|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
16.5.2008 9:45:33   
Anonimen
sem se spomnila... nimam nobenega slinčka. Kdaj to rabi? Butasto vprašanje?

user posted image user posted image  Se mi zdi da se na začetku slini po mami in atu hehe

Sklepam da tisti zaresni slinček rabi ko se ga začne hranit na žličko ...

l.daisy...pa torbo za v P daj v prtljažnik no user posted image  

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 4701
16.5.2008 9:47:51   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

l.daisy...pa torbo za v P daj v prtljažnik no user posted image  

Dober predlog user posted image

Šibam zdej jaz k frizerju..... uh bomo spet čvekale kot vedno pri frizerju.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
16.5.2008 9:47:51   
Anonimen
Ko ravno omenjate tole spletno trgovino BC (nisem še šnofala po tej strani) sem jo odprla in kaj vidim? 5-delni komplet slinčkov (!?) skoraj 40 eur, v akciji pa skoraj 30 eur user posted image  Banda!

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4703
16.5.2008 9:49:24   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image  Zdej vidim da to ni 5 slinčkov ampak 5 različnih kosov user posted image user posted image  Smota!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4704
16.5.2008 9:50:18   
aleksandra silvija
L.Daisy-fuuul si luštna, pa saj imaš samo trebušček!

Ležalnik-naročila sem kar od Baby Welt-a, igralni lok ima. Je bil včeraj v akciji.
V bistvu je čisto enostaven, ampak ima to kar rabim(ročaji za prenašanje, ležišče z možnostjo spreminjanja naklona, igralni lok)--glasbe na ležalniku pa zaenkrat ne maram.
user posted image  se nabere toliko glasbenih igrač, da glava boli in meni gre to na živce. Sami nekakšni umetni zvoki, ropotanje, hrup brezvezen povsod.

Prej sno imeli enega brez igralnega loka, naslonjalo pa je šlo od čisto ležečega do sedečega in mi je pri obeh prišel zelo prav!
Saj ni user posted image  notri že takoj 1. teden, ampak potem je pa super, da ga prenašam s sabo. Ja, na vrt, kopalnica, pralnica,....medtem ko kaj počnem  in sem enkrat tu in enkrat tam. Takrat odpadejo vozički, blazine, posteljice,....
Še ko imamo krst, je user posted image , ko ni na rokahuser posted image , v ležalniku na miziuser posted image .

Kengerujčka imamo pa tistega, ki je tudi za novorojenčke-da lahko leži.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
16.5.2008 9:50:26   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

Ko ravno omenjate tole spletno trgovino BC (nisem še šnofala po tej strani) sem jo odprla in kaj vidim? 5-delni komplet slinčkov (!?) skoraj 40 eur, v akciji pa skoraj 30 eur user posted image  Banda!

ja, men se tud zdi, da ima BC pretirano navite cene, kvaliteta pa se mi tud ne zdi ne vem kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
16.5.2008 9:59:38   
alea01
user posted image
meni je pa tale gugalnik ful všeč-model, barva mi bolj potegne oranžna. ampak kolk je pa praktičen? Po moje ne kaj dostuser posted image

< Sporočilo je popravil alea01 -- 16.5.2008 10:00:36 >

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
16.5.2008 10:00:01   
aleksandra silvija
Kaja-UZ-naj pokaže, da se je mali obrniluser posted image user posted image user posted image user posted image

igralno blazino z lokom imamo-ampak to je takrat, kadar sem tudi jaz na mestuuser posted image , če kuham, likam, recimo,....user posted image gledam tv, čvekam na netuuser posted image

kvaliteta in cene BC
user posted image  opremo, pripomočke smo kupili vse v BC, ker nam je tudi trgovina najbližje in se nam res ne da letat po celi Sloveniji,....
Oblekce pa-za  user posted image  spet večina BC, pa nekaj malenkosti MO*JA, za večje , vsaj da lahko obleče hlače, recimo 6-9 mesecev pa tudi ostale trgovine, ki jih imamo v bližini( se mi pa tu zdi, da ima S. Oliver neprimerno boljšo kvaliteto kot recimo Benetton!!!!) Ampak spet-1. je v NM, 2. 3 km stran, tako da,....

slinčki
potem ko začnejo jest-ampak potem rabiš rjuheuser posted image -mi smo še največ uporabljali navadne tetra plenice v te namene, slinčke pa recimo takrat, ko začnejo rastet zobki in se slinijo,...nasploh pa slinčkov ne maram-tudi pri malih "slinarjih" skoraj ne-raje preoblačim zg. deluser posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4708
16.5.2008 10:01:31   
aleksandra silvija
Alea-meni je ta ležalnik ful lep. Ampak mi recimo nujno rabimo ročke za prenašanje.
user posted image  v ležalniku prenašam tudi po stopnišču gor in dol občutno več kot 10-krat na dan!

Neposredna povezava do sporočila: 4709
16.5.2008 10:03:15   
alea01
jaz pa kolk sem gledala cotke v BC, mi niso tolk simpatične kot recimo v okaidu, s.oliverju, zari.... cene so pa tam tam- podobne

Neposredna povezava do sporočila: 4710
16.5.2008 10:03:41   
she29
Ojla bambine,

polly80 vstala sem ob pol10user posted image .včeraj zvečer mi ni blo it za spat pa sem zato zjutraj malo potegnila.user posted image

beyba vse NAJBOLJŠEuser posted image user posted image user posted image pa eno veliiiiko tortouser posted image

marthy5 kar večkrat pridi! Joj koliko je v Izoliuser posted image  in vozičkov,ane?Jaz sem praktično vsak konec tedna dol, ker imamo tam vikend.
Kaja08 user posted image za buši! se mi zdi nekje velikosti kot moj. in seveda bravo za nemščinouser posted image !!! inuser posted image user posted image user posted image za UZ.

l.daisy user posted image user posted image user posted image za ctg danes. gesla do tvojega bušija pa nimamuser posted image .

AnjaPH kaj si iz trnovega? jaz semuser posted image .sicer znana mi nisi ne ti ne onuser posted image .si se letos poročila?jaz sem se januarja letosuser posted image

meni je pa tale gugalnik ful všeč. ampak kolk je pa praktičen? Po moje ne kaj dostuser posted image
alea01 lep ležalnikuser posted image .mislim da je praktičen.se spomnim mi smo pri bratu (je dosti mlajši od mene) imeli nekaj podobnega pa je tako čez dan veliko bil v njem in opazoval okolicouser posted image .

tako zdaj grem pa nekaj pojestuser posted image sem takooo lačna.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
16.5.2008 10:04:16   
Anonimen
Meni se zdi, da ima BC za kakšne stvari res zasoljene cene.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4712
16.5.2008 10:05:26   
aleksandra silvija
Joj, jaz pa bolj kot grem h koncu user posted image , bolj mi je user posted image .
Sploh zvečer, včasih tudi dopoldan-npr. danes.
Mogoče od hrane?
sem spila 0,5 l navadne vode, pojedla 500 g jagod in 1 Activio-pa ne naenkrat-od 7-ih do sedaj.
Aha pa 2 koščka iz bonboniereuser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4713
16.5.2008 10:05:55   
alea01
mah, moram prej spoznat našo pužouser posted image . Pol bomo pa videli kake sorte je in bom pol to sproti kupovala. Sem pa bistveno bolj za igralni lok ali pa kako blazino-airex, da je user posted image  na njej. Bomo videli. Mi je pa ful praktično, da imaš user posted image  skoz pri sebi in še ful zraven lahko naredišuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
16.5.2008 10:06:24   
Anonimen
Sem šla prav na slikovno poizvedbo pogledat kaj je to zaena reč "ležalnik baby welt z lokom" user posted image  A da je fino imet tole. Od katere starosti dalje pa pride v poštev?

Alea tegale (ki si ga prilepila) sem pa videla v Bušiju (mar se motim?) - ampak tega ne moreš ravno naokol prenašat... Je pa nastopaški ja user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4715
16.5.2008 10:06:52   
tweetek
jutro punce! Sicer sem vstala že kako uro in pol nazaj, ampak sem bla najprej malo pridna preden se spet za eno uro na RR parkiram - saj že vem da ste napisale pet romanov za prebrat od včerajuser posted image user posted image ... Še eno kavico vam skuham pol grem pa bratuser posted image ...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
16.5.2008 10:07:39   
aleksandra silvija
jaz pa kolk sem gledala cotke v BC, mi niso tolk simpatične kot recimo v okaidu, s.oliverju, zari.... cene so pa tam tam- podobne

Oikaida, zara, hm-daleč
S.Oliver nima cotka za dojenčke-oz. vsaj ne bodijev, pajackov-cotk za user posted image  do 3-eh mesecev,...

Neposredna povezava do sporočila: 4717
16.5.2008 10:07:58   
Anonimen
AS to pa je najhuje- meni na srečo ni nič slabo in potem jem in jem. No, sedaj ko moram toliko popiti, malo manj jem, ker nisem tolk lačna.user posted image

Še dobro, da sem se spomnila- si grem po vodouser posted image

She29 dober tekuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4718
16.5.2008 10:08:26   
Anonimen
She nisem iz Trnovega user posted image  Samo diakon ki naju je poročil tam "dela" (al kako se reče temu) user posted image

(odgovor članu she29)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
16.5.2008 10:08:36   
lonapo
jutro čvekle, še 10 strani pa smo na petem deluuser posted image user posted image

Moja zgaga je imela ponoči spet polno delauser posted image -spet nisem nič spala (katastrofa)

Beyba - VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ RD.user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes sem vstopila v 37 teden.Juhu še do petka počakam in potem akcija- tud s padalom grem skočt, če bom zato kej prej rodila.user posted image

Grem po nabavi, ve pa pridno čvekajte pa dobr opravte na pregledih.

Lp

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
16.5.2008 10:09:20   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

jutro punce! Sicer sem vstala že kako uro in pol nazaj, ampak sem bla najprej malo pridna preden se spet za eno uro na RR parkiram - saj že vem da ste napisale pet romanov za prebrat od včerajuser posted image user posted image ... Še eno kavico vam skuham pol grem pa bratuser posted image ...

jutro tweetekuser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4721
16.5.2008 10:09:40   
tweetek
UUUU, preden grem brat - moja soseda je rodila!user posted image user posted image user posted image Aljaža, danes ponoči. Včeraj sva še sedeli na klopci in debatirali, pa se je še okrog vozila za avtom pas starejšo hčerkico mirkala in za njo letala.... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
16.5.2008 10:11:30   
Anonimen
Čestiteke tvoji sosedi za Aljažauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4723
16.5.2008 10:12:21   
polly80
moja soseda je tudi rodila aljažauser posted image user posted image user posted image ,amapk 2 dni nazaj,tako da ni istauser posted image
pa včeraj ena kolegica jakana,pa še ena pupiko..vse so prehitevale..zdaj sem pa jaz na vrsti!user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
16.5.2008 10:12:24   
alea01
jaz sem pa pojedla skledo češenj....

ja, ta gugalnik imajo v bušiju in moj možek se je kar zaljubil vanj in ko greva v bušija ga skoz šlata user posted image user posted image . Mene moti to, da ga z user posted image  ne moreš prenašat..... Kot sem rekla, bomo videli....

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?