Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 13:43:36
|
|
|
|
Fargesia
|
špelka, zdaj jokam zate...za tvoja dva pikeca mala...joj...nimam besed...javi se mi ko boš lahko...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 14:04:22
|
|
|
|
spelka12
|
dali* še tebi iskrene čestitke fargi a ti si tudi mela abrazijo? sem pa mislila, da se je samo sčistilo? boga. Mislim na tebe in tvojega angelčka. pikica36 neeee, neeee,neeeee..... ne morem verjet. Res upam, da bi se pikica obdržala. Če pa se slučajno nebi. Glej, izguba je težka. Vem kako težka. Ampak vseeno sreča ob uspehu odtehta vse slabo za nazaj. Ne smemo se vdat. Bova skupaj pregurale do najinih bebic.
< Sporočilo je popravil spelka12 -- 13.7.2008 14:10:54 >
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 14:09:21
|
|
|
|
Fargesia
|
Špelka, ja...v petek...
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 14:14:44
|
|
|
|
LuNa73
|
Zdej pa jočem kot dež... Lubice moje (špelči, maši, pikica) ..... Ne vem, sicer ima vsak svoje poglede na svet, ampak mene nekako pomirja - tolaži tale misel... kar pa ni nujno, da bo tudi vas. Namen pa je dober: Vsaka duša se že ob spočetju odloči, kdaj, kako, na kakšen način bo zapustila naš svet.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 14:34:06
|
|
|
|
spelka12
|
lunči ful lepa in resnična misel. Pa je res čisto preveč slabih novic tule. Jest zdej jokam še za fargi in pikico . Upam, da bodo kmalu boljše novičke, drugač se bomo samo še od sexa lahko zgovarjale.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 14:47:27
|
|
|
|
LuNa73
|
mislim, da se je tlele gor zgrnilo preveč črnih oblakov naenkrat... čas je da pride en močan veter in jih razprši stran od tu... da bo sonček imel spet prostor in nam svetil, nas grel, razveseljeval.... tole je pa vse skupaj še zame tri mač... Čuj špelka, drgač pa... bencinska je še vedno odprta 24 ur, če boš kdaj kaj "potrebovala" Aja itak pa... treba bo naprej... si nabrati novih moči, nove energije in... Obupale ne bomo (boste), kajne borke?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 18:46:13
|
|
|
|
Erin
|
Borke smo do konca in NIKOLI ne bomo obupale... res je LuNa... Pretekli teden res ni bil naklonjen masrsikateri od vas, ampak ne obupajte, ker pridejo lepši časi, za eno prej za drugo kasneje, ampak bodo...sreča bo obiskala vsako izmed vas, le nekatere bodo morale pred tem na žalost dati skozi tudi slabe trnutke...ampak zato bodo uspehi in sreča kasneje toliko bolj sladki. Drage moje...želim vam vse dobro
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 19:03:46
|
|
|
|
gloria
|
Špelka bodi močna
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 19:17:44
|
|
|
|
Fargesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Vsaka duša se že ob spočetju odloči, kdaj, kako, na kakšen način bo zapustila naš svet. luna...čista resnica....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 19:39:22
|
|
|
|
trinity22
|
spelka čist sem brez besed , si pa res močna in ostani takšna še naprej pa hvala za čestitke, tudi jaz sem ful vesela, zdaj samo upam da bo vse OK
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 19:40:02
|
|
|
|
sonček33
|
Objem vsem trem špelki, maši in pikici. Pikica jaz še upam s teboj!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 19:47:18
|
|
|
|
pikica36
|
ojoj špelči grozljivo!jokam s tabo , pa saj ne morem verjet Vsaka duša se že ob spočetju odloči, kdaj, kako, na kakšen način bo zapustila naš svet. ja Luna, kako resnično , ampak vseeno se sprašujemo zakaj ravno naše pikice tako hitro zapuščajo ta svet in odidejo med tega pa res pri bogu milemu ni zaslužila nobena izmed nas
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 19:48:22
|
|
|
|
pikica36
|
sonček33- hvala ampak jaz nimam čist nič upanja, čeprav tudi moj še vedno govori da je možno da bo vse ok.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 19:53:26
|
|
|
|
Fargesia
|
Pikica, kdaj imaš pregled?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 20:01:22
|
|
|
|
LuNa73
|
oooooooooo gospa sonček! Tebe pa je po dolgem času lepo brati! Kako si kaj?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 20:03:46
|
|
|
|
neela
|
spelka, brez besed ostajam ob tvoji res hudi preizkušnji. Želim ti, da je zadnja taka in da te vnaprej čakajo samo še sončni dnevi....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 20:18:23
|
|
|
|
beyba
|
Špelči...bom tiho in in verjamem da veš kaj bi rada rekla in da je vse povedano.... Pikica36 pa ne še obupat....Poslušaj erin... Fergi...tut tebi en velik objem... Jst verjamem v vas punce in NOČEM od nobene slišat da bo obupala....Poglejte v moj album vsakič ko boste hotle obupat kakšnega angelčka potem dobiš....Pa če slike ne bojo dovolj me lahko pokličete po telefonu pa bom vsaki posebej povedala miljon in en razlog zakaj se NE sm obupat....VRJAMEM da boste vse mame a ste me slišale...VSE...Ve sam pridno slončkite, težite ginekologom, hodite na umetne oploditve, se špikite...Nihče ne pravi da je pot lahka...Nekatere mamo mal lažjo, druge pa full težko ampak razultat je pa enak.... Mala joka morm it....potem šekaj napišem ko bom mela čas....
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 13.7.2008 20:51:44
|
|
|
|
trinity22
|
kot so že ostale prej pisale, sem kar brez besed za vse tri (Spelka, Mašika in pikica) naj bodo le ker več tako ne zmorem ... jaz sem drugače OK, prsi malo bolijo, kar mi daje upanje, da sem še vedno noseča vem, da je to slaba tolažba, pa vendar, bo mogla zadostovat do prvega pregleda, ki pa bo šele po potovanju ... Babežabe držite se, rada vas imam in mislim na vas ...
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 7:40:11
|
|
|
|
oktavija
|
Drage moje!!!! Dobro jztro in da nam vsem začne sijat sonček!!!!! Špelči tako žalostna zgodba , ki si jo niče ne želi doživeti in kapo dol kako si močna... Upam da boš kmalu bolje in pripravljena za nove boje.... Želim ti da se bodo tvoje sanje hitro uresničile.... Maši dobro poznam tvoj občutek praznine , nemoči, obupa in večnega vprašanja,zakaj... Upam da boš kmalu pripravljena na novo borbo tudi ti.... Pikica nikar ne razmišljaj negativno, nič še ni izgubljeno....Jaz sem prepričana, da bo vse uredu.... Vsem ostalim lubikam pa želim lep dan!!!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 8:34:22
|
|
|
|
murkica
|
No pa da se še jaz javim. Zadnje dneve sem se kar nekako izogibala foruma, ker me preveč boli srce, ko berem skoraj same slabe novice. Življenje res ni pravično... Špelči- Ravnokar sem se razjokala, ko sem brala tvojo zgodbo. Vseeno me veseli, da si tako močna in da kljub grozljivi izkušnji pozitivno razmišljaš. Mašika- Tudi sama sem dala to čez, sicer se je samo ščistilo in vem kako je težko. S časom postane lažje in samo še sem ter tja, ob zelo slabih dneh potočim kakšno solzico. Pikica- Ti pa prosim še ne obupaj.... Misli pozitivno. Verjamem, da je to sedaj težko, vednar vedi, da čudeži SE dogajajo in upam, da bo en čudež namenjen tudi vama.... Vsem ostalim bokam pa dobro jutro in upam, da se tale naš črni teden na RR nikoli več ne ponovi. LP Murkica
< Sporočilo je popravil murkica -- 14.7.2008 8:37:08 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 9:27:38
|
|
|
|
pikica36
|
hvala vsem fargi- pregled imam najverjetneje v petek- nevem, čakam odpustnico iz bolnice.pri odpusti mi je rekel čez teden dni(sobota), najverjetneje bom šla v petek. krvavim še vedno, krčev pa nimam več pomojem se bom kr sama ščistla. upam , da res če že mora tako bit, da ne bo potrebna abrazija trinity- seveda si , zakaj pa ne bi bila.pazi nase in na pikico na tvoji dolgi poti
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 10:58:00
|
|
|
|
ledenka
|
pikica
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 12:18:47
|
|
|
|
trinity22
|
pikica hvala, saj veš toliko slabih novičk in potem se kar pojavljajo dvomi in vprašanja, ti pa bodi močna in misli pozitivno
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 12:22:07
|
|
|
|
ledenka
|
trinity, ti pa pozitivne misli v glavo in uživajta na potovanju
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 14.7.2008 14:14:31
|
|
|
|
Serendipity
|
špelči, fargi, pikica - za vsako milijon toplih objemčkov. pikica - upam, na najboljše. polaris - Vsem ostalim pa pošiljam en poletni pozdravček in upam da uživate!
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?