|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
27.5.2008 21:24:44   
Naty 76
Helenav jaz sem zdajle zeloooo počasi popila mleko. Lačna nisem bila, sem pa grešila, kosilo sem jedla po 4urah, pa juhico sem pozabila skuhat, večerja pa ... saj vidiš, pozno. Sem možu rekla, da sem na dieti in da mi ni fino kuhat posebej zanj. Sem upala, da bo rekel, da bo jedel kosilo v službi in si potem še sam kaj pripravil, pa nič od tega.

NalLa glede našega zdravstva ... no comment.

Mi smo bili zunaj, ker je bilo tako toplo. Jana se sploh ne da več spravit noter. Pravi, da je še sonček in da ne gre spat. No, saj je res težko.

Dobro spite. Jaz grem zdaj pod tuš, potem pa me menda čaka masaža. Bolečina v križu ne popušča.

Jezik ljubezni je v očeh.

Jan - 22.12.2003
Tia & Žan - 8.8.2007

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3476
27.5.2008 21:27:32   
aljab

Punce niso krivi zdravniki ampak sistem. Na onkološkem sem delala 3 mesece in vsi garajo za svoje bolnike, imajo bedne pogoje in veliko preveč dela. Poleg tega je blazno težko nekomu povedat, da bo umrl.

< Sporočilo je popravil aljab -- 27.5.2008 21:28:30 >

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3477
27.5.2008 21:29:50   
ana b
Ojla punce!
Sem se dva dni malo potepala, pa ni bilo časa za rr. Včeraj sem se odpravila v nabavo cot zase - končno. Otroci imajo omaro tako polno, da ven pada, ko odprem, pri meni pa prazno. Sem si pa privoščila luksuz in bila brez otrok user posted image . Tavelik v vrtcu in tamalega je prišla babi čuvat. Sem pa izkoristila in danes šibala še k frizerju, jutri popoldan pa pedikura, pa bom zrihtna za obletnico mature, ki jo imamo v petek. O številki pa raje ne biuser posted image .

Vsem bubanim želim ekspresni hitro ozdravitevuser posted image user posted image .

NaILa:user posted image user posted image

Za vse napredke user posted image user posted image .

Srečanje: mi bomo tudi zamudili, ker je v vrtcu od našega fanta ena prireditev in oni tudi nastopajo, traja pa do 14h.

Sandra in 123a: super za krst. Mi smo se pa začeli menit in če bo vse po sreči, ga bomo imeli v soboto 7.6.

Pri nas vse po starem, oz. smo v enem obdobju še slabše ješčnosti in še slabšega spanjauser posted image . Pri vsakem obroku zelo lepo začne odpirat usta, poje tri žličke, potem pa tišči usta skupaj, glavo obrne stran, pa še roko stran odriva, če pa slučajno, kaj v usta pride, pa pljune ven. Spanje pa user posted image user posted image user posted image . Ni mi jasno, zakaj dopoldan in zvečer komot zaspi sam, ponoči pa niti pod razno user posted image .

Dosti nakladanja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3478
27.5.2008 21:44:25   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: aljab

Punce niso krivi zdravniki ampak sistem. Na onkološkem sem delala 3 mesece in vsi garajo za svoje bolnike, imajo bedne pogoje in veliko preveč dela. Poleg tega je blazno težko nekomu povedat, da bo umrl.

alja jest to vse verjamem. In tud moji komentarji ne letijo na vse zdravnike. Ampak ne morem verjet da so lahko mojemu bratu najprej rekli, da ima raka na želodcu in da ima samo še 2-3 m življenja. Nato, so ugotovil, da kao sploh nima raka, nato so rekli, da ima samo neko redko bolezen, ki ni življensko nevarna, potem so rekli, da ima raka na limfnih žlezah, danes so že rekli, da pa rak je na želodcu in celo na plučih. Vmes pa ga ne vzamejo v bolnico in ornk pregledajo, ampak ga pošiljajo domov. Njegova osebna zdravnica mu je še rekla, kako misli opravičit vse svoje napotnice in tako naprej. On pa je ves v bolečinah in v bulah. Moda ima tako zatečena, da ga ljudje še v bolnici gledajo kot čudaka oz. kot kakega sprevrženca, ki mu s.... Ko je zdravnik vidu moda je bla njegova reakcija takšna, da raje ne bi tuki pisala, ker je vse tako grdo izgovoril. Markerje za raka so mu vzeli že kao 100x, punkitiral so ga že 100x, pa vsak izvid baje drugače pokaže in tako si ga zdravniki lepo podajajo med seboj. Vem da niso samo zdravniki krivi, ampak tudi sistem. Ampak glede na vse kar se dogaja, bi se lahko vsaj nekdo zavzel zanj. Operiran naj bi bil tud že najmanj 4x, pa do sedaj še niti 1x ni bil . V glavnem zgodba je taka da gre men pri vsem tem na jok in na kozlanje. Še enkrat ponavljam, da niso vsi zdraniki isti, ampak v tem primeru več ne vem kaj naj si mislim. Je pa zgodba dosti daljša, kot sem jo jest opisala in že kar absurdna.

(odgovor članu aljab)
Neposredna povezava do sporočila: 3479
27.5.2008 21:47:42   
lemavrica
Jaz tudi odhajam user posted image . Zdele ni hotel mleka pred spanjem tako da ne vem kak noč me čaka.

Mirno noč

user posted image

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu ana b)
Neposredna povezava do sporočila: 3480
27.5.2008 21:48:05   
123a
helena-tudi jaz sem se veselila srečanja user posted image .Mislim pa,da sonce tako nebi prišla,ker je Vasja bolanuser posted image

ZOJA-ko si prikukala na svet,si nama polepšala življenje

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3481
27.5.2008 21:53:27   
NalLa
tud jest grem, lahko noč

(odgovor članu 123a)
Neposredna povezava do sporočila: 3482
27.5.2008 23:17:33   
december06
Oh NaILa bom ti poslala le en velik user posted image in pridi v soboto na srečanje, da malo pozabiš na vse skupaj.

sandra in 123a user posted image user posted image user posted image za krst. Sandra naš tudi ne bo pevec. user posted image user posted image user posted image

srečanje in hrana jaz bom spekla in seveda prinesla sirove kifeljčke. Jih bom tudi dan prej pripravla in upam, da bodo še vredu in da jih bo kaj ostalo. user posted image user posted image Midva se bova pa potrudla, da bova točna. Ker tale točnost, nama gre od rok, samo, ko sva pri zdravniku naročena, pa še to glih za glih.

Aja, danes smo prodali naše stanovanje, user posted image user posted image user posted image , zdaj pa še da gre kreditek skoz pa bo. Torej avgusta se selimo.

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3483
28.5.2008 7:17:24   
helenav
sandra in 123a za krst. Sandra naš tudi ne bo pevec.

sem čisto pozabla čestitat za nove krščenčke......če pa rabite pevko...je naš naslov ta praviuser posted image

zdej pa jutrooooooooooooo

mi očitno danes..ko ima Klara 9 mesecev zaključujemo dojenje....prej sem ji ponudla joško..je nekaj malega ven izvlekla...pol pa jok jok jok, je mož prinesel 180 ml mleka in je vse popila...tako, da končujem....Lepo počasi je to šlo...in kar je najbolj pomebno..brez Klarinih solza....user posted image

Zdej pa glodam jabolko in pijem kavico...

Bogi Vasja....user posted image Kaj pa je?

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu december06)
Neposredna povezava do sporočila: 3484
28.5.2008 7:34:47   
LINA31
Jutro,

Mi smo končno začeli jesti 1x na nočuser posted image user posted image , pa čeprav se ponoči še ene 2x zbudi, ga hitro uspavam nazaj.
V zdravstvu pa verjamem, da je ključen problem v sistemu. Moje mnenje je, da ga ne znajo obvladovati in potem so zdravniki in ostalo osebje ne zadovoljniuser posted image . Upam, da se bo to s časoma uredilo in da bo bolje.

Jaz komaj čakam srečanje. user posted image
anab...o, super, da si si vzela čas in šla malo na okoli. Tudi meni je včeraj prav pasalo, da sem se malo sprostila ob kavici in to brez tega, da bi imela v eni roki Žana, v drugi kavicouser posted image .

Žan je priden in se igra na tleh.
tianna....a si dobili čeveljčke? Jaz jih moram it iskat na pošto? Sem pa šla pred včerajšnjim probat ene nike sandalčke, pa ima tolk visoko nart, d anogica sploh nišla noteruser posted image . Sva pa ene luštne od teve našla....bomo videli, mogoče jih kupimo.
user posted image

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3485
28.5.2008 8:15:17   
guppy
Jutro!!

Mene vsak dan zdeluje migrena, včasih po 2 uri včasih več. Ni je več v taki hudi obliki da bi bruhala, ampak glava vseeno fajn boli. No jah, kaj čem.

Selitev malih dveh v njuno sobo se je obrestovala 100 %. Prvo noč sta se zbudila 6x (kot običajno prej), naslednje jutro 1x, potem nobenkrat, ... danes spet 1x. In to samo za dudo ali premestitev (včasih prilezeta do ograje in jima ni udobno). Kaj pa je najboljši izkupiček vsega - ne spimo več do 5.30 ali 6.30, ampak vsaj do 7.00 !!!!!!!!! Jupiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!! Vidim, da se mojima malčkoma vse, kar spominja na strog vojaški sistem, obrestuje. Mamica in ati splanirata, izvedeta, stisneta zobe nekaj dni in DELUJE
user posted image user posted image

Helena - Kaj pa, če mi tebi damo denar in ti lepo to pripraviš & prineseš? Če si že pri volji? :)))))

SREČANJE HRANA: Potrebujemo nekaj hrane (npr. helenine sendvičke), kaj sladkega (LINA, CUKRČEK), sok in plastične kozarce, odejice za na tla, kamor bomo to postavili... Še kaj?

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3486
28.5.2008 8:44:40   
lemavrica
Jutro,

prespali noč z 1x-nim bujenjem ob 24h in hranjenjem ob 5h. Spal je do 8h. pravo razkošje, ki upam da se bo nadaljevalo.

Guppy user posted image  in user posted image  za spanje.

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3487
28.5.2008 9:27:13   
NalLa
Dobro jutro

Lina ne morem ti zs-ja poslat?! Kot da ni naslova

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3488
28.5.2008 9:41:19   
Anonimen
Jutro!
Kuham kafe... user posted image user posted image user posted image
Noč ni bla glih najboljša. user posted image  Mislim, da se je zbudil 2x in na hitro pojedel. Al 3x. user posted image  Pojma nimam, ker sem bla tako zaspana, da sploh nisem registrirala. user posted image  In ob 6h me je že zbudil. JOJ, pa to je zame sredi noči. Ah... In ob 7h sva šibala ven, do zdaj. In zdaj spančka prvo rundo. Seveda v postelji, v vozičku nikakor ne zaspi. user posted image Dragi tudi še spi. Je prišel iz nočne ob 6h.

Še kavico popijem, potem pa nesem en kup robe sušit.

Naty: Kako je križ? Si dočakala masažo?

Ana b: Super, da si si vzela čas zase. Jaz moram tudi v shopping. Nujno! Sploh se nimam več kaj obleči. user posted image

Sonce78: Pogrešamo te! Pa user posted image  za Vasjo! Kaj pa mu je?

December06: Bravo za prodajo stanovanja! Avgust pa bo kmalu tu! user posted image

Helenav: Torej konec dojenja? Ma mleko imaš še?

Guppy, user posted image .

Lina: Nisem jih še dobila. user posted image  Danes bom poklicala.

Lemavrica: user posted image  za super noč. Kar tako naprej!

(odgovor članu NalLa)
  Neposredna povezava do sporočila: 3489
28.5.2008 9:43:33   
Anonimen
Aja, ponavljam vprašanja, ker al me nobena ne bere al ste spregledale al ne vem kaj:

user posted image  Ali ima katera letno prevleko za avtosedež?

user posted image  Kako se pravilno obrne ustnik na magičnem lončku?

Pa hvala za odgovore. Če bo sploh katera odgovorila no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3490
28.5.2008 9:57:13   
lemavrica
Tianna nimam prevleke za avtosedež, ne vem kako se obrn ustnik na magičnem lončku, ker smo samo 1x probali pa ni hotel pit. Dobra si da že tako zgodaj letaš okoli.
Mene pa tako strašansko boli glava da bom znorela. Pa še brez cukra sem bila in sem morala pit grenak kapučin user posted image  Jaka je šel spet spat, ta otrok nenormalno veliko spi čez dan, že ko se zbudi spet zeha.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3491
28.5.2008 10:19:16   
lemavrica
No pa le ni zaspal. Počasi greva v LJ, moram it potrdit recept za Allernovo, mu kupit ene par body-jev brez rokavov pa še na kako kavo bom šla, glede na to da sem orala zjutraj pit tako brez cukra.

Neposredna povezava do sporočila: 3492
28.5.2008 10:19:20   
guppy
tianna, a veš da sem registrirala obe vprašanji, pa sem si rekla "bom pozneje" in evo... pozabila.

letna prevleka za avtosedež
imamo jo na obeh lupinicah in izkazala se je kot NUJNA. Namreč, že 2x se nam je zgodilo, da je Maja med vožnjo bruhala. Če hitro odreagiraš in daš otroka ven, letno prevleko dol, sedež ostane popolnoma čist!!

ustnik na magičnem lončku
tudi jaz ne vem kako je prav, ampak ju učim tako, da je ustnik DOL; zdi se mi, da tako lažje pijeta.

Neposredna povezava do sporočila: 3493
28.5.2008 11:32:11   
NalLa
tianna l
etno prevleko imamo in je ful fajn, saj se Lan v avtu precej poti. Odkar jo imamo se mi ne prešvica tolko.

Ustnik pa nimam pojma kako je prav

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3494
28.5.2008 11:36:13   
CUKRČEK
Ojlauser posted image

Guppy, bravo za tvoja "zaspanca"......jaz bi ju tudi v svoje sobe "poterala" samo kaj ko nimamo prostorauser posted image Vseh 5 spimo v eni spalniciuser posted image Komaj čakam, da zazidamo svojo hiško in da bodo otroci lahko bili v svojih sobah.

Glede sobote pa zdej ne vem več..Manca je spet zbolela. Zdaj jo je mož peljal na slikanje pljuč in čakam, kaj povedo. Spet jo je namreč napadel dušeč kašelj in visoka vročina. ČE bo bolna, v soboto ne pridemo. Žal. ČE pa pridemo, pa seveda prinesem kaj sladkega....če ne bo časa za peko, bom pa kupila. Upam res, da ni kaj na pljučkih od Mance.

ustnik na magičnem lončku
Jaz obrnem tako, da je širši rob zgoraj pri nosu. Itak pa maladva še ne pijeta iz tega..Manca jo ima, kadar je bolna.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu guppy)
Neposredna povezava do sporočila: 3495
28.5.2008 11:48:53   
helenav
tianna l
etno prevleko imamo in je ful fajn, saj se Lan v avtu precej poti. Odkar jo imamo se mi ne prešvica tolko.

jaz bi tudi rada to kupila.....dej povej,kje si kupila...a gre na vse avtosedeže???? Klara se tudi fulll poti....

tianna mleka imam še za vzorec.....upam, da gre samo stran...brez zapletov....al bi mogla kaj naredit?

Guppy za sendviče štej mene kot  urejeno!!!!!!!!!! Z veseljem jih bom pripravila.....

PROŠNJAuser posted image user posted image
mi lahko na ZS napišete koliko vas bo na piknik.....al ste same..al  z možem...itd....da nas okvirno vse prešetejem in se vem orjentirat HVALAAAAAAAAuser posted image

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 3496
28.5.2008 12:46:59   
NalLa
Helena mi smo zdej kupili avtosedež in na njem imam letno prevleko. Je pa avtosedež maxi cosi priorifix, letna prevleka pa je prav za ta sedež in mislim, da na druge modele ne paše. A ti rabiš za lupinco al že avtosedež? Odkar je Lan v avtosedežu se ful raje vozi, ker naju vidi, prej pa je gledal nazaj.

Guppy tebi sem dolžna še en podatek o tabletah, ki jih je moja sestra za migreno. Ona pravi da ji pomaga samo ketonal. Baje pa da se pri nas dobijo samo na recept, na Hrvaškem pa tudi brez. A poznaš te tablete, si jih že probala?

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3497
28.5.2008 12:57:05   
helenav
IZVIRNO SPOROČILO: NalLa

Helena mi smo zdej kupili avtosedež in na njem imam letno prevleko. Je pa avtosedež maxi cosi priorifix, letna prevleka pa je prav za ta sedež in mislim, da na druge modele ne paše. A ti rabiš za lupinco al že avtosedež? Odkar je Lan v avtosedežu se ful raje vozi, ker naju vidi, prej pa je gledal nazaj.

Jaz imam Concord Ultimax....v mojem malem avtu pa lupinico....ampak bolj mi je pomembno za ta velik avto...saj se Klara fulllll poti....spodaj dampleničko...ampak vseeno....v BC sem že spraševala..ali obstaja kaka prevleka..pa nič ne vejo..,..

Je pa Klara še vedno v kontra smeri vožnje...bom naslednji teden na terapijah vprašala za mnenje...Kljub temu da je že 9 mesecev, ima pa še vedno daleč od 9 kil....in baje je kilaža bolj pomembna....Mislim,pa da tudi ona komaj čaka, d ajo obrnemo...in tako bom jaz sedela spredaj in ne zadajuser posted image user posted image user posted image mi tako dela slabo,ko sem poleg nje....

Sandra a ti veš za kako prevleko za naš sedež?????

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3498
28.5.2008 13:04:47   
helenav
tole sem našla na ebay-u..

a mi lahko katera pomaga z Nemščino,ker jaz čisto nič ne zastopim....po ceni sodeč,predvidevam da ne gre za sedež..in ker piše cooly predvidevam, da gre za neko hlajenje.....tnx

KLIK

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 28.5.2008 19:54:03 >

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3499
28.5.2008 13:38:39   
Anonimen
Punce, hvala za odgovore. user posted image

Malo prej sem naročila letno prevleko. Upam, da se bo manj potil, ker v lupinici je te dni prav moker. Kriza! Pa tudi če bruha, tako kot je Guppy napisala, samo opereš in avtosedež je itak kot nov.

Prej je dragi klical za sandalčke in se je ženska full neki izgovarjala. user posted image  Da so spregledali naročilo, pa da jih itak ni, ker jih čakajo iz Amerike, bla bla bla. Kr neki no. In potem jih je čudežno našla in nas klicala nazaj, če jih še hočemo. BAJE jutri pridejo. Bomo videli.

Lina, kako je z naročilom iz Amerike? Kako je s poštnino in carino?

Helenav, kar se tiče nemščine jaz nimam pojma. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica
Dobra si da že tako zgodaj letaš okoli.

Ah, če bi blo po moje, bi ob tej uri še spali. Samo, kaj naj? Raje grem ven z njim, kot pa da ga nosim v stanovanju. Aja, glede magičnega lončka. Naš tudi ni znal piti, kar neki se je igral z ustnikom in ga grickal. Včeraj pa je začuda lepo povlekel in pil. Jaz bi mu na tvojem mestu še ponudila in mogoče te preseneti. user posted image

Zdaj spi. Sem ga podojila. In me je tako ugriznil v bradavico, da sem vidla vse zvezde!!! Oziroma full jo je povlekel (nategnil) kot da je čigumi. user posted image  Uf, še zdej me peče. Kri se je na srečo že ustavila. user posted image

Za kosilo smo krompirček + grah + por + kislo smetano.  Se mi zdi, da mu full enolično dajem za jesti. user posted image

(odgovor članu helenav)
  Neposredna povezava do sporočila: 3500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  138 139 [140] 141 142   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.