Tukaj gor te prav vse razumemo. je pa res, da boš to dete vzljubila, še predno pride na ta svet.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 19:40:16
|
|
|
|
ledenka
|
kleja nisi egoistka. to je cisto normalen obcutek, ki smo ga obcutile vse. in se huje je, ko je nosec nekdo, ki ti je res blizu, ki ga vidis dostikrat, zalost je potem hujsa. ampak zelo hitro se razveselis. zato izjokaj zalost, spravi to ven iz sebe. bos videla, da se bos necakinje ali necaka zelo hitro razveselila, morda celo bolj, kot ce bi imela svoje otrocke. in ne skrbi, tudi ti bos mama, in to kmalu
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 23:25:29
|
|
|
|
gold fish
|
[ Špelka,
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 7:13:52
|
|
|
|
oktavija
|
Tako jaz sem se odločila, da moremo prekinit negativne in žalostne vibracije na našemo RR zato sem vam že za dobro jutro pripopala en kup smajlijev!!! Punce vem, da vam je zelo hudo, ampak vem da naša pozitivnost prežene vsaj delček črnih misli in občutka nemoči... Saj že dobro veste, da vas imam zelo rada in da vam želim čimlepši dan!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 8:10:44
|
|
|
|
Serendipity
|
Ojla pupike moje , želim vam čim lepši dan in upam, da bo s takim sladkorčkom posladkan ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 10:34:31
|
|
|
|
ledenka
|
punce moje, že dolgo nisem nobene kavice nalepla. mislim, da je danes potrebna... taka lepa ledena kava rada vas imam!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 11:00:54
|
|
|
|
spps
|
ojla punce!prejšnji teden RR-javkam ni bil naklonjen,je pa dobro to,da imamo vse skupaj tukaj oporo in skupaj nam bo uspelo
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 11:06:40
|
|
|
|
aqua77
|
Dober dan pupe moje, vem, da bo ta teden pričelo sijati sonce na nas in da se tak črni teden ne bo več ponovil.... Za prijeten začetek pa vsem pošiljam malo za pokušinjo z obalnih krajev..... Lep dan še naprej......
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 11:13:20
|
|
|
|
ledenka
|
aqua no, sej, še 2 tedna, pa bom tud jaz nekje na plaži, pod palmo...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 11:21:41
|
|
|
|
oktavija
|
Moje morje bo pa izgleda padlo v morje ker je vikend napovedan grdo vreme in se nam za par dni ne splača rinat v dež in oblake ........ Zato bom pa dlje v Bosni pri tašči in tastu.... no sej tudi to ni tako slabo....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 11:23:57
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, pa novo zalogo macine trave lahko dol nabaviš pa ravnokar sem te obiskala si ti mene tudi že?
< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.7.2008 11:24:41 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 11:28:34
|
|
|
|
oktavija
|
Ja a misliš da bo macina trava kaj pomagala... če do sedaj ni pol tudi zdaj nebo.... Treba je shujšat pol bomo pa lahko tudi zibali.... Jaz sem se že odločila do bom spet začela, sam jutri er danes sem že pojedla nekaj piškotov.. Dober da ima sodelavka na mizi čokolado Milko z rozinami, ki jo jaz sovražim...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 12:05:37
|
|
|
|
Erin
|
Oj borkice moje! Upam da nas ta teden obletava bolj pozitivna energija in smo negativno "pokoristile" za nedoločen čas.... Se opravičujem ker se tako malo javljam... sem bolj na temi Avgustovk, ker sedaj gre pa že počasi zares...Punce s PDP okoli mene že rojevajo in jaz že kar malce trda preučujem znake ki se meni delajo...me prav zanima kateri bo TISTI dan ko bo šlo zares... če bi vsaj vedela bi si preostanek dni še organizirala do minutke natančno...pa... ah pustimo se presenetit... Vas bom pa obvestila ko se bo moje "množenje" začelo Sem že popolnoma pripravljena na ta dogodek, včeraj sem ga (porod) celo sanjala... So bile tako resnične sanje da sem bila kar malce huda ko sem se zbudila in ugotovila da niti pod razno ni še za menoj U glavnem , naj vas vse lepo pozdravim in vam zaželim prelep dan...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 12:15:30
|
|
|
|
aqua77
|
Erin, upam da bo tvoje "množenje" čim hitrejše in čim lažje!!!! Sem z mislimi pri tebi in ne pozabi nam povedat, kdaj bomo začele postajati tetke!!! Oktavija, če bo kaj viška macine trave se priporočam!!! Sam še to nisem probala!!! Uživajte.... Ledenkica.... še malo pa jo mahneš tudi ti v morske kraje!!! Samo še malo... Potrpi....
< Sporočilo je popravil aqua77 -- 15.7.2008 12:16:01 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 13:16:26
|
|
|
|
ledenka
|
oktavija, morda pa bi macina trava pomagala, če se z njeno pomočjo pripraviš na postopek a ni namenjena temu, da se maternica dobro pripravi in prekrvavi? Erin, še malo, še malo pa da boš sporočila takoj, ko se popadki začnejo, da bomo držale pesti in navijale dihaj, Erin, dihaj! aquica, kako pa si kaj ti? morda mi bo pa naslednji teden ratalo za kak dan do obale skočit... sicer nič ne obljubim zaenkrat
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 14:10:27
|
|
|
|
aqua77
|
Ti kar prišibaj! Javi se kakšen dan prej če boš vedla kdaj prihajaš, te peljem na ledeno kavo! Al pa na pir!!! Drugi teden bom imela dva prosta dneva, ker mam jaz rojstni dan in sine. Tako da bo malo več časa!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 14:19:13
|
|
|
|
spelka12
|
Oj. Sej vas z zgodbo nisem hotla spravt v slabo voljo. Piške moje, nasmejte se, to je vse kar rabim. erin - navijamo, navijamo. oktavija in ajsika vajini mesteci sta bili obiskani. pikica še upam s teboj. beyba - se ti javim na z.s. Ti in tvoja Ela mi dajeta upanje za naprej. lunca, ajsika erin in beyba hvala vam za sms-e. Bili so pravi balzam za moje srce. vse ostale babe žabe - borke. Zdej se bomo pa vse začele skupaj borit, nenosečke bomo pridno sexale in pile macino travo, nosečke nas boste vzpodbujale, mamice ve nas boste pa razvajale s slikicami vaših sončkov. Zdej pridno utapljam žalost v tortiljah in sladoledu - pomaga . Avgusta pa začnem hujšat, da bom lepa za na morje. A bo kira z mano švicala? oktavija ti mogoče? Vidim, da vztrajno zbijaš dol kilogramčke. Pridna, pridna.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 15.7.2008 14:23:31
|
|
|
|
ledenka
|
špeeeeeelčiiiiiiii punca moja draga kam boš pa ti hujšala, daj ga srat no! pa veš, nisi nas spravila v slabo voljo... pokazala si ogromen pogum in občudujhem te, da si tako močna. ti si zagotovo ena od najbolj pozitivnih oseb, kar jih poznam aqua, se bom javila plane imam hude za naslednji teden, pa bomo videli, kaj bo ratalo vsekakor sem za ledeno kavo
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?