HuAnita -> RE: Se lahko otrok odreče očetu? (10.4.2008 14:27:26)
|
Debata je malo zašla, kljub temu dobila odvogor. Hvala. Samo tole bi dodala. Nikoli nisem bila pristaš kretditov, sama sem si kupila nov avto, brez pomoči staršev ali kakega 'moškega' sponzorja. Sem fuzl ponosna na to. Ampak sem pa šparala 6 let, vse v +štumfe', pa na banko, vsak prislužen tolar. Glede rešitve našega stanovanjskega problema pa - ja, zakreditirala se bova za četert stoletja. Če mi kdo reče, da sem neodgovorna, naj mi prosim razloži, da bom razumela. Hiše ne delam za to, da bi dela pufe plačevala, se bo, če ne bo šlo i če se mi kaj zgodi, pač prodala[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image] Hišo delamo zato, da nam bo skupaj lepo, tudi za otroke, ja. In da mi kdo reče, da sem neodgovorna, ker bova imela tak kredit - prosim! Pač nihče nima staršev, ki jim evri letijo iz žepov in sipajo deco s tem denarjem, razen koščka gradbene zemlje nimava kaj dedovati, tako da tisti, ki ste uspeli kaj spraviti skupaj SAMI in brez kreditov, vsaka čast. Nam pač ne znese, s pošteno zasluženimi plačami v javnem sektorju in nič denarne pomoči nama kaj drugega kot kredit ne preostane.
|
|
|
|