cv3rklic4
|
Dan'! Ste pa res pridne. Malo sem vas prečekirala okoli 8h, ko sem začela delat na računalnik, pa ste bile že takrat kar pridne, zdaj ste pa tudi kar precej napisale. No, za danes je moj "uradni" delovnik končan. Pisanje lahko počiva do jutri. Vmes sem skočila samo na dekompresijo in z možekom na kosilo, potem pa hitro nazaj pisat. Ravnokar sem končala in se spravila za zabavni del dela z računalnikom - RR. Vidim, da ste vse nekam utrujene in zatečene. Meni se zdi, da mi precej pomagajo kompresijske nogavice, verjetno pa tudi dekompresija, ki jo obiskujem 2x na teden. Čeprav sem v bistvu pričakovala, da se bom po njej počutila ne vem kako oh in sploh, ampak se mi ne zdi nič posebnega - po občutkih sodeč. Mali se mi zdi, da ne miga ful po tretmaju, samo danes me je pa na poti domov ves čas nekaj žokal pod desno rebro, tako da sem komaj prikolesarila do doma. Me pa danes res že cel dan malo heca, tale moj mili mali - dopoldne se je ful premikal, zdaj, popoldne imam pa ves čas trd trebuh. Upam, da zdržimo še malo - samo toliko, da dokončam ta svoj projekt - res potrebujem samo še jutri, pa mogoče največ še sredo, potem pa lahko štartamo v porodnišnico. Zdaj imamo pripravljeno vse, zadnja reč, ki sva jo kupila, je bila še previjalna podloga in to je to. Samo še čakamo ... pa po dopolnjenih tednih niti ne bo več nedonošenček ... Bravo! V sredo imam prvič CTG, pa ne vem ali bom imela tudi pregled. V bistvu me ful zanima, če sem že kaj odprta. To sicer še nič ne pomeni, ampak toliko, da vem, če se je že kaj začelo dogajati. Prejšnji teden sem se dobila z eno babico, pa mi je potipala trebuh in je rekla, da je mali sicer že obrnjen na glavo, ampak da glavica še ni vstopila v medenico. Ful je bilo fino, da sva imeli "sestanek", ker mi je še malo podrobneje razložila potek poroda in zares sva zvadili dihanje. Najboljše pri vsem pa je bilo že omenjeno - da je povedala, kako je lubček obrnjen. Moja G mi namreč vedno samo posluša srce, nič me ne tipa, UZ pa je bil zadnji morfologija v 24. tednu, tako da itak nisem do zdaj vedela, če se je mali prav obrnil - na morfologiji je bil vodilni del še medenica. Drage moje, vsem pošiljam veliko in za dobro počutje in vse lepo še naprej. Pridne bodite, pa božajte svoje buškote, dokler jih še imate!
|