taja83 -> RE: septembrke 3. krog (21.5.2008 23:15:27)
|
ojla punce! vidim, da vse že neki čeveljčke kupujete za prve korake, naš pa še na trebuščku noče bit dolg časa. no včasih mi uspe da ga zamotim s kakšno igračo. ne vem ravno, katere ste spraševale danes glede dnevne rutine, mislim, da Rožica?. no mi mam tak: ponoči se 1x-2x dojiva, nato zjutraj ob 8, pol od 10-11 enkrat je malca (odvisno kdaj spi), od 12:30-13:00 kosilo, od 16:00-17:00 malica ob 19:00-20:00 je večerja (ponavadi kar ob 19, da se mu pred umivanjem še malo poleže po trebuščku) no in ob 20:00 se umijeva, spraviva v pižamo in se podojiva, pa bognedaj, da naju kdo med dojenjem zmoti, ker pol ni šans, da bi zaspal. normalno zaspi že na moji joški, če pa ga kdo zmoti pol pa še ko ga dam v posteljo nekaj časa rogovili. se pa kopava po novem vsak drugi dan, drugače pa 2x na teden, ker ima ful suho kožo[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley13.gif[/image], tko, da v kopel dava olivno olje, ko se obriševa pa se namaževa z mustella kremo. ga pa sama že od začetka kopam. dragi mi samo vodo pripravi, ker ga kopava v banjici, ki mi jo kar v sobo prinese na stojalo in potem vodo prinese in odnese. imamo namreč ful majhno kopalnico in samo tuš kabino. komaj čakam še nekaj mesecev (2-3) pa se preselimo. 123a ful luškane slikce. a je na vseh stara 7 m, ker vidim, da je na vseh štirih, naš je pa še daleč od tega.
|
|
|
|