NalLa -> RE: septembrke 3. krog (27.5.2008 21:44:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: aljab Punce niso krivi zdravniki ampak sistem. Na onkološkem sem delala 3 mesece in vsi garajo za svoje bolnike, imajo bedne pogoje in veliko preveč dela. Poleg tega je blazno težko nekomu povedat, da bo umrl. alja jest to vse verjamem. In tud moji komentarji ne letijo na vse zdravnike. Ampak ne morem verjet da so lahko mojemu bratu najprej rekli, da ima raka na želodcu in da ima samo še 2-3 m življenja. Nato, so ugotovil, da kao sploh nima raka, nato so rekli, da ima samo neko redko bolezen, ki ni življensko nevarna, potem so rekli, da ima raka na limfnih žlezah, danes so že rekli, da pa rak je na želodcu in celo na plučih. Vmes pa ga ne vzamejo v bolnico in ornk pregledajo, ampak ga pošiljajo domov. Njegova osebna zdravnica mu je še rekla, kako misli opravičit vse svoje napotnice in tako naprej. On pa je ves v bolečinah in v bulah. Moda ima tako zatečena, da ga ljudje še v bolnici gledajo kot čudaka oz. kot kakega sprevrženca, ki mu s.... Ko je zdravnik vidu moda je bla njegova reakcija takšna, da raje ne bi tuki pisala, ker je vse tako grdo izgovoril. Markerje za raka so mu vzeli že kao 100x, punkitiral so ga že 100x, pa vsak izvid baje drugače pokaže in tako si ga zdravniki lepo podajajo med seboj. Vem da niso samo zdravniki krivi, ampak tudi sistem. Ampak glede na vse kar se dogaja, bi se lahko vsaj nekdo zavzel zanj. Operiran naj bi bil tud že najmanj 4x, pa do sedaj še niti 1x ni bil . V glavnem zgodba je taka da gre men pri vsem tem na jok in na kozlanje. Še enkrat ponavljam, da niso vsi zdraniki isti, ampak v tem primeru več ne vem kaj naj si mislim. Je pa zgodba dosti daljša, kot sem jo jest opisala in že kar absurdna.
|
|
|
|