|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 3 del!
9.5.2008 15:25:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: l.daisy

anjaPH, midva imava že zdaj strešno okno na daljinca user posted image

user posted image  user posted image  No še mal manjka pa bomo imeli na mizi v dnevni upravljalno konzolo za celo hišo! Moja najljubša bi bila "pomij kopalnico" in "pomij okna" user posted image

Tole zatekanje ja! Najbolj blesavo je to, da večina ljudi (ali pa samo tisti ki jih jaz srečam!?) ne ve, da nosečnice zatekajo in prav nevljudno zijajo.

Haha - še eno imam za vas - kaj odgovorite, ko vas sprašujejo kako se počutite? A poveste po resnici (jooooooj boli me to in ono itd) ali rečete SUUUUPER sem? user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3326
9.5.2008 15:35:38   
aleksandra silvija
aj odgovorite, ko vas sprašujejo kako se počutite?

Kar gre. Ampak komaj čakam na junij.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
9.5.2008 15:47:06   
alea01
jaz jim petnajst minut nakladam kako me vse boli, pa da že hočem, da mali človek zleze venuser posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
9.5.2008 16:30:43   
Anonimen
Ja saj je prav, kaj pa sprašujejo neumnosti user posted image

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 3329
9.5.2008 17:12:37   
l.daisy
jaz kar rečem, da sem ODLIIIIIIIIIIIIIČNO.... user posted image
potem me pa sprašujejo, ja kako odlično, a te nič križ ne boli, a te nič hrbtenica ne boli.... user posted image user posted image user posted image

28.05.2008: 1 + 1 = 4

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3330
9.5.2008 17:17:43   
Anonimen
Jaz pa rečem - k naj jamram, da mi boste prvoščliuser posted image user posted image user posted image , bolš da hvalim, pa ste mi fovšuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3331
9.5.2008 17:18:36   
l.daisy
user posted image user posted image user posted image user posted image

imaš mojo taktiko, nya... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
9.5.2008 17:25:37   
Anonimen
Če pa mi gredo eni prav zares na živce - kot da te ne znajo vprašat drugega kot to, kako si in upajo, da boš rekel, da si slabo. Mislm, jst sm pa super - sem delala do napolnjenga 34.tedna in so me vsi gledal kot da sem padla z lune - jst pa ful pokonci hodim, pa si mislm, zavidajte mi, k nisem mehkužnauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu l.daisy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3333
9.5.2008 17:53:10   
Anonimen
A katera ve, če je to ok? Pritisk 130/75, pulz 110. Do kje nam gre lahko pulz? V mirovanju, da ne bo pomote.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3334
9.5.2008 17:57:03   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

A katera ve, če je to ok? Pritisk 130/75, pulz 110. Do kje nam gre lahko pulz? V mirovanju, da ne bo pomote.

Odvisno kolk si mela prej pritiska. Nad 140/90 ne sme it, zaradi morebitne preeklampsije. Pulz 110 v mirovanju je pa tudi visok..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3335
9.5.2008 17:57:31   
l.daisy
pritisk je zaenkrat ok... za pulz pa ne vem...
jaz imam pulz celo nosečnost tam okrog 90...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
9.5.2008 17:57:59   
D.anna 76
Sem ravno spesnila cel roman pa ga mi ni hotel ta hudič poslat.

Sedaj pa na kratko - ZAVESE - imela jih v prejšnjem stanovanju - bombažne za likat - katastrofa. Sedaj imam žaluzije v pritličnem stanovanju - ZAKON!!!!

Vprašanje KAKO SE POČUTIŠ? - Odgovor izredno enostaven: Tako kot sem videti to je - ODLIČNO, če pa to komu povzroča zavist pa to ni moj problem. Za počutje mora vsak posameznik sam poskrbeti...... kako je pa drugo vprašanje!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
9.5.2008 18:06:07   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH

IZVIRNO SPOROČILO: nya

Odvisno kolk si mela prej pritiska. Nad 140/90 ne sme it, zaradi morebitne preeklampsije. Pulz 110 v mirovanju je pa tudi visok..

Drgač mam 100/60, pulz pa skoz okrog 95.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3338
9.5.2008 18:21:36   
Anonimen
Nya, a si ga meriš vsak dan? Če ti konstantno narašča, moraš počivat.

Mene je zaradi tega poslala na bolniško (naraščanja pr). Zdaj je pa pritisk bp. user posted image  

Pa brez soli oz. z minipici soli jedilnik imam.

To je domača lekarna user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3339
9.5.2008 18:43:36   
sasa.vracko
nya - js sem tud delala do 34. tedna in sem šele od tega ponedeljka doma in uživam zaslužen dopust, porodniško začnem drug teden...
Pa, ker delam s strankami, sem cele tedne poslušala, KDAJ BO SREČNI DOGODEK? A VI ŠE PA KAR DELATE, KAKO DOLGO ŠE? A ŽE VESTE SPOL?
In podobno, mislim, js sem že skor popuser posted image , ker sem že razmišljala, da bom na en kartonček napisala svoj PDP in datum, do kdaj še delam in da spola ne vem in si to obesila okrog vratu, da mi ne bo treba iz dneva v dan vsakemu razlagat zadev..

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
9.5.2008 18:59:27   
*Mojca*
saša ta ideja s tablico res ni slaba, ker mene tudi non stop sprašujejo to user posted image

sej delam samo še 8 dni... user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu sasa.vracko)
Neposredna povezava do sporočila: 3341
9.5.2008 19:02:26   
l.daisy
sasa, a veš da to sploh ni slaba ideja user posted image user posted image user posted image
jaz popuser posted image , ko me začnejo prepričevat, da sigurno vem spol, da danes je pa že taka tehnologija, da sigurno lahko napovejo spol...
sem ravno iz trgovine, pa mi je ena spet rekla, da ne verjame, da nosim user posted image user posted image , ker sploh nimam trebuha za dva... SVAŠTA... user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3342
9.5.2008 19:03:58   
beyba
oila...Evo mene iz šopinga sem zapravla 250 eur, pa še dobla ih nism od države....user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem kupla, blazino za kopalnico, pa dekoracijo za sobo....sva se z mami skupi odločle da bo twettyuser posted image user posted image user posted image , pa duda, paket planic pa pralne planice racman...Full drage...Ena planica je 13,.. EUR. Pa kao 16 naj bi jih rabil...Halo full dnarja, pa robčkw, pa krpice....

Uglavnem manjka mi še senčniki za avto, modrc nosečniški, pa potrebščine iz lekarne pol mamo pa vse. Drug teden bo konec tedna vrjetno sobica končana...Potem jo postavim v kritiko na ogled vam babam.user posted image user posted image user posted image user posted image    

Sem full zmatrana tko da vas bom prebrala med vikendom...Čist se vam je zmešal, sam še čvekate, vsak dan naklofate do večera 7 strani....Sej prov, sam pol mam jst tolk dela da vas preberem.

Aja pa v službi sem bla,, sem šla mizo pospravit, pa bolniško nesla...So me bli veseli, full aja pa še ena sodelavka je noseča 15 tednov.user posted image user posted image user posted image user posted image

Se  beremo...

LP vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3343
9.5.2008 20:21:43   
busybee882006
Sem pozna, ampak prej ni šlo - moj je delal cel dan in sem bila sama z malo - pa je to kar napor.

V glavnem zavese: jaz imam stara okna - 1 okno je sestavljeno iz 3 delov - sem jih dala na roko naredit  - kvačkane - totalna morija za tistega, ki jih dela in sem jih plača 600 EUR za 6 oken (18 pol). Pri nas zanjo itak samo na stotake ali tisočake računat, neki vmes pa itak ni.

user posted image  vsem za opravljene preglede.

Polma: sem dala mojemu prebrat, kaj je rekel tvoj in se popolnoma strinja, da so oni večji reveži kot mi!

LP Vsem!

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
9.5.2008 20:22:05   
sasa.vracko
Ej, bejbe js še mam tud kar dosti stvari za nabavit in se kar težko spravim v shopping, ko je tako lepo vreme... Ampak, kar je treba, je treba. Sploh ne morem verjet, da še praktično samo 4 tedne in mali škratek bo tukaj... A ostale kaj premišljate o tem, da se nam bo ful življenje obrnilo?!
Mislim, da bo fajn, ampak js res ne morem verjet, da bo to vsak cajt...

Ajde, grem gledat Big Brotherja!

LP

(odgovor članu beyba)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
9.5.2008 20:39:52   
lunca14
Beyba....a cena racmanov je samo za plenico 13 evrov ali je tudi prekrivna zdraven,saj kolikor se spomnim je res toliko,pa še toliko prekrivna,če rabiš še kako imam jaz dve skoraj neuporabljene+ prekrivne plenice,pa eno prekrivno za začetek čist novo neuporabjeno.Ker jaz sem jih samo sprobala,potem pa sem se odočila za bambinote.

Neposredna povezava do sporočila: 3346
9.5.2008 21:06:14   
annnna
mene pa daje lakota.... nonstop sem lačna in nonstop bi lahko jedla...pa pravijo da je želodček mali in da ni tolk prostora.... user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 3347
9.5.2008 21:21:44   
annnna
kje ste vse? a vse gledate bb? user posted image mam še eno vprašanje in sicer za l daisy pa tud za vse ostale.. jaz tudi imam namreč seneni nahod in ko me zgrabi kihanje kihnem tudi po deset x zaporedoma in pol mam filing da lahko grem kr rodit kr ga tolk spremečem in da mi začne "otrdevat" če je to otrdevanjeuser posted image  

a je pri tebi podobno?

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3348
9.5.2008 22:16:01   
l.daisy
annnna, to je to... pri meni je isto... kiham sto na uro, trebuh pa trd kot kamen... in potem moram vedno it lulat...

menda zdaj obstaja neko pršilo, ki ga lahko uporabljamo tudi user posted image , ampak nisem preverjala te info pri G... če smo do sedaj zdržale brez vsega, bomo pa še ta mesecuser posted image

(odgovor članu annnna)
Neposredna povezava do sporočila: 3349
9.5.2008 23:44:03   
lunca14
Ne morem spatuser posted image ,tu pa ni nobeneuser posted image ,sem pa plačala položnice,tud to je nekajuser posted image user posted image ,lahko noč zaspankeuser posted image .

(odgovor članu l.daisy)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?