|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
9.5.2008 23:49:09   
polly80
jaz tudi ne morem zaspat user posted image

si še tam lunca?

od 7.6.2008 naju razveseljuje najina zlata princeska Vita

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3351
10.5.2008 0:04:00   
lunca14
polly80.....še vedno,mal sm še prečekirala po netu,nič kaj pametnega,sedaj se pa s kladivcem po glavi,da bi zaspana ratala,a kaj ,ko moj rogovili,skoz se nekaj preteguje,pa potlej mi otrdi trebuh,pa spi ob takemuser posted image razgrajaču,kaj pa tebe matrauser posted image ....

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3352
10.5.2008 0:05:07   
Anonimen
Dobro jutro. user posted image user posted image user posted image

Punce, mene stiska......točno čez en mesec- 10 junij.....najkasneje takrat bom že crtala našega dojenčka.user posted image  Kako me stiska. Pa še danes, no včerajuser posted image  smo naredili kupčijo s stanovanjem, tako da selitev definitivno bo. Samo še papirje zrihtamo in gasaaaaaaa. Madona se bom fajn počutila, ko bom samo komandirala.user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj grem pa poskušat zaspat. Dragi me čaka. Kaj več pa jutri.user posted image

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3353
10.5.2008 0:07:22   
polly80
mene pa matra ravno obratno kot tebeuser posted image ..sem namreč sama,moj v nočni,pa sem sicer zaspana,pa ne morem zaspat user posted image  user posted image

vidiš,kako mamo vsaka svoje težave..a trebuh ti otrdeva?a to boli?mene pa na trenutke spodaj tako pikne,pa ne vem,a je to brcika,al mi že dol pritiska..user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3354
10.5.2008 0:16:33   
lunca14
didlinaa......lahko noč in lepo se cartej s svojim,in superca za stanovanje,kaj češ lepšega novo stanovanje,pa še deteceuser posted image user posted image user posted image ,pa ne se sekirat ,da pride dete čez en mesec,jaz imam občutek,da ga bom dobila vsak trenutek,pa nimam še vsega pripravljenegauser posted image .
polly80...ajoj samauser posted image ,,,,,saj boš kmalu lahko zaspala,pa ga boš v sanjah stiskala,ma to otrdevanje je bolj neprijetno,kot boleče,drugače pa se tudi meni tam doli širi,ker na momente začne tako bolet,da ne morem hodit,in potem me vidiš na dvorišču,ko racam za tamalimdvema,potem pa se kar naekrat ustavim,kot bi me zamrznil in stojim par sekund in potem spet lepo počasi naprej in ponavljaj vajo.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3355
10.5.2008 0:24:26   
polly80
jah,saj bo treba it spat,ni druge..ga bom pa sanjala,jauser posted image

lunca
,le pojdi počasi ti tudi spat,da se spočiješ in boš jutri spet lahko racala za svojim dvema fantkoma..lepo spiuser posted image

didlinaa,super za stanovanje user posted image .. stiska pa tudi mene..tiker kaže še 22 dni...vau..user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3356
10.5.2008 0:27:09   
lunca14
polly80....user posted image lahko noč

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 3357
10.5.2008 6:06:05   
polma
user posted image Jutro... ne morem spat...
Sem si skuhala user posted image in vas bom prebrala, pa spila...
Me brskanje po netu dostkrat uspava in mislim, da bom dans tut šla nazaj.

Mi gremo pa v Ljubljana, v mesto, tradicionalno. Naš prijatelj teče trojke, mi ga pa na cilju čakamo in vsako leto si rečeva z user posted image - sam, drugo leto pa greva, to je dejstvo. No, jaz imam letos vsaj izgovor, on pa..... user posted imageuser posted image

Jah, nič! grem brat, pa da vidim kaj ste se hecale včeraj.

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3358
10.5.2008 6:18:18   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: busybee882006

Polma: sem dala mojemu prebrat, kaj je rekel tvoj in se popolnoma strinja, da so oni večji reveži kot mi!

LP Vsem!

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu busybee882006)
Neposredna povezava do sporočila: 3359
10.5.2008 6:21:14   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

,ma to otrdevanje je bolj neprijetno,kot boleče,drugače pa se tudi meni tam doli širi,ker na momente začne tako bolet,da ne morem hodit,in potem me vidiš na dvorišču,ko racam za tamalimdvema,potem pa se kar naekrat ustavim,kot bi me zamrznil in stojim par sekund in potem spet lepo počasi naprej in ponavljaj vajo.

user posted image Jaz isto zgledam, kar stojim, pa čakam!user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3360
10.5.2008 6:36:20   
polma
No, zdaj sem pa vse prebrala. imam totalen napad potenja, sedim pri odprtih vratih in z mene se kar cedi, jao bože user posted image ! ampak uspaval me pa je, očki mi skup lezejo, ampak bom šla v dnevno, ker je sedežna usnjena in je mrzla...aaaaa.....user posted image

Aja-pregled! Zdaj ga imam na vsak teden. (Kar se mi sploh ne da.... Je pa g rekel:no, se vidva čez 1t, če ne bo kaj prej se zgodilo-ste že zrela. user posted image Ampak pol, ko sem šla v avto, sem rekla user posted image , da ga nikamor ne podim. Naj kar lepo počaka do roka, da mu ni treba hitet!)
Kile so na istem user posted image , kar je fajn, pritisk mam pa dvignjen, ampak še normalen 130/80, urin ok. CTG pa odličen, je rekel. Skratka, vse je ok!
sem pa malo opazovala nosečnice v Leonišču in potem v pizzeriji enih par (enih par?!? Fuuul velik nosečnic je po Ljubljani user posted image ! to bo borba za vrtec user posted image user posted image ).  iN, neverjetno kako smo si različne po postavah. Jaz, recimo, sploh nimam jošk. Že prej jih nisem imela, sem bolj ritonja user posted image .in mi tut zdaj niso zrasle, čeprav prve 3 mesece sploh nisem mogla spat na trebuhu, tako so me bolele. No, trebuh imam pa tut precej izrazit, štrleč, ampak špičast, popek mištrli ven (alea, kaj to pomeni-kateri spol user posted image ?). Ene nosečke imajo pa ogromne joške, res ogrooomne, pa ogromne napete trebuhe, da jim rokice kar gor počivajo. Ker jaz zelo težko hodim, a ne- dans spet crkavam, sramne kosti se spet raztegujejo, da sem se zbujala non-stop, pa sploh ne zgledam okorna. Ampak samo ko nekaj časa hodim, začnem racat, ker ne gre drugače. Drgač pa je zgledalo kot da bom taka ogromna, pa ni prišlo do tega. sploh za mojo višino nimam takega trebuha.
No, a ni to zanimivo, kako smo razčične!

ja, saj vem-bluzim... to je že zaspanost... grem na kavč.... user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 3361
10.5.2008 7:00:13   
Anonimen
Dobro jutro. Jst spet ne morm spat - sm morala na wc, zdej pa že tuki bluzim. Včeraj sem potem spila eno kavo in glej ga zlomka, pulz se je umiril. Mislmuser posted image  a je to normalno??

Drugač pa lunca - moje user posted image  ma tud non stop akrobacije. Aja, sem našla eno frendico, k gre dans v ikeo, pa mi bo, upam, lahko pripeljalauser posted image . Ker sem včeraj komaj preživela vožnjo do Padeža, ampak ni blo kriza po gozdni poti - je 100x boljša od glavne luknjaste ceste. user posted image  se je ob vsaki luknji zbunil - men pod rebrauser posted image  

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 3362
10.5.2008 7:37:59   
lunca14
Dobro jutro tud z moje strani,in hvala za kavo,jo bom kar takoj spila,ker kasneje ne bo šlo,zaspalla sem okoli druge ure,ustajanje pa je blo ob petih,no eno uro še poležavanja,potem pa akcija.Sedaj pa se moram pakirat za na parcelo,z obema čričkoma,pa kosilo dol delat,pa še za nasad poskrbet-oplet,privezat,z smolo namazat,pa še kaj bi  morala narest,pa še tast bo dolej,cel danuser posted image ,si sploh ne grem pritiska merituser posted image ...........mislim danes bo danuser posted image ,pa tako lep sonček je odzunaj.....me je pravkar od moža sestra vprašala,kako sem ,če me kej hrbet boli,pa sem se samo nasmejala in rekla,da ne,ker me itak ne sme,pa tud če bi rekla ,da me to nič ne spremeni,nihče ne bo nič naredil namesto mene.Sem se včeraj komaj plazila po dveh,pa rečem mojmu,da me boli,on pa vsed se-haaallllo,tamaledva pa zdraven mene,dedi ima poškodovano koleno,babi ima seno,moj pa je rekel ,da ima službo,,,,,,,,,,,,,,pa naj se potem usedemuser posted image user posted image user posted image .A se bliža kaka luna,ker mene spet dajejo hormoni??????????
Polma.....tebe pa tud dajejo hormoni,ko se tako potiš,saj to je dobro,gre vsaj voda iz tebe venuser posted image in se pucaš..........joj,ko bi se jaz spucala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3363
10.5.2008 8:17:18   
Anonimen
user posted image

< Sporočilo je popravil nya -- 10.5.2008 8:18:28 >

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 3364
10.5.2008 8:25:50   
l.daisy
jutrooo...
jaz tudi pijem kavico... noč je bila spet za en user posted image ... s tem, da se sedaj že tudi moj user posted image zbuja, sem ga čisto napsihirala, da lahko vsak čas poči..  mi je rekel zjutraj, da je čisto na trnih, da gleda na uro, kdaj grem na wc, koliko časa me ni, tipa trebuh, če je trd...  user posted image user posted image user posted image

didlinaa, a veš kako šele mene...

polma, tudi meni so rekli, da bom v ponedeljek zrela za rodit... po eni strani komaj čakam, po drugi me je pa seveda panika...

torej mene zvija še bolj.... jaz v bistvu odštevam do polne lune.... še 10 dni... user posted image
ampak zagotovo bosta tudi to v svoje roke vzela: tako sem se bala, da ne bi bila rojena prezgodaj, na koncu pa ne bosta hotela it ven lumpa mala... user posted image user posted image

lunca, polna luna bo... čez 10 dni...

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3365
10.5.2008 9:43:29   
*Mojca*
Jutro princeske!

Vidim da ste imele včeraj nočno telovadbo.  No, jaz sem moram pohvalit za še vedno spim ko user posted image , ponoči grem ene trikrat lulat, ampak ne vem kdaj in takoj padem dol.

Končno sem dobila recept za kokosove kockice, tako da danes se peče user posted image user posted image

A veste kako zavidam tiste, ki ste že zrele za rodit....jooooj, jaz imam še 40 dni, pa se mi zdi to v neskončnosti, trebuh pa me že res moti in bi rada da bi se že enkrat končalo user posted image Pa še občutek imam da bom šla čez rok. Ne vem zakaj...

Zunaj je sonček, tako da pričakujem tukaj zatišje user posted image Lep dan vsem!

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3366
10.5.2008 9:58:26   
anaj22
Ojla lepotičke

Sem se včeri mal posončla ma trebuh zdej mal barve. Morm reč da je user posted image  martinčkanje na soncu ful pasal je bil čist miren. Je pa ena smotana ampak res smotana soseda pozabla usta zapret, pe še oči so ji ven padle ko je mene vidla na ležalniku. Sem ji že hotla kej rečt pa sem rajš upoštevala svoje pravilo, da vidm sam kar se dogaja okol naše bajte kva pa sosedi počnejo okol svoje me pa ne zanima.
Men tok noge pa roke zatekajo za pouser posted image . Sem se smejala ko mi je kakšna rekla ko sem bla pa jest noseča pa nisem mogla nč obut. Jest pa trenutno tud nosm sam ene balerine pa japanke pa natikače.
Tak lep sonček je zuni jest mam pa eno goro cun za zlikat, sploh nevem kako se bom prpravla da začnem. Pa že tadrug stroj se pere.

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3367
10.5.2008 11:17:35   
alea01
hello bejbikeuser posted image !

Jutri pa grem tudi jaz na roštiljadouser posted image user posted image user posted image user posted image  in to v Prekmurjeuser posted image . Sam šele ob 16uri pridem tja, ker ima moj en simpozij v MB in ga moram čakatuser posted image . Se bom fliknila v europark.

A ni hecno? Moj bi moral jutri bit birmanski boter. Jasno in glasno sva rekla, da ne more, ker ima simpozij v službi in še sam predavanje in je pač naneslo na ta dan. Niso popustili in je uradno on boter, zraven bo pa stal moj bratuser posted image . In kaj to pomeni? Prinesi orenk darilo, ker uradno si boteruser posted image user posted image user posted image  in ker moj brat zraven stoji oz. tisto roko drži, pa še on mora mal več dat... In sem šla kupit uhane, ki so bili še najcenejši od zlata, kljub temu sem dala zanje 59eur in še 300eur zravenuser posted image user posted image . Pa sva rekla, da naj bo pol moj brat boter. To pa ne... Na papirjih je moj možuser posted image . No, pa sem se izkašljalauser posted image

lunca14- ti si itak tako pridna in vsaka ti čast, da zmoreš v tako visoki nosečnosti tolk delatuser posted image user posted image

*Mojca*- user posted image user posted image da si dobila recept in da bo pecivo dobrouser posted image - jaz sem glih zadnjič nekaj podobnega delala in smo snedli tik-tak

didlinaa in l.daisy- mene je tudi začelo zvijat in še kufra nimam pripravljenega. Sem si pa vsaj vse nakupla, kaj dat notuser posted image . Eh, kak je šlo not, bo šlo tudi ven in mislim, da se nimamo več kaj sekirat, ker bebike so že dovolj "zrele"

polma- ja, glede na opis tvojega bušija bi znala bit puža

Lepo se imejte bejbikeuser posted image

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3368
10.5.2008 12:23:30   
tweetek
Ojla! Jaz sem pa danes bla zvezdica zaspanka - sem vstala samo enkrat za WC in spala do pol enajstih!!!! Tako da vam lahko voščim dober dan, ker sem dobro jutro že zamudilauser posted image

No,  da malo pokomentiram:

smrad + polivanje: na to sploh nisem pomislila! Midva mava sicer v spalnici ladijski pod, ampak lakiran in se ga sme brisat... Samo so velike špranje, pol se pa notr kaj zatakneuser posted image Mogoče bi si blo dobro kako reč za čez omislituser posted image user posted image

kile: v dveh tednih sem se zredila za 2 kg! Tko da sem zdaj tudi jaz na + 13.... Bom poskusla malo manj papcat, mene pa nese dol kruh in krompir. Sladkarijam se kar lahko odpovem, čeprav kaka čokoladica al pa še boljš nutella pa pašeuser posted image

Torbe še vedno nimam, pa po potrdilo tudi še nisem šla... Malo me že panika daje. No, saj po potrdilo grem v ponedeljek ko mam pregled... A veste da nisem imela vaginalnega pregleda od 12 tedna? Mi pa vsakič dela UZ.... Ampak zdaj mi bo pa pač morala maternični vrat prečekirat, a ne? Jaz se vsakič ful besno štimam in friziram, ker zmeraj mislim da zdaj se bom morala pa zihr slečt, pol pa ni trebauser posted image user posted image user posted image

cv3 - čepo te je blo spet slišat po dolgem času! Pridna ko si še tok aktivna in ker maš že vse pripravljeno!

anaj, mene tud moj skoz krega, ker sem tak štoruser posted image user posted image user posted image jooj, jaz bi tud šla v Loko na sladoled - si mi dala idejo da bom mojega nahecala da me danes pelje v Kranj po zadnje potrebščine pol pa k Homanuuser posted image user posted image - aja, samo sem glih prej rekla da ne bom sladkarij jedlauser posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3369
10.5.2008 12:42:57   
tweetek
o joj, prehitr sem postala mam še ful za prebratuser posted image

no pa nadaljujmo:

likanje:sem imela tudi maraton včeraj, ampak sem zdaj skoz, mam sicer še eno žehto za bejbija za oprat, ampak kot sem že včeraj povedala mi itak une male cotke nabijejo endorfine u nulo in potem sedim tam in likam z enim bebavim nasmeškom na ustnicah pa po moje se kar malo slinim zravenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lonapo - uživaj  na morju.... Sam teli tvoji kvadratki so pa hecni - jaz vidim včasih pikce in se mi zraven vrti user posted image Bom G vprašala v ponedljek pa ti povem kaj bo rekla.

babysolza - bravo za multitasking ozr opravljanje več nalog hkratiuser posted image
zavese: midva sva kupila poceni v ikei že izdelane (so ble ene 30 EUR) ampak brez karnis, pol sva pa karnise kupila v merkurju in sva za dva okna dala 100 EURuser posted image user posted image user posted image Montiral je pa lubi.... Tko da niti ni tok drago za naše razmere samo je pa mnogo bolje kupit v Ikei še karnise kot ti je cv3 napisala... Pa še lepe imajo.

ja bebice znajo bit pravi uničevalci.... Midva na srečo nimava nič dragega in občutljivega v stanovanju, tko da upam da bo še kar ok šlo skoz... Je pa en kolega pravil da mu je sine razmoniral DDV pri rosnih 2 letihuser posted image

kleopatra bravo za pregled....user posted image

počutje in zatekanje: jaz sem včeraj bla dolgo pokonci pri enih kolegih in sem ful zatekla.... Sem komaj čevlje obupala da me je dragi odpeljal domov. Drgač pa jaz rečem da sem kar v redu in da se ne morem pritoževat... Saj je res... Mi pa vsi pravijo da dobro zgledam, kar je lepo slišatuser posted image

o joj, zdaj moram pa it saj je lubi zbudil in pravi da greva v shopping! To si pa ne dam dvakrat rečtuser posted image

Uživajte!

(odgovor članu lonapo)
Neposredna povezava do sporočila: 3370
10.5.2008 12:58:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: *Mojca*

na hitro: ninny se ni nič javila, tako da mislim da ni posebnosti. Jutri naj bi prišla domov, če ne pa ji bom poslala sms.

Več pokomentiram ko pridem domov.

samo toliko da se vam javim- sem prišla danes domov. Naj bi že včeraj ampak so mal pozabili nameuser posted image . Preeklamsije nimam, naredili so mi ctg-brez posebnosti, pregledovali urin, pritisk. Kontrolo imam čez 14 dni pri svojem G, moram pa predvsem počivat in veliko pit.

(odgovor članu *Mojca*)
  Neposredna povezava do sporočila: 3371
10.5.2008 13:55:46   
anaj22
ninny sam da si doma (še 2v1) ti sam počivej user posted image user posted image user posted image

se vid da mam dons na urniku likanje počnem pa vse drugouser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3372
10.5.2008 14:17:07   
D.anna 76
Uh kako dnevi bežijo, do PDP pa imam samo še 23 dni. Prej pa še ta polna luna 20.5. ki zna malce štrene pomešat. Je kolegica rodila na mlaj pretekli mesec 16 dni pred rokom.   

Danes perem še zadnje cunjice, likane pride na vrsto pa ko bo malce slabše vreme, sedaj mi je skoda zabijati dneva za likalnikom zvečer se mi pa ne ljubi. Danes sem nabavila še eno dekico in kopalno brisačo za bebiko tako da kar se tekstila tiče sem za sedaj zaključila. Manjka mi samo še kozmetika iz lekarne pa dude in flaške tut še nimam ker upam oz. si želim, da bo tudi brez tega šlo........

Ali ima katera kako idejo katere dude so dobre in katere flaške?

Sem ravno kar pojedla malce sladoleda sedaj pa dete akrobacije izvaja v mojem trebuhu.... po moje se že sladka s sladoledom......

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 3373
10.5.2008 14:41:45   
*Mojca*
ninny, samo da si doma user posted image user posted image

Počivat bo mogoče težko zaradi sončka, ampak te bomo že zabavale, ne skrbi. user posted image

Mene je pa kar minilo navdušenje do pečenja peciva...mogoče zato ker sem zdaj spala 2 uri? user posted image

d.anna jaz imam eno flaško od aventa in eno od nuk, dude pa tudi od aventa. Ne znam ti pa povedat zakaj sem jih kupila (no, NUK je kupil dragi za dedka mraza), ampak Avent se mi zdi ok...

< Sporočilo je popravil *Mojca* -- 10.5.2008 14:42:56 >

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 3374
10.5.2008 16:05:40   
NajaG
helou punce,
malo se spet javljamuser posted image Vidim, da imate tudi ve težave zvečer...jaz sicer grem dokaj hitro spat, vendar se zbujam na vsake 2uri, ker moram na wc. Pa dobro, zdaj sem se že navadla.user posted image
Drugače pa men se zdi, da imam vedno večji trebuh, da bi lahko šla res skoraj rodit, a do mojega pdp-ja je še dober mesec (19.6.)

Zdaj sem zmazala celo vrečko smokijevuser posted image So se mi ful zaluštali, nisem si mogla pomagatuser posted image no, saj je bla mala količinauser posted image

danes sem si tudi jaz pripeljala 3škatle cotik domov za našega sončka...moram jih sortirat in začet prat. Nato si moram v naslednjih dneh narediti seznam, kaj vse še moram kupit zase in za otroka. uf...

Punce, kakšne imate kaj vozičke?jaz še vedno oklevam in nevem zakaj.
Najboljši kaj sem jih pogledala in preučila se mi zdi od PP Pliko switch.
Tale: http://www.soncek.si/si/peg-perego-pliko-switch-bambu-i9650.shtml
edino kar sem tuhtala, bi želela zgoraj strehico imet še tako zeleno, vendar to pri tem modelu baje ni možno..kaj menite?kakšen se vam zdi? Pa še košare ne rabim tukaj zraven.

Ok, dovolj bo..se tipkamo, čao

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 3375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  133 134 [135] 136 137   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?