|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
12.4.2008 11:13:33   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

No tako smo imeli krst na soboto ob 12:00 maša je bila samo za nas, po namenu sreče v mladi družini. Bilo je res lepo, čisto zasebno, ministrerali so mu nečaki, ki so bili presrečni, da so lahko pomagali, babice so bile vse objokane, ker naš župnik res zna z besedami....Nič mi ni računal, sem mu pa vseeno dala nekaj evrov in ga povabila na kosilo.

user posted image  za tekega župnika. Žal nimao vsi te sreče. Naš je tako aroganten. user posted image  Si pa lepo naredila, da si mu dala nekaj  € in ga povabila na kosilo. Jaz bi tudi tako naredila. user posted image

Vseeno hvala za info. Ko prehlad mine grem še enkrat do njega, pa bomo videli kaj in kako. user posted image

Čestitke za zobek!

(odgovor članu Rožica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 626
12.4.2008 11:20:44   
Anonimen
user posted image  Punce, ste že slišale za mei tai? Mene tako mika, da bi ga kupila. Tak praktičen je, lep, pa tudi cena je ok. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 627
12.4.2008 11:22:49   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nana 27

Kakšna kava user posted image Tianna, pozdravi se user posted image user posted image user posted image   

Šele zdaj sem videla tvoj post. user posted image

Sej kava je bila tudi zate skuhana. user posted image

Hvala. Upam, da bo ta prehlad res kmalu prenehal.

(odgovor članu nana 27)
  Neposredna povezava do sporočila: 628
12.4.2008 11:38:17   
Rožica*
IZVIRNO SPOROČILO: tianna

Čestitke za zobek!

Hvala

Tianna želim, da čimprej urediš glede krsta.
In res je da ne smejo komplicirat, sem se pozanimala na škofiji, kakšna so "pravila" in kdo je lahko boter...., ker naš včasih tudi komplicira in sem bila prepričana da bo nama tudi ker nisva poročena živa že 7 let na koruzi, pa še za botre sem imela take želje.
Sem bila prepričana da nebo pustil, da sta dva različna botra, pa še partnerja nista in povrh vsega oba na koruzi.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 629
12.4.2008 11:39:10   
Rožica*
mei tai?
NEuser posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 630
12.4.2008 11:55:38   
LINA31
IZVIRNO SPOROČILO: Rožica*

mei tai?
NEuser posted image

Jaz tudi ne.user posted image

(odgovor članu Rožica*)
Neposredna povezava do sporočila: 631
12.4.2008 12:34:10   
*ribica*
Nana27, Rene ima že kakšni dve leti nepresteno bronhitise, pred nekaj meseci pa je alergolog rekel, da ima blago astmo. Kakšna je meja med bronh. in astmo pa nevem. Vem samo da je večkrat full hudo, že sam sprehod ga v bolj hladnem vremenu zmatra, da komaj diha. Čeprav imam pumpico vedno doma in mu jo takoj dam, se velikokrat zgodi, da gremo k zdravniku na inhalacije, ker pumpica enostavno ne pomaga (mogoče so po tem sklepali, da ima astmo).
Ne sekiraj se, saj ni nujno da bo tvoj dobil astmo, če je alergičen. Še posebej, če je samo na hrano. Veliko je otrok, ki alergijo prerasejo. Jaz še vedno upam da jo bo, čeprav se mi zdi, da je vedno huje.
Krst: mislim, da ima rožica popolnoma prav. Jaz želim, da je botra od fanta sestra, ki sploh nima birme in tako kot mi živi na koruzi. Če nebo hotel krstiti eden župnik bomo pa šli k drugemu.
Sandra: Pozabila sem napisat da je dobila prvi zobek 24.3.

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 632
12.4.2008 13:16:30   
sandra85
tianna, hitro se pozdravi user posted image
rožica user posted image user posted image user posted image za zobka!
*ribica* tudi vam čestitke za zobka!

naš dan je user posted image user posted image user posted image vzamem nazaj, ko sem prejle napisala, da je manj tečenuser posted image
zdaj je glih 30 minut spal-nič večuser posted image
mu kuham kosilo.....

aja, mei tai:
http://global.ebay.com/gbh/viItem?ItemId=230241802307

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 633
12.4.2008 13:34:07   
vlak
Ojla, sem vse prebrala in vam moram napisat, da tavečji ne more zaspati, mlajša se je zbudila in se trudi nazaj zaspat (po moje ne bo nič), jaz pa na rr. Rezulat= zažgana čebula na štedilniku.user posted image
Grem dvignt tamalo, ker joka. Lp

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 634
12.4.2008 13:37:15   
Naty 76
Tianna tale mei tai bi bil super, samo bi jaz rabila dva, enega spredaj in enega zadajuser posted image . Si predstavljate.

Moji in njegovi so šli skupaj in žal niso šli s katamaranom. Sem jih prepričevala pa tašča ni za take stvari.
Za dugo leto se menimo, da bi šli vsi skupaj na počitnice v Kanado k teti, malo bi rentali avto in se potepali. Pa imam že zdaj taščo na sumu, da se bo bala aviona. Bomo problem rešili tako da ga bomo pustili domauser posted image .

Žan ima 4 zobek. Sandra za seznamček, 12.4.08

Malemu se res dogaja, zobki, čeblja 100 na uro, že dva dni kliče ata in vse večkrat tudi ponovi ko mu rečemo.
Zdaj je vse, ama, dej-dej, baba, ava, ... pa še kaj bi se našlo. Zraven pa tako z rokicami dela, kot da bi nam hotel nekaj dopovedat. Tia pa se uči, ponavadi začne ponavljaz za njim teden do dva kasneje.

Kosilo se kuha, čakamo atija da pride domov. Maladva sta pojedla in spita, Jan pa gleda risanke in bo v roku 5 min zaspal sede. Prav hecen je, ga sprašujem, Jan si utrujem .. ne, mami nisem in potem pade glava dol.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 635
12.4.2008 14:41:05   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna tale mei tai bi bil super, samo bi jaz rabila dva, enega spredaj in enega zadajuser posted image . Si predstavljate.

user posted image  

Ma meni je res ok. Če katero bolj podrobno zanima:

http://www.pixiekid.com/shop/index.php?main_page=page&id=32&chapter=0

Meni je najboljši ta "Mei tai na boku" sem pogledala filmček in se ga na easy zaveže in res ok no.

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 636
12.4.2008 14:41:43   
Anonimen
Aja Naty čestitke za zobek!!!

Danes sem mu za kosilo skuhala krompirček + koleravo in je vse popapcal. user posted image

< Sporočilo je popravil tianna -- 12.4.2008 14:42:11 >

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 637
12.4.2008 15:19:35   
Anonimen

Malemu se res dogaja, zobki, čeblja 100 na uro, že dva dni kliče ata in vse večkrat tudi ponovi ko mu rečemo.
Zdaj je vse, ama, dej-dej, baba, ava, ... pa še kaj bi se našlo. Zraven pa tako z rokicami dela, kot da bi nam hotel nekaj dopovedat. Tia pa se uči, ponavadi začne ponavljaz za njim teden do dva kasneje.

user posted image user posted image user posted image  Kar tako naprej.

Naš zadnje čase kriči adadadada, no in danes mu je slučajno uspelo zakričati atatatata... user posted image  

(odgovor članu Naty 76)
  Neposredna povezava do sporočila: 638
12.4.2008 15:36:13   
sandra85

Kosilo se kuha, čakamo atija da pride domov. Maladva sta pojedla in spita, Jan pa gleda risanke in bo v roku 5 min zaspal sede. Prav hecen je, ga sprašujem, Jan si utrujem .. ne, mami nisem in potem pade glava dol.

user posted image user posted image user posted image

pa bravo za zobka user posted image user posted image user posted image
zrak
a je kosilo uspelo? user posted image
js sem obupanauser posted image čakam da pride ata domov, da si js mal oddahnem (ko bi vsaj zaspal malo)

naslednji teden so napovedali do 30°C user posted image user posted image user posted image a je res??????????????????????????????????

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 639
12.4.2008 15:56:04   
LINA31
Midva sva bila  z mojo sestro na user posted image . Zadnji hip smo jo domov pobegnili, ker zunaj tako lijeuser posted image .
Sandra...kje pa si ti vidla 30 stopinjuser posted image  Jaz sem še danes vidla, da naj bi bil dež...hm....očitno sem gledala napačno napoved. Uf, ko bi se vsaj uresničile tvoje napovediuser posted image user posted image .

Žan je zaspal drugo rundo. Danes je dopoldne jedel jabolko, za kosilo pa bučke, brokoli in malo banane, da je šlo lažje dol.user posted image
Naš riža nikakor ne spravi dol...kr davi seuser posted image .

O, super je tale mei taiuser posted image

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 640
12.4.2008 15:56:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

O, super je tale mei taiuser posted image

Je res? Si pogledala filmček?

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 641
12.4.2008 16:09:46   
NalLa
Punce, hvala ker ste držale pesti, je očitno pomagalo. Sem dobila 6,5 t od 10-ih, kar je izvrstno glede na količino učenja in težavnost predmeta.

Sem pa crknjena ko user posted image . Sem zjutraj dobila menstruacijo, potem šla na kolokvij, nato hitela v city park (kjer nism mogla mim h&m-a), nato iskat darilo za dragega, ker ima jutri rojstni dan in nato še v spar po hrano.

Slikce bom poslala jutri, obljubim, ker sem danes ful zmatrana

Sandra tebi sem vzela 3majčke (ni blo številk) ti jutri po msn-ju vse napišem, danes sm prelena. Grem zdaj mal počivat. Aja, pa splača se ti mal pridt pogledat, majo novo kolekcijo. Še dobr, da je bla gužva in da se mi je mudil, drugače bi lan spet ful stvari dobil (že tko jih je preveč)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 642
12.4.2008 16:44:21   
sandra85
NaILa čestitke za kolokvij!!! user posted image

hvala ti za majčke-komaj čakam maj, da gremo na šoping, si mi fullll gušte naredilauser posted image
prejle sem pospravlčjala cunjice in spet napolnila 1 vrečo cunj.

Enej se je danes 1. plazil naprejuser posted image in že cel dan vadi, kako bi se on sam postavil na nogice (mogoče a ga to muči in zato noče zaspatuser posted image )

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 643
12.4.2008 16:52:26   
Naty 76
Tud jaz oz. skupaj z Žanom sva pogledala filmček. Men so se učke ustavle na fantku, ki se je talo luštno smejal vsakič ko sta z mamico poskočila.

Sandra jaz bi šla takoj tja kjer bi bilo toliko stopinjuser posted image . Kot kaže bo res kislo vreme še naprej. 

user posted image  NalLa.

Lina mojima riž paše samo če ga dobita od dedija. Pojma nimam zakaj.

Tianna res je vsak dan kaj novega. Jaz imam zadnje čase vse pogosteje kamero v rokah. Ati toliko zamudi, ker veliko dela, da si potem zvečer učke spočije na sončkih.

Zdaj ima pa Žan dosti. Sem kihnila in se je bogi tako ustrašil.

Aja, Jan pa še kar spi.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 644
12.4.2008 16:54:00   
Naty 76
user posted image  Enej. Boš videla kako hitro bo šibal. Zadnjič te je skrelo, ker nimaš kondicije. z malimi jo pa hitro dobimo.
Se jim mudi odkrivat svetuser posted image .

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 645
12.4.2008 16:59:16   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

Sandra...kje pa si ti vidla 30 stopinjuser posted image  Jaz sem še danes vidla, da naj bi bil dež...hm....očitno sem gledala napačno napoved. Uf, ko bi se vsaj uresničile tvoje napovediuser posted image user posted image .

sem slišala od kolegice....mah sej veš kako je ko ljudje pravijo.......no, js upam da bo toplo, 30°C pa si glih ne želim šeuser posted image

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 646
12.4.2008 17:26:51   
sandra85
sem zbrisala cel postuser posted image

naty ja sej študiram, da bi se kak mesec prej vpisala v fitnesuser posted image

evo video:

http://www.youtube.com/watch?v=JVceOvUZBoE

na koncu (od 20 sekund naprej) se lepo plazi

< Sporočilo je popravil sandra85 -- 12.4.2008 17:33:01 >

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 647
12.4.2008 17:32:58   
Naty 76
Palačinke. Njami.

Moj dragi je pa kupil ene pregrešno dobre čokoladne piškote (vsaj zame) in jih pustil na mizi. Vse ostalo je pospravil teh pa ne. Samo izziva me. Janu sem tako že obljubila sadno kupo, tako da .... me ne ganeuser posted image .

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 648
12.4.2008 17:33:49   
sandra85

Palačinke. Njami.

Moj dragi je pa kupil ene pregrešno dobre čokoladne piškote (vsaj zame) in jih pustil na mizi. Vse ostalo je pospravil teh pa ne. Samo izziva me. Janu sem tako že obljubila sadno kupo, tako da .... me ne ganeuser posted image .

res ne? user posted image

(odgovor članu Naty 76)
Neposredna povezava do sporočila: 649
12.4.2008 17:34:25   
vlak
 Sandra a ti misliš mene? zrak a je kosilo uspelo?   Naj ti povem, da nismo imeli zraka za kosilo,user posted image ker sem še enkrat kuhala. Starejši sploh ni nič spal danes, tamala pa tudi zelo malo, ker ona ne sme nič zamudit kadar je kdo na obisku.user posted image

NaILa čestitke za kolokvij. user posted image user posted image

Sandra,nena80,tianna
hvala. Tudi jaz sem vesela, da bomo šli končno na svoje.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Z dojenčkom na sprehod v zimskih dneh
Mnoge mamice se sprašujejo, ali lahko odidejo na sveži mrzli zrak z dojenčkom, za koliko časa in kako ga primerno zavaro...
9 lastnosti mamic, rojenih v januarju
Katere lastnosti so skupne mamicam, ki so rojene v januarju?

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......