|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: septembrke 3. krog
27.5.2008 13:44:09   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: škorpion
Mi smo pa zboleli, včeraj vročina no danes malo boljše. user posted image  Kako je pa to hudo ko vidiš svojega sončka čisto uničenega . Groza. Ne vem skicer kaj se bo iz vsega skupaj razvilo ampak sumim da bo 6 otroška, ker jo je od kolegice fantek prejšnji teden prbolel. Bomo videli.

Upam, da bo kmalu boljše. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Naty 76

Tianna ko in če boš kaj potrebovala ti kar sporoči.

Hvala. user posted image  Če bom rabla, ti bom sporočila preko ZS.

IZVIRNO SPOROČILO: Pikica pokica

Je pa naš novi dosežek plazenje.

Bravo! Mi pa še vedno puzamo. Sicer se postavi na vse 4, toda naprej ne gre.

Danes sem mu za kosilo skuhala ajdovo kašo + špinačo + piščanček in je vse zmazal. user posted image  Za piko na i, pa je danes končno pogruntal kako se pije iz magičnega lončka!!! Naredila sem mu jabolčnik z vodo in za spremembo se ni igral z ustniko, je kar lepo popil kakšnih 80ml. Seveda po obrokih! user posted image user posted image user posted image  Eno vprašanje imam. Sej morda je glupo, ma res ne vem. user posted image  

user posted image  Kako se pravilno obrne ustnik? Da je ta širši rob pri zgornji ustnici al pri spodnji? Pojma nimam. user posted image  Kakor koli sem mu dala, je pil. Ma se mi zdi, da če je širši rob pri spodnji, potem lepše pije. No, kako je prav?

(odgovor članu škorpion)
  Neposredna povezava do sporočila: 3451
27.5.2008 16:04:48   
lemavrica
Kako je pa danes vroče user posted image . Sva bila na NFTH, ok napreduje, sedi še ne sam user posted image  ampak je rekla da je pač bolj mehak in da bo že, da naj bolj delamo na gibanju okoli. Zdele spi, jaz mu kuham kosilo ( danes bo imel kosilo bolj pozno ).

12.09.07 sva dobila najinga sončka Jako
06.05.2010 smo dobili še drugega sončka Žigo

...Na ta lepi dan v meni erekcija se ti ne zdi da ne more biti lepša...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3452
27.5.2008 16:12:17   
sandra85
pozdravljene čveke!!!!!!!!

mi smo se včeraj vrnili, ampak imam zelooo malo časa, saj perem, likam.....pa še vedno v troje uživamo, saj je tata še vedno domauser posted image
na krstu smo se imeli super! župnik je na Eneja polil sigurno več kot 1dl vode, saj je čakal, da začne jokat, a ničuser posted image pol pa mu je rekel, da ne bo pevecuser posted image
kasneje bom še kako slikico pokazala

seveda smo bili tudi v Ljubljani, kjer smo zapravili en kup €, ampak ima Enej cunj za celo poletje (upam)user posted image pa čeveljčke smo kupili (ciciban) in oblekico za krst, tako da se je hitro nabralo

smo imeli danes P in ga je fulll pohvalila. motorično se mu mudi in fulll hitro napreduje, vse ostalo pa je rekla, da napreduje, kot po "praviliniku"

pri nas je že pravo poletje ... 32°C user posted image user posted image user posted image ljudje se že kopajo, plaže se hitro polnijo......

nej povem, da vas nisem NIČ brala za nazaj in tudi ne bomuser posted image (ni cajta)
tako da če je kera kej za seznamček pisala, nej mi piše na ZS

če bom imela kej časa, bom kej malega prebrala za nazaj
zaenkrat pa lep pozdravček in lepo se imejte!!!

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3453
27.5.2008 16:13:43   
lemavrica
Sandra user posted image  user posted image  za uspešen krst.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3454
27.5.2008 16:33:07   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: LINA31

sandra85 in guppy...koliko časa je trajalo, da so postali vaši user posted image  sigurni na nogah in niso padali po tleh oz. so se znali lepo spustiti na tla?
Kolk od vas uporablja hojico?

lina, js še zdaj hodim skozi za njim in stojim zadaj, v primeru če bi padel-saj mu še vedno včasih malo spodrsne, drugače pa se že lepo vrže na rito. prvi mesec je bilo še tako da je bil malo bolj nesiguren in štorast

NaILa user posted image user posted image user posted image upam, da so bile njihove napovedi spet napačne in da bo vse ok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

..............................
srečanje: js sem tudi za to, da se da denar in ena nakupi (sem to že predlagala prejšnji teden)user posted image

čez točno 3 mesece bo enej upihin 1. svečkouser posted image user posted image user posted image

kako je če imaš v življenju 2 moška: enega neizmerno ljubiš in se mu z užitkom cela predaš, drugega imaš neizmerno rada, vsak njegov napredek je zate ponos in vsak njegov nasmeh ti polepša dan! oba pa mi pomenita VSE na tem svetu! ¦ ¦

(odgovor članu LINA31)
Neposredna povezava do sporočila: 3455
27.5.2008 16:35:03   
sandra85
IZVIRNO SPOROČILO: sandra85

nej povem, da vas nisem NIČ brala za nazaj in tudi ne bomuser posted image (ni cajta)
tako da če je kera kej za seznamček pisala, nej mi piše na ZS

zasledila sem podatke samo od cukrčka,  aneb in buškice

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3456
27.5.2008 16:37:11   
lemavrica
Samo glede na to da je torek je že kar malo pozno za zbiranje denarja, a ni? Pa še nobena se do sedaj ni javila.

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3457
27.5.2008 16:39:45   
sandra85
ja sej.....sam kaj pa nej prinesem...zdaj če bo vsaka samo nekaj sladkega spekla, bomo žejni in lačni user posted image

(odgovor članu lemavrica)
Neposredna povezava do sporočila: 3458
27.5.2008 16:40:44   
sandra85
če pridemo, pridemo po 14. uri, ker se bomo doma najedli preden gremo (kosilo imamo po navadi okrog 13h)

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3459
27.5.2008 16:41:58   
lemavrica
Ne vem. Jaz tudi ne vem kaj naj prinesemo. Najbolje bi bilo da se danes nekak zmenima kaj je sedaj glede te hrane in pijače. Pa upajmo da se katera javi da bo to uredila ( jaz sem totalno neorganiziran človek za take stvari, žal )

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3460
27.5.2008 16:50:55   
sandra85
js nebi prevzela tega dela, ker bom te dni verjetno spet malo na RR

Neposredna povezava do sporočila: 3461
27.5.2008 18:47:19   
guppy
Če se katera javi da prevzame to nakupovanje hrane, super... Jaz raje ne bi. Lahko se zgodi, da kdo zboli in potem te osebe ne bo.
Kaj pa če pač vsaka prinese malo piškotov/slanih grickalic/sadja/pijače, KARKOLI, pa tam na eno dekico damo vse in se okrog posedemo...? Ne vem?
user posted image

----------------------------------------------

Najboljša je najcenejša krema za sončenje
Ljubljana, 27.05.2008, 16:09 | N.Š.K./STA

To je pokazal neodvisni test mednarodnega inštituta za potrošniške raziskave. Višina zaščitnega faktorja pa ni vedno takšna, kot je zapisana na embalaži.

Evropski primerjalni test sredstev za sončenje, v katerem so jih analizirali 62 s srednjo ravnjo zaščite, 16 pa jih je naprodaj v Sloveniji, je pokazal, da cena ne odraža kakovosti. "Pokazalo se je podobno kot pri testu mleka, da višja cena ne prinaša boljše kakovosti," je dejala predsednica Zveze potrošnikov Slovenije Breda Kutin.
user posted image
Niso vse kreme za sončenje enako kvalitetne. Med sončnimi kremami, dosegljivimi na slovenskem trgu, se je kot najboljša izkazala Cien Sun (naprodaj v Lidlu), na dnu lestvice pa je pristal Lancasterjev zaščitni sprej za sončenje, ki je skoraj devetkrat dražji od prvega. Boštjan Okorn iz ZPS je povedal, da je na lestvici teh 16 izdelkov razlika med najcenejšim sredstvom in najdražjim skoraj 20-kratna.

V primerjavi 62 sredstev, ki ga pod okriljem organizacije ICRT izvajajo potrošniške organizacije, v njej pa sta letos sodelovala ZPS in Mednarodni inštitut za potrošniške raziskave, ima največji delež pri oceni kakovost filtrov za zaščito pred sončnim sevanjem UVA (ki prodira globlje v kožo) in UVB (ta je poznan po navedbi faktorja SPF, srednja zaščita pa pomeni SPF od 15 do 25).

Rezultati po Okornovih besedah kažejo, da so možna zelo velika odstopanja. "Če je bil na sredstvu naveden na primer faktor 15, je lahko dejansko znašal 43 ali 7,1," je orisal. Ob tem je povzel, da se je rekordno odstopanje dejanskega faktorja od navedenega na izdelku razlikovalo za 61 odstotkov.

V analizi sta letos sodelovala tudi dva izdelka iz Slovenije, sicer pa je bilo navzočih veliko število lokalnih in trgovskih znamk. Izdelek Sun Mix se je izkazal za povprečnega, njegova največja težava pa je prešibak filter za sevanje UVA, je povzel Okorn. Imena drugega slovenskega izdelka v ZPS še niso želeli razkriti, saj bodo z njim zaradi bistvenega odstopanja rezultata od navedb na embalaži opravili še eno analizo.

"Rezultati raziskave kažejo, da zelo dobrega sončnega sredstva ni in ga tudi ne bo. Ni varne zaščite pred soncem," je opozoril Okorn, kar pa po novih priporočilih Evropske komisije na izdelku med drugim tudi ne sme več pisati.

< Sporočilo je popravil guppy -- 27.5.2008 18:52:22 >

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3462
27.5.2008 19:50:22   
sandra85
kje ste pa danes čveke??????
moj mišek spančka, js pa grem zdaj likat...če bo pol kera za "čvek" se oglasim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3463
27.5.2008 20:06:51   
Anonimen
Čer!

O Sandra, welcome back! Čakamo na slikice, ga vidimo kako ste bli zrihtani. user posted image  Danes praznujemo! user posted image

Lemavrica samo, da je vse ok. Za sedenje je še čas. user posted image

Jaz sem ga zdaj dala spat. Sem upala, da bova šla še na en sprehod, pa je bil preveč utrujen.

(odgovor članu sandra85)
  Neposredna povezava do sporočila: 3464
27.5.2008 20:11:32   
helenav
PIKNIK
Če ste za to......bi lahko jaz naredila, mini sendviče..pri nas se temu reče Tramazzino...Kruhek od tosta, bom dala po diagonali in naredila sendviče...s čim jih bom polnila-jaz raje nebi komplicirala...v enega, bi dala malo putrčka( namaz)sirček in šunko...v drugega pa tunin namaz( če je kak vegetarjanec..oziroma, d aniso vsi enaki)..tako nekako bi jih bilo pol pol.
Naredila bi jih v petek zvečer...sej bodo dobri za drugi dan,če bodo v hladilniku in lepo z folijo zaščiteni?user posted image ...Povejte punce, če ste za to....pa če želite da jih s čim drugim namažem, povejte..Koliko naj jih naredim?...user posted image Guppy, kaj ti veš približno,koliko nas bo vsega skupaj....skupaj z spremljevalci....da se vem malo orjentirat....važno mi je, da jih ne naredim premalo...viška, pa si bomo razdelili za popotnice..v kolikor bi jih kaj ostalo....

123a...uffffaaa..jaz pa sem te hotela spoznatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,kaj to pomeni, da niti Sonce78ne pride..nekaj mi je rekla, da se menite za skupaj it...

NaILa ...kako je????

Dieta? Vam gre? Jaz se  ful čistim zgleda.....ker sem nonstop na wc....Zdržim palepo...samo po kosilu je kriza, takrat bi tako kak posladek imela..user posted image ....

"Ustvarjati moramo dobro. To daje našemu življenju smisel." dr. Janez Drnovšek

http://miskula.myminicity.com/
http://miskula.myminicity.com/ind/
http://miskula.myminicity.com/tra/

(odgovor članu sandra85)
Neposredna povezava do sporočila: 3465
27.5.2008 20:18:48   
lemavrica
Tianna user posted image  user posted image  tvojega čmrlja.

Helena meni se zdi ok, samo zdej si boš pa ti delo delala.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3466
27.5.2008 20:23:50   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Tianna user posted image  user posted image  tvojega čmrlja.

Hvala. user posted image
Pa od Sandre tudi. In od Line prav tako. user posted image  Dosti nas je. user posted image  Če se ne motim, še ena, ma ne vem kje je seznamček.

Neposredna povezava do sporočila: 3467
27.5.2008 20:26:46   
lemavrica
Vsem čmrljem ki imajo danes mesečnico user posted image  user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3468
27.5.2008 20:33:20   
NalLa
IZVIRNO SPOROČILO: helenav

PIKNIK
Če ste za to......bi lahko jaz naredila, mini sendviče..pri nas se temu reče Tramazzino...Kruhek od tosta, bom dala po diagonali in naredila sendviče...s čim jih bom polnila-jaz raje nebi komplicirala...v enega, bi dala malo putrčka( namaz)sirček in šunko...v drugega pa tunin namaz( če je kak vegetarjanec..oziroma, d aniso vsi enaki)..tako nekako bi jih bilo pol pol.
Naredila bi jih v petek zvečer...sej bodo dobri za drugi dan,če bodo v hladilniku in lepo z folijo zaščiteni?user posted image ...Povejte punce, če ste za to....pa če želite da jih s čim drugim namažem, povejte..Koliko naj jih naredim?...user posted image Guppy, kaj ti veš približno,koliko nas bo vsega skupaj....skupaj z spremljevalci....da se vem malo orjentirat....važno mi je, da jih ne naredim premalo...viška, pa si bomo razdelili za popotnice..v kolikor bi jih kaj ostalo....

123a...uffffaaa..jaz pa sem te hotela spoznatuser posted image user posted image user posted image user posted image ,kaj to pomeni, da niti Sonce78ne pride..nekaj mi je rekla, da se menite za skupaj it...

NaILa ...kako je????

Dieta? Vam gre? Jaz se  ful čistim zgleda.....ker sem nonstop na wc....Zdržim palepo...samo po kosilu je kriza, takrat bi tako kak posladek imela..user posted image ....

Helena, kako si pridna. Kljub dieti, boš delala sendvičke.

Ma jest nisem nič dobre volje. Danes je dobil spet drugo diagnozo. Jest ne morem verjet kaj se dogaja. To je prov za na TV. Mami in njegova žena sta rekle, da gresta jutri z njim na onkološko in da bosta znorele, ker itak nič drugega očitno ne pomaga. Zdravniki si ga samo podajajo in govorijo, kako delajo drugi, sami pa niso nič boljši. Mah, ne vem kaj naj rečem. Očitno bo treba res v javnost da se kaj reši, ker tole se pa že tako dolgo vleče, da je groza. Diagnoza danes pa je še slabša od tiste včeri. Tko da res ne vem več kaj nej rečem.

(odgovor članu helenav)
Neposredna povezava do sporočila: 3469
27.5.2008 20:39:32   
helenav
Ma jest nisem nič dobre volje. Danes je dobil spet drugo diagnozo. Jest ne morem verjet kaj se dogaja. To je prov za na TV. Mami in njegova žena sta rekle, da gresta jutri z njim na onkološko in da bosta znorele, ker itak nič drugega očitno ne pomaga. Zdravniki si ga samo podajajo in govorijo, kako delajo drugi, sami pa niso nič boljši. Mah, ne vem kaj naj rečem. Očitno bo treba res v javnost da se kaj reši, ker tole se pa že tako dolgo vleče, da je groza. Diagnoza danes pa je še slabša od tiste včeri. Tko da res ne vem več kaj nej rečem.

Ampak to je res za televizijouser posted image user posted image user posted image .....pa kaj so nori da se hecajo..in to pri taki stvari,kjer je potrebno hitro in takoj ukrepat. Jaz bi tudi šla na obrate

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3470
27.5.2008 20:39:33   
lemavrica
Naila user posted image , ti zdravniki so včasih res sramota

(odgovor članu NalLa)
Neposredna povezava do sporočila: 3471
27.5.2008 20:42:17   
helenav

Helena meni se zdi ok, samo zdej si boš pa ti delo delala.
[/quote]

ah ni panike....pa sej to je tik tak narejeno....pol bo bolj po domače..kot če pa res vsak svoj sendvič grize...pa tudi samo slatko ne morete jestuser posted image ..vsaj jaz ne...pa raje naredim tele sendvičke kot pa  kakšne smokije..čipse....itd...

Neposredna povezava do sporočila: 3472
27.5.2008 20:47:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lemavrica

Naila user posted image , ti zdravniki so včasih res sramota

Se podpišem. Drži se! user posted image

Sandra, še peglaš?

Neposredna povezava do sporočila: 3473
27.5.2008 21:18:35   
LINA31
Hojla,
mi smo se cel dan potepali. Zjutraj sem si vzela malo časa zase in šla sama v LJ...na kavico, pa malo po trgovinahuser posted image . je pasalo. Srček pa je pazil žana. No, saj ni bilo dolgo, ampak vseeno bolje malo kot nič. No, ampak ti deci so res ene lune...moj ga ni nič primerno vremenu oblekel, tako da se je tamal skoraj skuhal, da ne govorim o tem, da je čist mal malce pojedel.."ni hotel" je bil odgovoruser posted image user posted image .

Zdaj sem se spomnila: a še katera ni dobila user posted image ? Jaz je še vedno nimam.

Prej popoldne sva pa bla pri moji sodelavki. Torej za piknik...pri nesem nekaj sladkega. Bom imela še dve deki s sabo.

NaiLA...to je res grozno, ampak naj bolj žalostno je to, ker niste osamljen primer. Ne bi o tem pisala kle, ampak od mami sodelavka ima tudi ravno eno kalvarijo na onkološkemuser posted image .

Grem zdaj. Se jutri pišemo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3474
27.5.2008 21:23:57   
Anonimen
Jaz grem tudi. Me kar pobira... user posted image

Mirno noč vam želim. user posted image

(odgovor članu LINA31)
  Neposredna povezava do sporočila: 3475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  137 138 [139] 140 141   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.