tweetek
|
no še malo komentarjev: kdaj bomo rodile: joj, upam da čimprej... Men se že kar malo ne da več. Sem okorna ko kit. No ja,te tri tedne bomo že še počakal, samo ne bi pa šla čez rok... nya, bravo za omarco. sasa, upam da si danes boljs- malo več počivaj pa bo. Jaz sem tud čist švoh če kaj delam čez dan. Panika glede poroda- ah saj mene tud daje. Probam bit čimbolj skulirana. Saj bomo zmogle - so naše mamice tud, pa bomo še me alea jaz mam tud probleme v kaj spakirat za v p.... Ps še modrc za dojenje mi manjka.... Nimam kufra za kozmetiko ker se bolj malo mažem.... Je pa mene tud CSD zafrknil - so rekli da če do konca parilaprinesem za paketek, da bom dobila do 13. maja - sem prinesla 25. 4. pa še odločbe nisem dobila Zdaj sva pa spet v finančni krizi. No saj, kupit je blo treba tko al tko, ampak če računaš na en denar ki ga potem ni te ful zvije. hmmmm, kaja d ane boš kam pobegnila, pa prehitela našo daisy.... Se mi zdi da ma ona pravico prva it ja, alea, le glej da ne bo šel tvoj lubi brez tebe v Rim ... za cunjice, ja v sušilca pa lahko daš tiste za katere na etiketi piše da jih lahko... Samo znajo potem bit malo bolj zoprne za likat, je odvisno kok maš kvaliteten sušilc.... daisy za 36. tednov! glede lepih halj za doma - nisem kupila ničesar. Bom kar naga okrog skakala, bo lubi še najbolj srečen ... Ne, saj ne, ampak mam eno trenirko pa eno staro poletno oblekco in par mikic , pa pižame - bomo s tem zdržal... as- upam da ti čas čimprej mine. boš pa mela malo več časa zase (potem seveda ko bojo otročki že spali) prsne blazinice- jaz mam une pralne od toto mama... So mi fajn, pa prijetne za nosit. Zaenkrat nič ne spuščajo, je pa res da se ne pocedi veliko.... Pa alea, mislim da ni to nobena indikacija da ne boš mela mleka - naval je kao tretji dan po porodu šele....aja, saj to so že tiste ki bolj vejo napisale uuuu, tethnica, saj res, se moram it stehtat..... pa šibat n pregled, tako da se vidimo kasneje! Uživajte!
|