lunca14
|
Eno vprašanje: boste uporabljale papmerske al navadne plenice? Ker meni se zdi mission impossible da bi ves ta drek dnevno prala Mene tud to zanima, pa tolk je govora o tem, katere pamperske so dobre. Mi je res mal čudn, da pamperske, kupljene v Mullerju so ok, drugje pa ne Kako pa veš,katere pamperske so dobre. Ene tud hvalijo Hoferjeve, pa plenice iz DM..., samo kolikor se jaz spomnim so mojima dvema pasale samo pamperske, zdej pa res več ne vem. Plenice a la štorklja... mi pa nekako ne sedejo, pa tud pri današnjem tempu , ne vem no. Glede plenic bi vam svetovala sedeče_sama sem sprobala skoraj vse plenice ,ki se jih dobi na našem trgu,in zaključek,če želite uporabljati plenice za enkratno uporabo,so najboljše od Mullerja Beauty Baby,cenovno so za polovico cenejše od Pampersk,in so odlične kvalitete,v parih letih mi ni spustila tud ena ne,brez pleničnega ispuščaja,skratka,vredne nakupa.Če se pa odločite vseeno za Pamperske,potem jih obvezno vzemite v Mullerju,to pa zato,ker imajo oni Pamperske ,ki so narejene v Nemčiji,če jih kupite recimo v Mercatorju,so narejene na Poljskem,meni se je zgodilo,da so mi spuščale po ce paket in ne samo enkrat,skratka je ful razlika,pazite da piše made in Germani,ne poland. Sama pa uporabljam,za tamalga,bombažne plenice ,ki so pralne od Bambino Mio,te uporabljam čez dan,ponoči pa mu dam plenico za enkratno uporabo.Dela s plenicami imam mogoče 5 min na dan več,kot z navadnimi plenicami,perem jih enkrat na teden,jih dam v sušilec in jih zložim 10 min dela.Zakaj sem se odločila za to varianto:zaradi ekologije,zaradi pregrevanja moških mod-jajčk,zato,ker so naravne,ni nobenega gela,pa še prej se odvadi od plenice,pa cenovno,ker jih bom lahko uporabilla še za enega otroka.Štorkljine in Racmani mi niso všeč,ker so enotne velikosti in so na začetku dojenčki ko racmani,od Bambino Mio,pa nimajo enotne velikosti,ampak imajo podobno kot navadne plenice,po par kilogramov,tako da lahko izbereš pravo velikost glede na težo. Tako pa sem se razpisala.
|