|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
12.5.2008 10:04:21   
aleksandra silvija
me malo skrbi, da bi bila spet dva....
user posted image user posted image user posted image
očitno se zadev lotite resno,...user posted image

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3601
12.5.2008 10:04:59   
alea01
ma, skoz istouser posted image user posted image . Me pritisne srat, se vsedem na školjko in krč v rit in pol moram vstat in se derem, ker svinjsko boli in ko mine grem nazaj na školjko pa se je valda drekec ustrašil od mojega dretja user posted image in z sranjem ni ničuser posted image user posted image . Ja, kak pol ne bi bila zabetonirana

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3602
12.5.2008 10:06:50   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3603
12.5.2008 10:07:03   
D.anna 76
Midva imava pa ime načeloma že izbrano vendar ga ne razglašava okroh kot tisto ki bo na koncu obveljalo, kaj če se pa v porodnišnici premisliva.

Najbolj pa mi je bil smešen predlog od mojega dragega, ki je kar nekaj časa govoril da bo Ken. Kar meni absolutno ni všeč.

Moji izbiri imen, ki jih je moj dragi skritiziral pa sta Bor in Gaber.

Samo, da sva našla ime ki nama je obema všeč, pa sem jaz čisto zadovoljna.

Ko pa naju kolegi vprašajo kako mu bo ime, se pa ponavadi hecava da bo po tistem prijatlu, znancu, ki bo več plačal. Tako nekako se to glasi: Kolk plačaš pa mu dava ime tako kot je ime tebi? in potem seveda sledi smeh in nobenih vprašanj več.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3604
12.5.2008 10:08:49   
Anonimen
Midva imava pa ime načeloma že izbrano vendar ga ne razglašava okroh kot tisto ki bo na koncu obveljalo, kaj če se pa v porodnišnici premisliva.

enako- no, midva še ožji izbor nisva nobenemu povedala

(odgovor članu D.anna 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 3605
12.5.2008 10:09:02   
aleksandra silvija
Ko pa naju kolegi vprašajo kako mu bo ime, se pa ponavadi hecava da bo po tistem prijatlu, znancu, ki bo več plačal. Tako nekako se to glasi: Kolk plačaš pa mu dava ime tako kot je ime tebi? in potem seveda sledi smeh in nobenih vprašanj več.
user posted image

Naju pa o imenu-z izjemo mojega očeta, nihče ne sprašuje.
No, pri 1. user posted image  je bilo čisto drugače,...

Neposredna povezava do sporočila: 3606
12.5.2008 10:11:25   
Anonimen
Se mi zdi, da je v prvo vse drugače kot pa v drugo. Se spomnim, da je vsak vprašal, kaj bomo imeli potem pa če imava že ime. Sedaj pa vsak pravi, no še enega fanta, da bo paruser posted image . Jaz pa ponavadi pravim, samo da bo zdravo, ker meni je čisto vseeno al imam par al nimam, ker ne vem kje piše, da mora vsak imeti par. No, saj tako in tako samo midva veva, kakšenga spola je user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
  Neposredna povezava do sporočila: 3607
12.5.2008 10:14:08   
aleksandra silvija
Jaz pa ponavadi pravim, samo da bo zdravo, ker meni je čisto vseeno al imam par al nimam, ker ne vem kje piše, da mora vsak imeti par
user posted image
Mi2 pa sva potem imela par in nikomur ni bilo jasno, zakaj še 3.?user posted image

Ampak je res vseeno kar se spola tiče. Pred 1. otročkom v to nisem verjela, sedaj pa sem prepričana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3608
12.5.2008 10:14:33   
alea01
moja inteligentna sklerozna babi mi je rekla: "veš, jaz sem skoz govorila svojemu možu, kar si naredil si naredil, jaz bom pa to porodila"user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3609
12.5.2008 10:15:01   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

moj ma sušo že od oktobra user posted image user posted image user posted image

Bogi!! No če je zdržal tok časa bo pa tudi še tistih 6 tednov po porodu.

Nama pa za sedaj uspeva približno 1 x na teden, je pa res, da jaz čedalje težje najdem tak položaj, ki bi bil lahko primeren.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3610
12.5.2008 10:15:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

moja inteligentna sklerozna babi mi je rekla: "veš, jaz sem skoz govorila svojemu možu, kar si naredil si naredil, jaz bom pa to porodila"user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3611
12.5.2008 10:18:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: D.anna 76

IZVIRNO SPOROČILO: polly80

moj ma sušo že od oktobra user posted image user posted image user posted image

Nama pa za sedaj uspeva približno 1 x na teden, je pa res, da jaz čedalje težje najdem tak položaj, ki bi bil lahko primeren.

Od oktobra je pa res huda...

Jaz se tudi potrudim vsaj enkrat na teden ... da ni potem siten user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3612
12.5.2008 10:18:43   
alea01
mi je pa včeraj kolegica rekla, da bodo decembra spet zibali in bila šokirana, ko sem zavriskala, ji čestitala in bila fuuuuuul vesela. Zakaj? Zato, ker je vsem šok in jo sprašujejo, zakaj pa spet, pa če ni prekmal, pa saj ima par,...... Pa kaj jih briga. Bo pa njen fantek ta teden star 3 leta, punčka bo naslednji mesec 1 leto in ta tretji bo decembrauser posted image user posted image . A nista fejst? Občudujem ljudi z veččimi otrociuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3613
12.5.2008 10:20:56   
alea01
moj pa noče user posted image user posted image . Se boji za bejbija in noče nič tam dol šarit....Tak, da sva oba že dober mesec na suhemuser posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3614
12.5.2008 10:23:37   
Anonimen
Moje dete pa men ne pusti sedet več, ma aerobične vaje, tko da grem neki naredit, pa pridm kasneje nazaj.

ninny - itak, in tko je pravuser posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3615
12.5.2008 10:25:08   
Anonimen

mi je pa včeraj kolegica rekla, da bodo decembra spet zibali in bila šokirana, ko sem zavriskala, ji čestitala in bila fuuuuuul vesela. Zakaj? Zato, ker je vsem šok in jo sprašujejo, zakaj pa spet, pa če ni prekmal, pa saj ima par,...... Pa kaj jih briga. Bo pa njen fantek ta teden star 3 leta, punčka bo naslednji mesec 1 leto in ta tretji bo decembrauser posted image user posted image . A nista fejst? Občudujem ljudi z veččimi otrociuser posted image user posted image

jaz tud občudujem take,sploh ko imajo malo razlikeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3616
12.5.2008 10:34:10   
Kaja08
No, s presledki mi je uspel prebrat, kar sve načvekale v zadnjih dneh, sam na žalost mi  nosečniški IQ preprečuje, da bi kaj na veliko komentirala.... vem samo, da moram user posted image user posted image user posted image ninny, da je doma in da je vse kul. Pa glej, da boš skoz pila!! user posted image

ma, skoz istouser posted image user posted image . Me pritisne srat, se vsedem na školjko in krč v rit in pol moram vstat in se derem, ker svinjsko boli in ko mine grem nazaj na školjko pa se je valda drekec ustrašil od mojega dretja user posted image in z sranjem ni ničuser posted image user posted image . Ja, kak pol ne bi bila zabetonirana

Ojojoj, alea, ti ga pa pihneš user posted image user posted image user posted image !!

Midva imava tudi ime že 90% izbrano, pa ne poveva nobenemu - me je enkrat izučil, ko sem sestrični povedala, kako bo moji hčerki ime, če jo bom kdaj imela...pa je sestrična ime ful spluvala, pol je pa sama dala tako svoji hčerki ime user posted image user posted image  Tako da zdej ne povem NOBENEMU!! Vsi vejo samo za "delovno ime", ki ga ima naš user posted image . Najbolj mi pa babi skoz teži in sprašuje - pa lih ona bi najbl spluvala ime, če ji ne bo všeč. Tko se vsaj s tem tolažm, da pol ko bo imel otrok to ime, ga ne bo mogla tolk spluvat, kot če ji zdele povem, kaj sva si izbrala.

Zjutri so pa pršli mojstri kuhinjo do konca zmontirat (zadnjič ni bilo zaključnih plošč in ene omarice). Pa žal tud dons niso zadnjič tle, ker so za otok prevelike stranske dile prnesl in jih morjo zdej spet v Rogaško Slatino poslat, da jih odrežejo user posted image user posted image  Matr jim, skoz to pospravljanje za mojstri pa resnično najeda

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3617
12.5.2008 10:36:11   
Anonimen
Pijem,pijem brez skrbi, ker sem se res ustrašila tako, da res pijemuser posted image .
Sem se sedaj naročila za pregled, ker mi je pri odpustu rekel, samo čez 14 dni na kontrolo tako, da imam naslednji pregled 22.5.( za seznam imam še  +1 kg)

(odgovor članu Kaja08)
  Neposredna povezava do sporočila: 3618
12.5.2008 10:36:42   
polly80

eh,saj ni tako bogi user posted image user posted image user posted image

če ti zdravnik reče,da ne smeš,še pomisliš ne,da bi..je bil pa zraven,ko je to zdravnik rekel,tako da je to še bolj vzel na znanje,kot pa jazuser posted image user posted image user posted image
malo še,pa bo boljše..user posted image user posted image user posted image user posted image

imena pa mrzlično iščem...user posted image
pa user posted image je miren danes.hm...user posted image

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3619
12.5.2008 11:17:51   
tweetek
jutro! No prav zaprav že dober dan..... Včeraj sem bla jaz tudi na enem pikniku in je bča seveda posledično noč bolj v tvojem stilu nyauser posted image ... Ampak je blo tko fino na pikniku da se je splačalo. Je bil od naše zakonske skupine piknik in nas je 6 parov. Od tega smo tri noseče, potem imamo pa še 3, 6, in 10 mesečne dojenčke in dva skoraj dveletnika.... Pa naj še kdo reče da slovenski narod izumirauser posted image user posted image user posted image user posted image res je blo fino gledat ko je vse kar gomazelo in so otroci malo jokali, malo packali in se veliko smejali, punce so dojile, moški so si podajal pivo in otroke pa se ni noben zgražal. Vam ne morem povedat kok luštna je bla šele maša, ko so otroci kar po tleh v cerkvi gomazel in jih je župnik med berilom malo popestoval. Skratka ful luštno.

Ja, hvala za nasvete o modrcih bom šla res v mullerja-  če je že grd pa naj bo vsaj pocen. Pa glede parketa sem se tudi nehala sekirat -  sem včeraj pogruntala da to ni tko da bi kar v velikem loku vsepovsod šrical ene 20 minutuser posted image user posted image ... No grem še malo prebrat da ne bo predolga klobasa...

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3620
12.5.2008 11:36:51   
*Mojca*
U madona ste pridne danes.

Sej ne vem več kaj naj komentiram, nosečniška skleroza user posted image

mleko: meni tudi še nič ne curi user posted image
imena: midva imava izbrana, čeprav se je moj bunil da noče Lukata, ker je vsak drugo Luka, blablabla...ampak je ostalo pri Lukatu in Sari.
alea: še kar vztrajaš s tem tvojim sranjem? definitivno dobiš Dulcolax v sladoled user posted image user posted image
modrci: imam dva iz HMa, ki se mi zdita že premajhna user posted image

Evo, pa imam že prazno glavo user posted image

Nič, pridem še malo kasneje...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 3621
12.5.2008 11:40:28   
alea01
modrc za dojenje sem jaz kupila samo enega- če se slučajno povečajo joškice, bomo pol dokupili- bom kar taščo poslala

*Mojca*- upam, da se v četrtek pa le lahko dobiva. Imam pregled, razen če bom spet čakala ko budala

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3622
12.5.2008 11:52:16   
tweetek
no še malo komentarjev:

kdaj bomo rodile: joj, upam da čimprej... Men se že kar malo ne da več. Sem okorna ko kit. No ja,te tri tedne bomo že še počakal, samo ne bi pa šla čez rok...

nya, bravo za omarco.

sasa, upam da si danes boljs-  malo več počivaj pa bo. Jaz sem tud čist švoh če kaj delam čez dan. Panika glede poroda-  ah saj mene tud daje. Probam bit čimbolj skulirana. Saj bomo zmogle - so naše mamice tud, pa bomo še meuser posted image

alea jaz mam tud probleme v kaj spakirat za v p.... Ps še modrc za dojenje mi manjka.... Nimam kufra za kozmetiko ker se bolj malo mažem.... Je pa mene tud CSD zafrknil - so rekli da če do konca parilaprinesem za paketek, da bom dobila do 13. maja - sem prinesla 25. 4. pa še odločbe nisem dobilauser posted image user posted image user posted image Zdaj sva pa spet v finančni krizi. No saj, kupit je blo treba tko al tko, ampak če računaš na en denar ki ga potem ni te ful zvije.

hmmmm, kaja d ane boš kam pobegnila, pa prehitela našo daisy.... Se mi zdi da ma ona pravico prva ituser posted image

ja, alea, le glej da ne bo šel tvoj lubi brez tebe v Rimuser posted image ... user posted image za cunjice, ja v sušilca pa lahko daš tiste za katere na etiketi piše da jih lahko... Samo znajo potem bit malo bolj zoprne za likat, je odvisno kok maš kvaliteten sušilc....

daisy user posted image user posted image user posted image za 36. tednov!

glede lepih halj za doma - nisem kupila ničesar. Bom kar naga okrog skakala, bo lubi še najbolj srečenuser posted image ... Ne, saj ne, ampak mam eno trenirko pa eno staro poletno oblekco in par mikic , pa pižame - bomo s tem zdržal...

as-  upam da ti čas čimprej mine. boš pa mela malo več časa zase (potem seveda ko bojo otročki že spali)

prsne blazinice-  jaz mam une pralne od toto mama... So mi fajn, pa prijetne za nosit. Zaenkrat nič ne spuščajo, je pa res da se ne pocedi veliko.... Pa alea, mislim da ni to nobena indikacija da ne boš mela mleka - naval je kao tretji dan po porodu šele....aja, saj to so že tiste ki bolj vejo napisaleuser posted image

uuuu, tethnica, saj res, se moram it stehtat..... pa šibat n pregled, tako da se vidimo kasneje! Uživajte!

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3623
12.5.2008 11:52:16   
*Mojca*
ja jaz bom imela čas šele po 2h, a bo že prepozno? 

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 3624
12.5.2008 11:52:17   
Anonimen
*Mojca* - včeraj sva sestavila korpus in predale, sam jih nisva dala not, dans sm pa vse prebrisala z Pronto Multisuperfice, pa zaenkrat diši p temle - bomo videli - se mi zdi, da se je malo razdišalo čez noč.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  143 144 [145] 146 147   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?