|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
14.5.2008 10:41:07   
aleksandra silvija
Daaaan čvekice.

pa saj ne morem, da se malo ne oglasimuser posted image user posted image

Mojca-user posted image  za včeraj, da je vse o.k.

l.daisy- ti nas pa kar obveščaj, da bomo dihale s tabo.user posted image

Lunca-user posted image  za pritisk. Naj tako ostane.

babysolza-tebi se zdi, da so štručke tolk majhne? meni se zadnje čase zdijo 1-letniki nenormalno majhni. Če pa pomislim na novorojenčka--paaanikauser posted image

Nya-user posted image  za mami in torbo

Kaja- user posted image user posted image  za tvojega glasnega soseda.user posted image

KOZMETIKA:
MANDLJEVO OLJE za telo, pa v začetku KAMILICE za kopanje ali umivanje obrazka ali kaj podobnega, šampona v začetku ne, za ritko pa BEPANTEN_če se ritka vname, ampak prav super je tudi PRAŠKA PASTA, ki se jo dobi v lekarni, za vsakodnevno uporabo pa sploh ne kompliciram--kakšno hladilno mazilo, ki ga ni težko spraviti iz ritke.
Ena mazila se na kožo tako nesrečno prilepijo, da katastrofa,....

drugače mi je pa zelo všeč kozmetika od MUSTELE-tudi za "velika"  2 uporabljam to-sploh za zaščito pred soncem,....

PLENICE:
Pampers New Born mali paket za začetek, potem bo pa že user posted image  nabavil

KOSILO:
Ker sem sama, si bom tudi jaz pripravila bučke. Njami.
Bučke in mlad korenček nastrgam na lističe (s tistim nožkom za lupljenje-nastanjeo takšni luštni trakovi) in to prepražim na olivnem olju ali maslu, lahko se dodajo tudi testenine-ampak ni nujno in obilno posipam s peteršiljem---NJAMI

Pražim pa samo ene 3 min.
Pa zraven solata, pa ta zelenjava je njami tudi malce prelita z bučnim oljem,....

PRANJE:
Za vso pisano perilo(tudiuser posted image ) uporabljam FROSCH gel. Je prav super.
Mehčalca ne dodajam, ampak alkoholni kis, user posted image cotke pa sem 2-krat sprala.

BELO user posted image  PERILO-sploh že uporabljeno(plenice)-sem pa najprej dala na predpranje in OMINO BIANCO 100-ta ful izpira vse madeže-tudi pri večjih nagajivčkih.

Tako. user posted image  je šel jadrat, otroka sta v šoli/vrtcu-sem jih zjutraj razvozila, popoldan imamo en sestanek v šoli,....

Ve pa dobro opravite s pregledi(Lonapo, L.Daisy-katero sem pozabila????user posted image ).

Tejči-pa user posted image , da si nas našla in boš naprej čvekala z nami.

UŽIVAJTE user posted image

P.S.
Majčice so bolj aktivno začele okoli 17. aprila in potem kar naprej,.....
Torej, postavimo se v vrstouser posted image

(odgovor članu babysolza)
Neposredna povezava do sporočila: 4026
14.5.2008 10:41:22   
alea01
no, se grem pa še jaz mal sončku pokazatuser posted image . Se čujemo kasnejeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4027
14.5.2008 10:41:46   
Anonimen
Ma smem vprašat zakaj boste rabile te torbe?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4028
14.5.2008 10:45:21   
Anonimen
Smeš, smeš - za pripomočke user posted image , ko kam greš - da vse lepo notri pospraviš. Aja, pa tam nč ne piše, ampak notri je še previjalna podlogica.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4029
14.5.2008 10:45:28   
aleksandra silvija
Preden jaz napišem svojo klobaso, ve natipkate za celo stran

Nya-iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kak lepa torba!user posted image

Anja PH-zakaj torbe?
Za user posted image  stvari, če kam greš.
Za preoblečt, pa pleničke, pa za brisat, pa kakšen kos kozmetike, pa kakšna vrečka za smeti, pa blazinice za dojenje, pa previjalna podloga, pa,....milijon stvari, ki jih vlačimo z user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4030
14.5.2008 10:46:49   
Anonimen
pa kakšna vrečka za smeti

Je notri tudi taka vrečkica, da daš pleničko notri - umazano, če je nimaš dat kam drugam.

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 4031
14.5.2008 11:02:46   
Anonimen
Kam ste pa vse ušle??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4032
14.5.2008 11:04:53   
aleksandra silvija
Kam ste pa vse ušle??

Občasno sem še tukaj-vmes pa nosim v pralni stroj, pa nekaj sušit, pa nekaj,...
pa malo sesam,....
in seveda spremljam RR in se čudim, da že 15 min nobenega postauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4033
14.5.2008 11:06:46   
l.daisy
jaz sem nazaj iz laboratorija, sem se zmenila, da mi ni treba čakat izvid... me pokličejo, če bo treba... user posted image
pridne čveke ste bile... grem brat...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4034
14.5.2008 11:17:19   
nInAzWeRiNa
mislm da pred luno ni nobena od nas varna tko da bodmo kr prpravleneuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4035
14.5.2008 11:19:47   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

včeraj na CTGju nisem nič čutila... G pa pravi, da se tako začne... da po malem zvija... včeraj zvečer mi je v uri in pol 6x otrdel trebuh, ampak najprej 4x v rednih razmakih, potem pa ne več...
ponoči sem se enkrat zbudila, ko me je vse tiščalo in sem imela trd trebuh...
danes me spet malce črviči, ampak tudi približno ne tako hudo kot pri menstruaciji... ravno toliko, da čutim.... user posted image

moj user posted image pravi, da mora biti ta teden ali začetek naslednjega... da bosta user posted image user posted image po horoskopu bika... zdaj kar naenkrat je postal strokovnjak za horoskopuser posted image user posted image user posted image

Priprvi se na polno lino 20.5. - če ne prej zana luna naredit svoje.

haha tole zgoraj se nanaša na tale postuser posted image  nosečniška skleroza-pozabla da morm dt citirajuser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4036
14.5.2008 11:20:28   
aleksandra silvija
mislm da pred luno ni nobena od nas varna tko da bodmo kr prpravlene
Ja, ve iz začetka meseca že,...user posted image

me nesrečnice iz 2. polovice pa,...user posted image -lahko čakamo naslednjo lunouser posted image user posted image

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4037
14.5.2008 11:25:07   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

dobro jutrouser posted image ,vidim da ste že pridne,bi že prej prišla gor,če bi vedela,da tako pridno čvekate..me muči namreč nespečnost,sploh ne spim ponočiuser posted image pa vidim,d nas je kar veliko takih..

l.daisy-verjamem,da te malo panika,ampak ne skrbi,vse bo ok!si itak pridna,da si že v 37.tednu,če še kakšen teden počakaš,pa tudi ne bo kaj narobe..user posted image sicer pa imaš moj blagoslov,da me prehitiš user posted image

tajči27-dobrodošlauser posted image user posted image user posted image ,s sramnimi kostmi na srečo (še) nimam težav

mojca
-ti pa le ne prehitevaj!!!user posted image da je vse ok!!user posted image

d.anna-ja,panika user posted image

pa še vprašanje:meni se je spustil trebuh,opazno,vendar ne drastično..a to kaj pomeni?pa malo me je včeraj špikalo spodaj...me zanima,tiste,ki veste,a če se ti spusti trebuh,a potem kar hitro rodiš al se dalj časa spušča oz.a je to osvisno od posameznice???user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi še kakšen teden rada počakala s porodom...user posted image

polly80 jst mam tut čist nisko že trebuh me vsi sprašujejo če še nisem šlauser posted image ojej

tejči mene spodej bolijo kosti za pouser posted image ...pa to že par mescov...mi je g sam rekla da je to pač tko zdej k se prpravlamo...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4038
14.5.2008 11:29:07   
anaj22
men se neda likat, mi gre ful počas čeprov sem prklopla likalnikuser posted image  (alea)
moj podnajemnik je pa dons ful miren, se noče zbudit tud k se na bok uležem. Mi pa zato dons 100 na uro zajc nagaja, ga morm skoz stran od likalnika  pa kablov podit
Zdej si germ pa neki za jest nardit me mal lakota dajeuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4039
14.5.2008 11:29:42   
nInAzWeRiNa
IZVIRNO SPOROČILO: tajči27

ja meni se je trebus spustil pred dobrim tednom,najprej me je tudi špikalo spodaj,najbolj je to občutil moj mehur-že itak sem non stop na wc-ju...pa bolečine v križu sem dobla od teže se mi zdi pa noge mi bolj zatekajo,skratka same spodbudne besede sem ti dala a ne?!user posted image ..ni nuujno da bo pri tebi isto ...aja pa to s sramnimi kostmi me je začelo bolet...je pa opazna razlika,ker sem dost manj aktivna kot sicer,ker enostavno ne gre več!!!..čutim tak pritisk dol..nelagono a ne?!

jst sm pa vsak dan aktivna-grem na sprehod,čeprav je mal nelagodno sam k rata preveč se mal ustavm,drugač sm pa ful optimist k si vsakič pred sprehodom rečem zdej bo pa zihr bolš k se bom sprehodila pol pa dam pridem pa se za 10 min usedem pol pa ne morm več ustt k me še 3x tolk boli....sam kaj ne morm bit not k je pa zuni tok fajn :)

*najin sonček Teja*

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4040
14.5.2008 11:40:21   
tajči27
evo mene...sem mela obisk...mamica je prišla me mal pokukat...mimogrede ful lepa torbica in sem jo kr naročilauser posted image user posted image ..res mi je cart...ja za sprehod pa men ravno ni,ker se mi popoldan fulo razboli vse spodaj in komaj hodim sploh pa se ne moren zravnat....jah take tegobe imam...
a i laboratorija že nazaj???sem misla dqa so šle vse s tabo v kranjuser posted image user posted image  je kr naenkrat blo tako zatišjeuser posted image user posted image ampak ne za dolgo...hehe..sma z mamo sedele na terasi je že ful močno sonce,me je kr mal nažgalo po trebuhu in nogah ...prav fino je...
ja za te sramne kosti,pa res nič ne mormo a ne...sam res boli grozno,sploh če dolgo sediš pa pol ko vstaneš komaj par korakov naredim no pol pa gre,je pa res zoprno...

Neposredna povezava do sporočila: 4041
14.5.2008 11:41:35   
zp
Zdravo srečke souser posted image !
Izgleda, da bom imela tudi jaz od danes naprej precej več časa za čvek na RR..user posted image do porodniške mi sicer še manjka 9 dni, me je pa včeraj moja G poslala na bolniško, ker mi že 5 dni trebuh otrdeva non stop, še posebej če migam/hodim... imela sem pa tudi že redne krče, ki so me sumljivo spominjali na 1. porod..maternični vrat se zanekrat še ok drži, na UZ je bilo pa videt, da maternici precej dogaja... me je kar prestrašila tale moja super G, da moramo zdržat še najmanj kakšen teden...uff..no na koncu ga bomo pa še ven bezali, ko bo že čez rok user posted image ...
no, da pa je bolj pestro sem fasala še angino od malčka- še sama sreča, da je že maj in je konec viroz/anginuser posted image ...

sem malo pojamrala.. upam, da se drugače vse fajn držite in pripravljate še zadnje stvari za user posted image ..... jaz se bom očitno tudi morala lotit pranja cunjc...user posted image

lep sončen dan vsem...

Neposredna povezava do sporočila: 4042
14.5.2008 11:44:49   
tajči27
ja bošček...še bolezen zdaj rabiš a ne?!user posted image ...želim ti da kmalu okrevaš pa počivaj da nbe bo prekmalu kaj ven skočilo...

(odgovor članu zp)
Neposredna povezava do sporočila: 4043
14.5.2008 11:49:01   
tajči27
mal se grem uležit pa mal hladilnik obiskat pa se še tipkamo...lepo se martinčkajte,če ste kje zunaj,če pa niste pa le pojdite mal na sončka,se zna kaj kmalu vreme spremenit....se tipkamo kasneje..papa souser posted image

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4044
14.5.2008 11:51:37   
anaj22
ful luštna torba, jest bom kr tisto k je bla zraven vozička uporabljala

sem vidla da se je majčicam javla TamaraJ, sam občudujem jo kako se drži

punce kje je pa kej tteeaa, men se zdi da se že ful dol ni nč javla

zdej sem pojedla eno ogromno skledo sadne solate (brez sladoleda in smetane), zdej grem pa na ležalnik počivat

(odgovor članu tajči27)
Neposredna povezava do sporočila: 4045
14.5.2008 12:32:02   
polly80
tteeaa,te vidim,daj se malo javi,kako si,nas skrbi zate!!!!!!!!user posted image

ninazverina
-jah,midve sma pa na istem glede trebuha,mogoče pa na isti dan rodima,če imama že PDP isti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4046
14.5.2008 12:58:48   
Rosali
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

ninazverina
-jah,midve sma pa na istem glede trebuha,mogoče pa na isti dan rodima,če imama že PDP isti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

...Evo, pa še ena zgubljena dušca z istim PDPjem!...user posted image

Se vam po dolgem času javljam, da vam mal poročam:
Včeraj sem bila na pregledu. Sladkor spet povišan user posted image in se moram čez 6 mes. javit pri moji osebni zdravnici. Pri G sta bila voda in CTG super je rekla user posted image , sem pa dobila napotnico za zunanji obrat za ponedeljek v porodnišnici pri dr. Pušenjaku, ker je user posted image še vedno na ritki in sem čist obupana, ker me je ful strah...user posted image user posted image user posted image Pol me pa še moj dotolče, ker si tist dan kao ne more vzet dopusta, da bi šel z mano... Mu je služba bolj pomembna kot sinček pa žena...user posted image

Se moram mal pomirit, ker vem da s tem živciranjem in slabo voljo sam škodujem user posted image .

< Sporočilo je popravil Rosali -- 14.5.2008 13:00:51 >

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4047
14.5.2008 13:16:01   
l.daisy
rosali, skuliraj se in misli na skorajšnji prihod user posted image ...
sladkor bo pa izginil po porodu, boš videla... držimo pestke... user posted image user posted image user posted image user posted image
pa za zunanji obrat tudi... pušenjak je stručko, zaupaj mu... pa menda sploh ne silijo v nedogled, probajo in če ne gre, ne gre... kolegica je dvakrat rodila, punčko z ritko naprej in drugo celo z nogicami naprej, pa ni bilo nobenih komplikacij...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Rosali)
Neposredna povezava do sporočila: 4048
14.5.2008 13:32:52   
anaj22
rosali držise, sej bo vse okuser posted image user posted image user posted image . Večkrat prid tle gor po čvekat pa bo kuj bolšuser posted image
Jest sm se pršla mal not ohladit sm zuni kr mal zakuhalauser posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4049
14.5.2008 13:34:44   
annnna
lep pozdrav punce še od mene. evo mene s pregleda - so šli kondilomi malo nazaj in so se odločli da carski res ni potreben čeprav mi noben ne more garantirat da se user posted image ne okuži, ker je to vseeno virusno, tako da bomo šli kar normalno rodit - sej boljše sam se morem zdaj pripravit na bolečine ker sem se do zdaj psihično pripravljala za carski rez da se bom vlegla pa vsatala pa bom mamica zdaj bom pač se še drla par urc pa bom pol komaj mamica.... me je kr malo strah zdajuser posted image tako da čakamo na 5. junij - nič pa ne bi mela proti če bi blo prej kr sem že preveč vlka....

za kako lajšanje bolečin sem že prepozna  - za ea ali ultivo?

lepo se mejte souser posted image pa uživajte na sončku.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 4050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  160 161 [162] 163 164   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?