|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
14.5.2008 14:02:55   
l.daisy
annnna, nič nisi prepozna... imaš čas se dogovorit vse dokler ne prideš v porodno... user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4051
14.5.2008 14:03:44   
Anonimen
me nesrečnice iz 2. polovice pa,... -lahko čakamo naslednjo luno

še ena taka se javljauser posted image

tteeeoo tud jaz pogrešam, pa kleopatro tudi

za kako lajšanje bolečin sem že prepozna - za ea ali ultivo?

za kaj pa si prepozna?

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4052
14.5.2008 14:22:49   
Kaja08
Živijo! Sem bila z mami na tržnici...madona, je velik folka v mestu. A nobeden več ne hod v službo??? Sem pa potem ob Ljubljanici srečala tudi direktorja in je rekel, da se morm kej oglasit - in to še preden rodim. A mi bo že kr zdej vrnu delavsko knjižco (mi 30. junija pogodba poteče) user posted image  Verjetn bom šla že kr v petek zjutri, pred pregledom, da to odrajtam in da vidm, kaj mi ima kej za povedat. Po pravici povedano mi je kr odveč it tja...Ah ja, bolš da to zdej opravim, kot pa potem, ko bo user posted image tu...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4053
14.5.2008 14:41:00   
D.anna 76
Nekaj ste se pa načvekale od dopoldneva ko sem vas začasno zapustila.
Sem bila v lekarni in nabavila mislim da vso potrebno kozmetiko:
70 % alkohol,
fizjološko raztopino v ampulcah
mendljevo olje
otroško milo - trdo
hladilno mazilo
lanolin - po vašem predlogu za bradavice
Nivea baby robčke
Čaj za doječe mamice
Silikonski nastavek za dojenje - za vsak primer če mi bo bebika z sesanjem poškodovala bradavico
pa še dudo

A mi še kaj manjka, glede na to da zložence, vato, vložke, tiste blazince za dojke že imam?!

Punce, kako si ve urjujete dojke? Mi je v lekarni svetovala da drgnjenje bradavic z grobo brisačo ni dovolj in naj si 2 x na dan za kako krtačo mal bradavice podrgnem da bodo postale bolj trpežne. Je rekla da lakho kar za kako zobno ščetko..... Kaj ve delate v zvezi z tem?!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4054
14.5.2008 14:42:38   
aleksandra silvija
Kaj ve delate v zvezi z tem?!

nič

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4055
14.5.2008 14:51:42   
babysolza
nič

Jaz tudi ne. Ampak moje se mi zdijo ok, so obrnjene ven in mislim, da v tem primeru se ni treba kej posebej ukvarjat z njimi? user posted image  Sem pa nekje brala, da obstajajo neke vaje za vdrte bradavice, ki pa se jih sme delat samo do 6. meseca nosečnosti, potem pa ne več.

Rosali user posted image user posted image   Pa mogoče ga lahko še enkrat vprašat pozneje ali jutri, zna tudi on še kaj razmisliti in si premisliti. user posted image

Jaz sem pa danes dobila odločbo za porodniško, pa tudi samo za 3 mesece. Se bomo pa konec poletja spet mal ukvarjali s papirji, kaj čmo. user posted image

Pa fotke sem zdajle uredila in si jih pripravila, da jih nesem spet mal razvit. Za to nikoli nisem imela časa, v 2 tednih pa sem počasi vse fotke uredila in pospravila po albumih. Še dobro, da je blo mal slabega vremena konec aprila. user posted image

Zdaj grem pa kosilce kuhat, moj user posted image  kmalu pride. user posted image

pa-pa

Neposredna povezava do sporočila: 4056
14.5.2008 14:52:00   
annnna
l daisy sem z mb in tukaj se moreš vse dogovorit prej potem pa lahko samo upaš da dobiš ker je 50% možnosti pri nas da je anestezist dosegljiv.... v glavnem drekuser posted image user posted image user posted image ...maribor pač.  ultiva pa v mb niti ne obstaja in morem it na ptuj če hočem to možnost...

me pa celi dan že špika, ščipa v križu in od spredaj doli kot da bom menstruacijo dobila...ko ležim niti ne, komaj da čutim, hodit pa skoraj da ne morem... ne bi blo slabo in niti ne bi mela nič proti če se začne kaj dogajat sam mam občutek da še ni pravi čas zdajuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4057
14.5.2008 14:54:02   
alea01
Hej, hoj!

rosali.....user posted image user posted image user posted image user posted image  da bo zunanji obrat uspel- in to ni nič takega, poskušajo in če ne gre ne gre- te ne matrajo

annnna- user posted image user posted image user posted image  da CR ni potreben

l.daisy- da si prišla nazajuser posted image user posted image

Bradavic pa ni glih fajn šlatat, ker se sprošča hormon ostacin, ki pa pripomore k mehčanju materničnega vratu. To je bolj aktualno proti koncu nosečnosti, ker lahko sproži porod- še en način poleg user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4058
14.5.2008 14:59:00   
alea01
tteeaa- javi se kaj, ker te večkrat vidimo,da si prisotna, pa nam nič nočeš napisati kako je s tabo, me smo pa v skrbehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

annnna- ja telo se počasi pripravlja. Vezi se raztezajo in nas vse po malem boli in mislimo, da je že čas..... Sam kdaj pa bo čas.... bog veuser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4059
14.5.2008 15:03:08   
annnna
upam da čimprejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4060
14.5.2008 15:08:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

nič

jaz tud nič

Neposredna povezava do sporočila: 4061
14.5.2008 15:10:04   
tajči27
kolk ste pa ve pridneuser posted image ...ste tko pridno čvekale...evo jst sem se najedla cmokov,pomil bo pa kr moj dragi ko pride čez 2 urce dobre...user posted image ..me mal pedena zdej ko me matrauser posted image ....pa mal smo dremali,itak ponoč bo spet bolj slabo s spanjem....groznoje ko sploh ne najdem več položaja,kr vse me neki mot,pol pa še tamali v trebuhu začne s svojim nogometom pol smo pa tam...in punce kaj bote kaj počele do poroda???jst mal gobelin tud delam,mal pucam,....pa bi rada še kaj...kaka ideja?..tko da se mal zamotim,če ne me je že zdaj strah ko se sam spomnim na popadke pa poroduser posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 4062
14.5.2008 15:13:41   
Anonimen
kolk ste pa ve pridne

seveda smo pridne, če hočemo biti konec tedna na 4. delu

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4063
14.5.2008 15:19:41   
tajči27
ja pol pa kr gremo naklofat še kakšno debatco..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4064
14.5.2008 15:20:14   
Anonimen
ja lahko samo izgleda da sva sami tukaj gor

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4065
14.5.2008 15:31:10   
tajči27
Nič hudega...boma pa midve kako pametno rekleuser posted image user posted image ...verjetno so se lepo napapcale pa zdaj dremuckajo...user posted image ...od kje si?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4066
14.5.2008 15:31:39   
Anonimen
z Jesenic, pa ti?

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4067
14.5.2008 15:32:23   
tajči27
jst sem pa iz okolice celja...kdaj že imaš rok?...da ne hodim brat za nazaj..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4068
14.5.2008 15:35:52   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

tteeaa,te vidim,daj se malo javi,kako si,nas skrbi zate!!!!!!!!user posted image

ninazverina
-jah,midve sma pa na istem glede trebuha,mogoče pa na isti dan rodima,če imama že PDP isti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja polly boma cimreuser posted image ,kr rečva podnajemnikom da se zmenta kdaj bi vn prišlauser posted image user posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4069
14.5.2008 15:38:40   
polly80
ja polly boma cimre ,kr rečva podnajemnikom da se zmenta kdaj bi vn prišla

user posted image user posted image user posted image user posted image
bi blo,ja...user posted image
pa še rosali  takrat,pa bo user posted image

samo ko nisma iz istega konca..user posted image   user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4070
14.5.2008 15:40:45   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: Rosali

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

ninazverina
-jah,midve sma pa na istem glede trebuha,mogoče pa na isti dan rodima,če imama že PDP isti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Evo, pa še ena zgubljena dušca z istim PDPjem!...user posted image

Se vam po dolgem času javljam, da vam mal poročam:
Včeraj sem bila na pregledu. Sladkor spet povišan user posted image in se moram čez 6 mes. javit pri moji osebni zdravnici. Pri G sta bila voda in CTG super je rekla user posted image , sem pa dobila napotnico za zunanji obrat za ponedeljek v porodnišnici pri dr. Pušenjaku, ker je user posted image še vedno na ritki in sem čist obupana, ker me je ful strah...user posted image user posted image user posted image
Pol me pa še moj dotolče, ker si tist dan kao ne more vzet dopusta, da bi šel z mano... Mu je služba bolj pomembna kot sinček pa žena...user posted image

Se moram mal pomirit, ker vem da s tem živciranjem in slabo voljo sam škodujem user posted image .

rosali tut tvoj podnajemnik se naj zmeni z najinim bi blo super če bi ble cimre,k ste vse tok fajnuser posted image
drugač se pa ne sekeri sej bo vse ok boš vidla,mogoče se bo pa še pred tistim obratom odloču da se bo rajš samuser posted image držim pestke!glede tvojga se pa tut preveč ne obremenjuj k nakonc dneva so vsi glih!

*najin sonček Teja*

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 4071
14.5.2008 15:42:47   
lonapo
evo mene s pregleda.
Kile: +11,5 - nič se nisem zredila,glede na to da sem prejšnjič zgoljufala 1,5 kguser posted image ; CTG imam 29.05, pregled+CTg pa 05.06.2008  -- za na seznamček- hvala!

Morm počakat 8 dni pol pa gas-grem lahko rodit.

Urin bp, toxso neg.
v glavnem vse bp.

Grem mal počivat, ker mam spet zatečene noge.

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4072
14.5.2008 15:45:21   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

jst sem pa iz okolice celja...kdaj že imaš rok?...da ne hodim brat za nazaj..

jaz sem bolj med zadnjimi- rok imam 29.6.

(odgovor članu tajči27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4073
14.5.2008 15:45:36   
Anonimen
lonapo za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4074
14.5.2008 15:46:51   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

Nekaj ste se pa načvekale od dopoldneva ko sem vas začasno zapustila.
Sem bila v lekarni in nabavila mislim da vso potrebno kozmetiko:
70 % alkohol,
fizjološko raztopino v ampulcah
mendljevo olje
otroško milo - trdo
hladilno mazilo
lanolin - po vašem predlogu za bradavice
Nivea baby robčke
Čaj za doječe mamice
Silikonski nastavek za dojenje - za vsak primer če mi bo bebika z sesanjem poškodovala bradavico
pa še dudo

A mi še kaj manjka, glede na to da zložence, vato, vložke, tiste blazince za dojke že imam?!

Punce, kako si ve urjujete dojke? Mi je v lekarni svetovala da drgnjenje bradavic z grobo brisačo ni dovolj in naj si 2 x na dan za kako krtačo mal bradavice podrgnem da bodo postale bolj trpežne. Je rekla da lakho kar za kako zobno ščetko..... Kaj ve delate v zvezi z tem?!

o moj bog a res al kaj s krtačko,auaaaaaaaa,ja jst ne vem mene že zdej tok bolijo da se jih komi dotaknem kaj šele da bi jih s krtačko drgnlauser posted image jst bom umrla zgleda k bo tamala prjokcalauser posted image že vidm moji bogi dojkiuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  161 162 [163] 164 165   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?