|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   obutev za krst
8.4.2008 9:50:28   
t*e*j*k*a
Zanima me kaj naj fantku obujemo za krst. Obleko že ima, za čeveljčke mi je pa mal preveč dat 12eur samo zato da jih bo enkrat imel obute.
ALi ima katere kakšne čeveljčke, ki jih ne potrebuje in jih prodaja. Star bo 4 mesece.
Obleka pa je v bež barvi, tako da temni čeveljčki ne pašejo zraven.

Hvala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: obutev za krst
8.4.2008 9:52:42   
NATAŠI
mi smo imeli krst pri treh mesecih in je imel copatke (ne štrikane) ampak take lepe (varianta pliš). saj ne hodi in je čist ok če ni v čeveljčkih

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 2
8.4.2008 9:52:58   
Volga
Obleko že ima, za čeveljčke mi je pa mal preveč dat 12eur samo zato da jih bo enkrat imel obute.

A res 12 ali 120  evrov?

Neposredna povezava do sporočila: 3
8.4.2008 10:21:03   
srki
Tejka, 12 eur res ni drago. Lahko pa obuješ kakšne plišaste copatke, ziher si dobila kakšne v porodnišnici. Ko sem jaz kupila oblekico, so bili zraven, pa ne čisto pravi čeveljčki, ampak  kot neke vrste nogavičke, z istega materiala kot obleka.

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 4
8.4.2008 10:22:59   
timika
Tudi imela sina pri krstu v bež in belem, vse skupaj je bilo lahko, poletno, laneno - bil je junij, zraven je imel pa bež usnjene lahke sandalčke iz Baby centra. Je pa bil ob krstu star 9 mesecev.
Poglej pri njih, čeprav je mali za kakršnekoli čeveljce še majhen - takim lepih zokenčkov nihče ne zameri, naj mu bo udobno.

Neposredna povezava do sporočila: 5
8.4.2008 10:29:01   
t*e*j*k*a
Opa mislila sem 120eur. V eni trgovini sem jih vidla so bli ful cart.
Verjetno bi res blo bolš met kake copatke, itak je še ful majhen. Sam ko spet nimam nč tazga da bi zravn šlo.

Bomo mogli it v šoping...

(odgovor članu timika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 12:24:48   
srki
Menim, da se jih da za veliko manjšo ceno dobit, samo malo naokoli pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 7
9.4.2008 7:45:26   
didikaa
mi smo meli v soboto krst...naš Aleksej Marcel je imel bež hlačke na naramnice, belo srajčko s rjavimi črtami, spodaj je mel oblečena dva bodija z dolgimi rokavi, gor pa jopčko...obute je mel pa adidas teniske...te za otroke, ko še ne hodijo , kr majo mehki podplat...teniski so bli sicer dražji kot ostala obleka, dražji kot sveta v glavnem prišli so 27 eurov...so pa prav specialni pa tudi če jih bo nosil še samo dva mesca...mama mu jih obuje namreč ko greta na sprehod...

~¤NikoLi niSmo taKo vELiki,da nE bi mogLi biTi šE vEčji¤~

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2008 16:02:01   
nektarina
JAZ sem dala skozi  vse trgovine, da sem dobila ene pametne čeveljčke za moja 2.  Tisti  iz  BC so bili premajhni,  Ciciban pa en par 42 eurov. Na koncu sem jih kupila v Trstu od Elephant.
Vem, vem kako je....

(odgovor članu didikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Recepti: Potica na sedem načinov
Preverite sedem receptov za praznično potico nekoliko drugače.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?