|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
17.4.2008 13:31:15   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Kaja08

Jaz torbe še nimam pripravljene. Čeprav sem pa včeraj sanjala, da sem šla rodit in da sem mojmu naročala, kje je torba in kaj more še not dat user posted image  A že imate sanje o rojevanju? Moje so bile to že ta druge.....kaj šele bo user posted image
babysolza - upam, da ti bo šefe podpisu dopust. Sej itak nima druge izbire - ti greš, pa pika user posted image

no da vam povem kaj sm dans sanjala... sva šla z mojim rodit in sam namest ene rodila kar 8 otrok, in seveda se mi je pol kr scufal da kako so se lahko tok zmotl in da bo zdej treba še nov avto pa kam jih bova vse dala pa da to ne bo šlo-u glavnm čist sm bla obupana in sm se v sanjah kr zjokalauser posted image , da ne govorim o tem da so mel vsi ful goste obrvi razn en je bil svetuuser posted image user posted image matr takih sanj pa nebi večuser posted image ...
no zdej sm pa pomoje na vse odgovorila, matr ste se načvekale sm se prov namučla da neb kej pozablauser posted image
lp

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
17.4.2008 13:48:49   
nInAzWeRiNa
tiste k ste že kupile kozmetične pripomočke prosim za popolno poročilouser posted image  da se odločm kaj rabim...
pa spet mam samogovore kje ste vse, vsakič k sm jst na rr ni nikjer nobeneuser posted image kakšna nesrečauser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
17.4.2008 13:52:39   
nInAzWeRiNa
aja pa zakaj pod mojim nickom ni ničesar niti zvezdic niti slikce niti nč-kera ve mogoče ker to se je kr enkrat nardil in zdej je skos tko ne glede na to kaj nardim???

hahah kok je moja kuža smešna zdele k jst visim tuki ona leži zraven mene in neki sanja pa tačke premika in laja, kok je smešna, je končno omagala mi je prej skos žogico nosila in lavfala po stanovanju k zmešanauser posted image ,najboljša je pa k da smrček v moj trebuh in voha in liže a mislte da čut tejo pomoje jo...pa tut leži najrajš čimbližje tej moji veliki žogi zmeriuser posted image

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 17.4.2008 13:56:47 >

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 1078
17.4.2008 13:59:39   
čbela
jaz bi se tudi priporočala:
tiste k ste že kupile kozmetične pripomočke prosim za popolno poročilo

aja še nekaj za izkušene mamice:kje najceneje pamperske....?za novoorjenčka

Neposredna povezava do sporočila: 1079
17.4.2008 14:15:27   
polly80
jaz grem jutri v nakup kozmetike,tako da tudi prosim za nasvete..imam že majhen seznam napisan,pa vseeno sem ziher kaj pozabila..tako da..user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
17.4.2008 14:17:24   
cv3rklic4
Živjo, midva sva bila v soboto v DM in sva kupila vse kar nama je še manjkalo - tetra plenice, vso kozmetiko, vložke zame, ene pamperske, sterilne zložence, krpice za enkratno uporabo pa ne vem več točno kaj, ampak mislim da je to bilo to.
Od kozmetike sva kupila samo hladilno mazilo, oljček in milo za tamalega. Vse troje od Bübchen, cene:
hladilno mazilo (tavelika pakunga): 6,99 EUR
olje: 4,16 EUR
milo (trda žajfa): 1,58 EUR
Na vse to sva dobila še 10% popusta (s tistimi njihovimi nalepkami), tko da je bil cel račun 75 EUR. Ampak imava pa res vse kar sva mislila.

(odgovor članu čbela)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
17.4.2008 14:17:58   
polly80
mislte da čut tejo pomoje jo..

meni so rekli,da psi to čutijo..user posted image user posted image user posted image ker tudi pes od user posted image babice mi ves čas lazi po trebuhu (je čivavauser posted image ) in voha trebušček,pa laja,če se mi hoče kdo trebuščeka dotaknit,kar prej ni nikoluser posted image zanimivo pač...

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
17.4.2008 14:43:08   
babysolza
ola,

evo moje poročilo glede kozmetike:
- krpice (6 kom pralnih, paket ta malih za enkratno uporabo - ene mal večje in ene mal manjše, potli bom pa vidla, katere se bolj obnesejo, vatke za oči še moram nabavit)
- mazila (hladilno za ritko (tisto za vneto ritko mam že doma), trdo milo, za sonce - vse Nivea; rabim še olivno olje, Ribodermin, Lanolin - lekarna)
- ostalo (termometri, posodica za umivanje in za milo, krtačka in glavnik, fiziološka, dudko Nuk, rabim še škarjice za nohtke)
- plenice (sem že vse imela doma - tetra, Pamperske newborn, povijalne)

Vse sem kupila v BC (najbrž še kej zraven, pa sem že pozablauser posted image , pa še zame čaj za dojenje user posted image , prsne blazinice in vložke Vir user posted image  in sem dala slabih 70 EUR.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 1083
17.4.2008 14:51:03   
babysolza
aja, pa še palčke za gubice (tiste palčke za ušesa, sam večje) user posted image

Kaja08, hitr mi popravi kilograme v seznamu na +10! Sem 1 kg shujšala... user posted image  user posted image  user posted image  Al pa počaki še kak teden, pa bom spet tam. user posted image  user posted image

Drgač pa - dopust mam odobren! user posted image  user posted image  user posted image  Sodelavci so mi pa že danes prinesli darilo - puzzle 2000 kosov zame (jih ful rada sestavljam user posted image ) in en ful luškan kompletek za user posted image , ki sem ga vidla tle v MC Šiška in sem ga hotela včeraj kupit, pa je bil FUUULLL drag. Pa ga nisem, so sodelavke to ugotovile, šibale v štacuno za mano in mi ga kupile! A niso zlati tej moji sodelavci? Sej mogoče jih bom pa res pogrešala. user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
17.4.2008 14:53:54   
babysolza
tako da zdaj rabim sam še torbo za v porodnišnico napravit. user posted image

A se meni sam zdi al mam res samogovore tle gor?  user posted image  user posted image  user posted image    user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1085
17.4.2008 14:55:19   
aleksandra silvija
Ojla  srečke user posted image !
Najprej Tteeaa

Neposredna povezava do sporočila: 1086
17.4.2008 14:56:57   
Anonimen
danuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 1087
17.4.2008 15:00:50   
pikica_30
Meni pa ful nič ni jasno pri teh krpicah - kaj so razlike oz. za kaj se katere uporabljajo:

- krpice pralne (a je to isto kot tetra krpice?)
- krpice za 1x uporabo (za kaj se jih uporablja?, koliko so velike?, a je to isto kot pralne krpice, samo da so te za 1x uporabo?)
- sterilni zloženci (a je to isto kot gaza 5x5?, za kaj se uporablja?)

Pa še vprašanje glede vate: kakšno vato naj kupim - ali tisto, ko so posamezne blazinice ali tako, ki se trga?

Proooosiiim predlagajte firme, za to vato in krpice, kaj naj kupim, pa da vsaj pogledam v BC spletni štacuni, kaj to je, da si bom pol bolj predstavljala! Saj vem, da sem bučk, user posted image  ampak kaj čmo - je to moja 1. user posted image ! Hvaaaala!

Neposredna povezava do sporočila: 1088
17.4.2008 15:03:53   
Anonimen
Pa še vprašanje glede vate: kakšno vato naj kupim - ali tisto, ko so posamezne blazinice ali tako, ki se trga?

jaz bom kar tisto kupila, ki se trga, ker mi je bolj praktična za ritko umivat

(odgovor članu pikica_30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
17.4.2008 15:14:33   
babysolza
Jaz sicer še nimam nobenih praktičnih izkušenj, sam sem kupila:
- pralne za dnevno umivanje,
- za enkratno uporabo - isto, če pralnih zmanjka, pa še za kaj drugega,
- manjše za enkratno uporabo - za brisat ritko pa kakšne manjše zadeve,
- vatko za oči,
- zloženec za popek.

Ninny, a sem zelo 'ustrelila' mimo? user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
17.4.2008 15:15:09   
aleksandra silvija
Ojla srečkeuser posted image -
TTeeaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , vse dobro, naj user posted image  še majčkeno počaka.

Kozmetika:
- še nisem kupovala, nameravam konec aprila, začetek maja

- torba za P- v osnovi imam pripravljeno že od januarja, zaradi nepredvidene hospitalizacije(Imm kozmetko brez lanolina, pa nimam modrčkov za dojenje, blazinic, ....)

-plenice(Očitno bomo tudi pri 3. na pamperskah ali čim podobnem. Sem razmišljala o pralnih, ampak ker imam pralni stroj v kleti, mi pa smo v mansardi in vse umazane plenice nosit dol, pa še dodatna sprehajanja po stopnicah zaradi pranja plenic,....)

- majčice so odprle sezonouser posted image user posted image user posted image -to je pa že nevarno blizuuser posted image

- vsem user posted image user posted image user posted image  za preglede, nabavljen stvari za user posted image

- peta bolezen-strah  ima velike oči!!!!

- zaradi otekanja in nabiranja kg POSKUŠAM paziti pri hrani(pojem ogromno zelenjave-sploh razne solate, precej sadja, ostalega pa...poskušam malo....bom videla, če mi bo uspelo. Se mi zdi, da se zaradi prehrane in negibanja tudi nasploh počutim user posted image .)

- jutri grem v Nm po recept in še malo v BC(ležalnik za user posted image , še kakšen pajacekuser posted image , pa otrokoma nekaj kratkih rokavov za poletje,...) v ponedeljek pa na CSD, ker se mi bo začel(KONČNO!!!!!) 7. mesec, da uredim papirje,...

- bolniško imam podaljšano do PDP,, torej 23. maja sem še na bolniški, potem pa......PD--oh, kje je še to?user posted image
Mi je pa malo čudno, ker mi na odločbi za bolniško nič ne piše o mirovanju ali o tem, da bi morala biti doma. Napisali so mi samo kdaj je bil 1. dan bolniške in da se mi po izteku B začne PD.
No, potepanj zagotovo nimam odobrenih--pa tudi potrebujem jih ne. Skrbi me pač zaradi komisije le to, ker hodim po otroka v vrtec in šolo.
V BC grem pa ob dnevih, ko imam zdravnika.

- aha. 1 post se mi je zatipkal...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1091
17.4.2008 15:19:03   
aleksandra silvija
Še to. za čiščenje očk in popka ne uporabljam vate, ampak zložence, ki se jih kupi v lekrani. Za popek sterilne, za očke ne.
To pa zato, ker se vata, pa čeprav mokra, "cufa" in v popku ali še manj očeh nočem ostankov vlaken. Z zloženci se pa kaj takega ne more zgoditi.
Vzela pa bom kar 10krat 10 cm nesterilne zložence 1 škatlo in 5krat5 cm sterilne zložence.

Neposredna povezava do sporočila: 1092
17.4.2008 15:30:04   
katja_k
cv3rklic4 moja kolegica je imela to hladilno mazilo od Bubchen in ga je imela menda za eno leto. Ful je belo in ga je težko z rite spravit, če čistiš z robčki (npr. pampers, nivea) porabiš sigurno ene 4, da ga dol sčohaš. Meni je veliko boljše ono hladilno mazilo iz lekarne.

LP!

(odgovor članu cv3rklic4)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
17.4.2008 15:35:07   
pikica_30
Hvala za odgovore!

Ampak če torej uporabljam zložence za popek in učke, za kaj je potem vata? In za kaj so tiste krpice za 1x uporabo, če imaš npr. vlažilne robčke za ritko čistit (by the way, katera znamka je ok?)? Uh, nič mi tole ne gre od rok oz. možganov...user posted image

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
17.4.2008 15:42:15   
katja_k
pikica_30 meni so najboljši robčki pampers sensitiv in vedno kupim te.
Vata in krpice za 1x uporabo so pa za umivanje na začetku, ker predno otročka prvič skopaš se mu mora popek popolnoma zaceliti.
Z sterilnimi gazicami mu pa čistiš popek.
Učke pa po potrebi, če so vnete, ne vem jaz mu jih nisem nič čistila. Enkrat je imel malo vnete pa sem mu kar svoje mleko notri kapnila (tako mi je rekla patronažna) in se je takoj pozdravilo.

LP!

Neposredna povezava do sporočila: 1095
17.4.2008 15:53:45   
Anonimen
Jaz bom kupila za prvo silo pampers robčke sensitive, za popek pa ne bom nič kupovala, ker ga jaz nisem nič čistila. Z vato bom pa na začetku najverjetneje umivala ritko, če bo samo polulanauser posted image

(odgovor članu katja_k)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
17.4.2008 15:55:15   
aleksandra silvija
Za umivanje sem-bom uporabljala:

- zložence(opisano zgoraj),--ja za vnete očke je pa mleko idealno. Preizkušeno tudi pri nas!!

- tetra krpice-vrečke za umivanje

- tetra krpice za umivanje, brisanje pri polivanju-uporabne na 101 načinuser posted image

- vata- ; uporabljam jo  samo v začetku za umivanje user posted image  telesa, dokler ne odpade popek, pa bi lahko uporabljala tudi krpice ali vrečke
             sicer pa jo redno uporabljam za umivanje ritke-namesto robčkov za 1-kratno uporabo (npr. Pampers)--nadomestijo jo lahko tudi krpice,...

- robčki za 1-kratno uporabo-uporabljam ponoči za brisanje ritke, na izletih--ko pač nismo doma in nimam pri roki tople vode

Krpic za 1-kratno up. ali kaj podobnega pa ne uporabljamo.

Ampak saj te stvari niso tako strogo določeneuser posted image , vsaka mamica pač uporablja, kar se njej zdi praktično in o.k..

(odgovor članu katja_k)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
17.4.2008 15:58:46   
Anonimen
Ampak saj te stvari niso tako strogo določene , vsaka mamica pač uporablja, kar se njej zdi praktično in o.k..

se strinjam, res da tiste ki pričakujete prvega ste še malo zgubljene, boste kmalu ko rodite videle kaj vam paše oz. kaj paše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1098
17.4.2008 16:17:14   
pikica_30
Hvala vsem! Posebej aleksandri silviji za obširno poročilo! Bo sedaj malo lažje, čeprav verjetno šele kasneje v praksi vidiš, kaj tebi in tvojemu user posted image  najbolj ustreza, na začetku pa kupiš vsega preveč! Klasika!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
17.4.2008 16:18:55   
Anonimen
ja imaš prav, se raje ne spominjam kaj sem jaz vse kupila v prvouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Teža med nosečnostjo.
пеперутка16

Ste se med porodom kaj zredile? Koliko?