aleksandra silvija
|
Daaaan čvekice. pa saj ne morem, da se malo ne oglasim Mojca- za včeraj, da je vse o.k. l.daisy- ti nas pa kar obveščaj, da bomo dihale s tabo. Lunca- za pritisk. Naj tako ostane. babysolza-tebi se zdi, da so štručke tolk majhne? meni se zadnje čase zdijo 1-letniki nenormalno majhni. Če pa pomislim na novorojenčka--paaanika Nya- za mami in torbo Kaja- za tvojega glasnega soseda. KOZMETIKA: MANDLJEVO OLJE za telo, pa v začetku KAMILICE za kopanje ali umivanje obrazka ali kaj podobnega, šampona v začetku ne, za ritko pa BEPANTEN_če se ritka vname, ampak prav super je tudi PRAŠKA PASTA, ki se jo dobi v lekarni, za vsakodnevno uporabo pa sploh ne kompliciram--kakšno hladilno mazilo, ki ga ni težko spraviti iz ritke. Ena mazila se na kožo tako nesrečno prilepijo, da katastrofa,.... drugače mi je pa zelo všeč kozmetika od MUSTELE-tudi za "velika" 2 uporabljam to-sploh za zaščito pred soncem,.... PLENICE: Pampers New Born mali paket za začetek, potem bo pa že nabavil KOSILO: Ker sem sama, si bom tudi jaz pripravila bučke. Njami. Bučke in mlad korenček nastrgam na lističe (s tistim nožkom za lupljenje-nastanjeo takšni luštni trakovi) in to prepražim na olivnem olju ali maslu, lahko se dodajo tudi testenine-ampak ni nujno in obilno posipam s peteršiljem---NJAMI Pražim pa samo ene 3 min. Pa zraven solata, pa ta zelenjava je njami tudi malce prelita z bučnim oljem,.... PRANJE: Za vso pisano perilo(tudi ) uporabljam FROSCH gel. Je prav super. Mehčalca ne dodajam, ampak alkoholni kis, cotke pa sem 2-krat sprala. BELO PERILO-sploh že uporabljeno(plenice)-sem pa najprej dala na predpranje in OMINO BIANCO 100-ta ful izpira vse madeže-tudi pri večjih nagajivčkih. Tako. je šel jadrat, otroka sta v šoli/vrtcu-sem jih zjutraj razvozila, popoldan imamo en sestanek v šoli,.... Ve pa dobro opravite s pregledi(Lonapo, L.Daisy-katero sem pozabila???? ). Tejči-pa , da si nas našla in boš naprej čvekala z nami. UŽIVAJTE P.S. Majčice so bolj aktivno začele okoli 17. aprila in potem kar naprej,..... Torej, postavimo se v vrsto
|