buškica -> RE: septembrke 3. krog (21.5.2008 17:19:30)
|
Pozdravljene, Da se spet malo javim. Včeraj smo imeli sistematski pregled pri 9 mesecih. Veliki smo 71 cm, težki 7120 g in obseg glavice je 42 cm. Glede na to, kako majhni smo se rodili smo lepo napredovali. Počasi ukinjamo zdravila, Zdaj smo ukinili Primotren(uroinfekt), in Legofer(slaba kri). Ostanejo nam še zdavila za epilepsijo. Zaenkar je stanje mirno, ni nobenih napadov tako da smo srečni. Upamo, da tako tudi ostane. Jemo vso gosto hrano, razen žit, ker se mi zdi , da je Gaja alergična na eno vrsto žita. Trenutno se mi zdi da bo to oves. Mleko imamo le še ponoči. Spimo še vedno ne , danes sva zaspali on 4 ih zjutraj. Jaz sploh ne vem več kako naj jo uspavam. Pa še zobki nama nagajajo. Trenutno smo pri tretjem zobku. Vrtec smo dobili zavrnjen, tako da ne vem kaj bomo naredili, ko bo treba v službo. Nagibam se k temu, da bi delala le polovični delovni čas ali pa kar doma ostala. Se še nisem odločila. Drugače pa je Gaja zelo zahtevn otrok. je zelo živahna in vse jo zanima. POčasi začenjamo govoriti ata, baba, gaja že lepo reče. Vedno se smeji in grozno škili. To bomo rešili ko dobimo datum na očesni kliniki. Tako malo o nas. p.s. če ima katera idejo, kako otroka pripraviti da bi mi ponoči spal ali pa se samo enkrat zbudil, kar na plan z idejami.
|
|
|
|