Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:03:50
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kaj pa 30.-še velja ? Lunca, takrat imaš tudi ti G-če se ne motim? Nya pa že dopust
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:05:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Jst sm za. Kdaj pa kje?
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:05:19
|
|
|
|
RMRM
|
Lunca, ne, sedaj sem že nekaj let v delovnem razmerju, je pa bilo tisto obdobje res nekaj najlepšega. ( kljub zlobnim jezikom). Se pa strinjam, da so nekateri enostavno pač "fovš", da si v današnjih časih to lahko privoščiš.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:06:52
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Jst sm za. Kdaj pa kje? Jaz imam pregled ob 10-ih, Lunca ob 7-ih ali 8-ih-bo sama povedala in se bomo potem zmenile.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Ej bejbe, po temle tikerju, sem že v 8.mesecu. Opa tole gre pa zares.
< Sporočilo je popravil nya -- 24.4.2008 8:09:08 >
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:09:20
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ej bejbe, po temle tikerju, sem že v 8.mesecu. Opa tole gre pa zares. Ja, v 8. si od 15.aprila
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:11:20
|
|
|
|
RMRM
|
" Ej bejbe, po temle tikerju, sem že v 8.mesecu. Opa tole gre pa zares. " Res gre ful hitro. Jaz tud sedaj tako veselo povem da sem že "visoko nosečka"
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:15:18
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
RMRM-še majčkeno, pa bo tudi tebi ticker poskočil . Hitro? Meni vseeno počasi-ampak je res, da bolj kot se bliža dan D, večja je vznemirjenost, pričakovanje-in to je v res lepo, ko se sprašujejš, kdo neki telovadi po trebuhu . Čeprav pa vse skrbi, pa špikanje, --mah-predvsem skrbi--bzzzzzz Sedaj pa moram it, pralni stroj tudi mene že opozarja, da je opral 1 rundo, pa,....polno vsega. Bom pa vmes malo prečekirala novosti -baj.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:24:33
|
|
|
|
alea01
|
dobro jutro princeske ! Dan D se neverjetno bliža. Jaz sem danes stopila že v 34t . Strahu ni. Sem se ga znebila z meditacijo in komaj čakam da rodim in da vidim to našo pužo. moj še zmeraj misli, da bo kak luli kje.... . On preprosto ne ve, kaj bi s pužo počel Pri nam je glede suša, ker moj noče, da ne bi sprožili poroda , pa ker dete skoz miga, pa velik trebuha, pa...... Je rekel, da do mojega rojstnega dneva nič . To je pa šele avgusta tteeaa- in hitr na RR, ko prideš domov aleksandra silvija- mi je zvečer, ko nisem mogla zaspat kapnilo, da ti imaš pužo in peba, ne pa same pebe- Pebe ima lunca14 ful se mi vrti....spet.... moram spet ene piškotke pečt, ker sta une včeraj tašča in mož pojedla
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:33:26
|
|
|
|
babysolza
|
Dobro jutro še od mene. Danes sicer nisem ta prva , sam sem bla že ful pridna - sva šla z urejat zapisnik o priznanju očetovstva in po papirje za paket, porodniško, dopust itd. In naju je kr malo zvilo, ko nama ga je brala - ...oče tainta priznavam otroka, ki ga bo rodila mati tainta... Ajoj, zdaj gre pa zares! Tako da bom zdajle poklicala še v službo, kako so pri volji za izpolnjevanje papirjev, in jih bom kar nesla, da rešimo še to. Sem mislila to urejat po praznikih, sam se mi zdi, da sem vsak dan bolj nerodna in da se mi najbrž ne bo dalo u Ljubljano laufat v 9. mesecu. . Alea, ti maš PDP samo kak dan pred mano a ne? Ker jaz zalaufam 34. teden v soboto! Ajoj, samo še 1,5 meseca. Mislim, da me bo počasi začela mal panika grabit. Sicer sem pa ugotovila, da počasi dobivam en nov strah - kaj bo, če jaz dobim popadke kak dan pred rokom - v službi, jaz pa sama v Logatcu, brez avta, vsa familja pa vsaj 30 km stran. Ups....... Ma, se tolažim da vsaj 1. ne pade lih tako hitro ven... No, držte mi pesti da zapravim še kar mam za zapravit in lp do naslednjega javljanja! TTheeaaa, javi se!!!
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:37:26
|
|
|
|
l.daisy
|
jutrooo... alea, jaz že tudi komaj čakam, da ju vidim, aaah, porod bo pa že... še vse so rodile, bomo pa me tudi... jaz kar mislim, da bo tako kot je rekla G, čez 4 tedne in odštevam do takrat... jooooj, samo da bo vse okkk... babysolza, normalno, da imaš strahove, saj je za večino nas to ena nova izkušnja, ampak bomo zmagale... tteeaa, javi se, ko prideš domov...
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:44:57
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Dobro jutro, tud od mene po dolgem času. Vas sicer vsak dan preberem! Js pa grem na UZ trebuha in notranjih organov, ker sem mela pred nekaj časa ene težave in imam danes datum in to ob 10h, TEŠČ! Lačna sem, da se mi meša in zato visim na netu, da zapolnim čas do pregleda. Sem pa mela G pregled v torek in je moje dete težko že 2,2 kg in je rekla, da je velik otrok. Ojej, pa še obrnu se je, da ma zdej glavico gor, prej je bil pa že dol obrnjen. Zdej mam preglede na 2 tedna, a vi ostale tud? Sicer pa za Kajin seznam: + 11 kg, spol pa sem tud zvedla v torek, sam ga ne bi rada izdala, sem pa bla ful šokirana, ko mi je povedla kdo se skriva v men, ker sem čist kontra pričakovala. Punce, čist mal še mamo, zdržmo!
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:49:26
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Sasa in Daisy dobro jutro. Daisy-si bila pa že pridna danes. sasa--dobro opravi pregled. Imaš pa res orenk dojenčka! Spol pa-kaj če so se zmotili? saj nikoli ne moreš zares vedeti. Pa lepo, da bereš. Tu in tam samo napiši kakšno besedico , da bomo skupaj lažje počakale na junij-nekatere maj-l.daisy?
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:49:55
|
|
|
|
sasa.vracko
|
Aja, pa še to! Delam še samo do zadnjega aprila, potem pa končno na zaslužen dopust! Jupiiiiiiiiiijeeeeee! Pa materinska šola se začne 6. maja in traja potem 6 predavanj, to je v bistvu do mojga PDP, bom verjetno prosla, če mi lahko dajo en šnelkurs, ker mi bo verjetn časa zmanjkal...
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:53:29
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
verjetn časa zmanjkal... Boš imela šnelkurs v živo
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:55:52
|
|
|
|
l.daisy
|
aleksandra silvija, sasa, dobro jutro... sasa, tebe večkrat vidim med prisotnimi, pa nič kaj veliko ne tipkaš... jaz samo ne bi rada napovedovala, koliko še imam... naj bo toliko, kolikor potrebujeta, da bo vse ok... zadnjič sem nekje prebrala, da pa najkasneje pri 38.ih tednih dvojčki morajo biti rojeni...
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:56:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro ! Spet je ena dolga noc za mano,me se kolki dajejo,se sirijo,me je groza kolk bom mela pol kon.st. V bokih ze tako nikol nisem bila ozka. Ja porod se bliza.Me je zadnjic panika zagrabila,kaj pa ce med narkozo umrem...kako bojo pa potem moji otroci.Si sploh tega nisem mogla iz glave spravit.Pa ravn tako je bilo lani,ko sem cakala da mi naredijo abrazijo.Ze tako sem bila na tleh,potem sem se pa se bala anastezije,mi´je samo to po glavi hodilo,da mo moja hcerka brez mamice,pa se poslovila se nisem,in pri kom bo,kdo jo bo imel najraje...Saj vem,tako se ne razmislja,samo vsake tolk casa me mal vrze.Se posebej med temi budnimi nocmi mi po glavi hodi vsesorte. Drugac imam pa danes okulista,me prav zanima kolk me bo nadru;mam ze zanic lece,ocala iz pantiveka,ker sem zadnje razbila...pa kolk se mi je spet poslabsal.Pa se tamala gre z mano,ker zgleda da ne vidi dobro na tablo. Jutri pa G. Jupi,ze komaj cakam.
< Sporočilo je popravil kleopatra28 -- 24.4.2008 8:59:28 >
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 8:59:02
|
|
|
|
lunca14
|
Aleksandra...valda velja za 30,jaz mam pregled ob 8 15,pa glede na to da imam UZ, se zna zavlečt do 9 30,tako,da se lahko še srečava na hodniku,sem pa se zmenla,da greva z možem vsak s svojim avtom,tako da grem jaz potem lahko na kavo z vama,on pa.....Lokacija je lahko ista,čas pa boš ti povedala,kdaj končaš,lahko naju pokličeš ko greš noter ali pa se me z nayo dobiva maček prej pa ti uletiš,ko uletiš,saj naya ima itak dopust,važička,važna..... .
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 9:01:56
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Kleopatra-saj je normalno, da nas malo panika in strah dajeta. Bolj ko se bliža dan D, bolj bomo v skrbeh. Ampak dobro je to, da lahko druga drugo tolažimo in si povemo, da se sekiramo pravzaprav brezveze. Saj je mene tudi zelo strah-če začnem razmišljati, sploh ker so mi po 1. porodu nadaljne odsvetovali zaradi možnosti hudih krvavitev. Pa sem 2. lepo rodila s CR, sedaj me zdravniki spet staršijo- ampak!!!!!!! Poskusim sploh ne misliti na to,..... Je pa smotano, sploh ponoči--pa pojdi raje gledat kak film, brat knjigo, karkoli,....magari jest sladoled . Imaš trajne-2-letne leče? Jaz nosim mesečne, ker sem tiste znala uničit ali izgubit že po kakšnem mesecu,.... Pregledi prti G-zaenkrat redni na 4 tedne-do 32. t
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 9:04:25
|
|
|
|
Anonimen
|
kleopatra - mene je tud tega strah Sem te že zadnjič hotla vprašat - a tvoja hčerka se samo v črno oblači - kaj pa kaka druga barva??
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 9:05:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Nč, zdejle se pa moram it zrihtat za na šiht - fajn čvekajte. Lep dan vam želim
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 9:06:43
|
|
|
|
Anonimen
|
Lece imam letne,mesecnih zame sploh ni,ker imam tako visoko dioptrijo.Zato moram pa tut imet CR. Ja res mene panika grabi,pa kako bom pol z dojenckom tukaj sama,moj itak dela skos,pa se pojma nima zakaj se gre,kako se bom pa jaz lovila...sicer naj bi prvi teden mami prisla,vsaj to,mi je koj 100x lazje. Preglede imam pa jaz na 14dni.
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 9:06:57
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
No, Super Lunca! Bom jaz vaju poklicala, ve2 se pa lahko prej dobita,....meni se pa itak ne da več na UZ hoditi-jih imam že poln kufer -res, no. Vedno-vidna krvavitev, izvor pa ne . Upam, da bom hitro fertih, pa mi bosta povedali, kam naj pridem. Sedaj pa menda ne bom potrebovala zemljevida
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 9:13:45
|
|
|
|
Kaja08
|
Dobro jutro! No, včeri sem se tako hvalila z MacDonaldsom, ampak na koncu ni bilo nič z njim. Očitno se je pol Ljubljane zaželelo pomfri in je bila taka gužva, da sva se samo obrnila Pol sva šla pa v Leclerca in si privoščila saher tortico. Je bila tud dobra!! tteeaa, javi se kuj ko prideš domov, da kakšno rečemo!! saša, držim pesti, da bo na pregledu vse kul. Naš ima tudi 2200g, pa tud je na riti. Matr mu Upam, da se bo kmal obrnu. Sem lih včeri brala v eni reviji, da 65% porodov z ritjo navzdol opravijo vaginalno - ti pa že kuj prerežejo presredek. Damn... Mene pa zanima, do kdaj - katerega tedan se lahko ?? Katera ve? Ker če se pri orgazmu krči maternica, potem ni lih pametno pred porodom to izvajat?? Uuuu, jst sm pa v 9. mesecu od danes naprej. Jeeeejjjj, kaj čas beži!
|
|
|
|
RE: Junijice 2008- 3 del! 24.4.2008 9:26:22
|
|
|
|
lonapo
|
morning, sem glih dobr vstala, pa sem tolk zaspana da bi šla kar nazaj- spet tak vreme, zgleda.. tteeeaaa- čimprej pridi domov-za 1,5 meseca še v enem kosu . Sasa- vso srečo na pregledu. Mene zgaga že zjutraj matra, križ pa hrbet me boli- vsaj spala sem super.KOmaj čakam masažo in naslednji teden morje.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Teža med nosečnostjo.
пеперутка16
Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?