HuAnita -> RE: Se lahko otrok odreče očetu? (9.4.2008 11:14:50)
|
IZVIRNO SPOROČILO: karin24 IZVIRNO SPOROČILO: daddy Ne se jezit, Karin, nič takega nisem mislil s tistim stavkom. Samo to, da so to full žalostne zgodbe ( tud jaz jih nekaj poznam ). Ja so žalostne, za otroke. Taki očetje in matere se mi pa ne smilijo, se mi nikoli ne bodo. Ker vidim iz prve roke kaj take pošasti k si celo drznejo sami sebe oklicat za očeta ali mati povzročijo. Ampak dejstvo je da v očeh države skrbiš za otroka če plačaš preživnino, kaj drugega si še počel otroku nobenega ne zanima. Ja, oče 7 let sred. šolanja in faksa ni dal niti tolarja preživnine, niti je moj fant ni hotel, šele ko je bil pred nekaj leti prejet zakon, da so očetje dolžni plačevati preživnino, je dobil nekaj 100 tisoč, vse za nazaj, v enoletnih obrokih..... Toliko je res naredil zanj. Koliko pa je šolanje in preživlanje sina stalo mamo, ne ve nihče, to je ja samoumevno!!!!! In tip zdaj piše po časopisih objavlja zgodbe, češ kako njegov sin uživa na potovanjih iz njegovega denarja, da mu ga pravzaprav krade.... To je pa tu mač, no.... Tisti denar mu vrnemo, samo naj ne dela moralne škode svojim otrokom, to zame ni oče, da obračunava v javnosti, na tak primitiven način....
|
|
|
|