obutev za krst (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Poroka, krst, obletnice ...

Sporočilo

t*e*j*k*a -> obutev za krst (8.4.2008 9:50:28)

Zanima me kaj naj fantku obujemo za krst. Obleko že ima, za čeveljčke mi je pa mal preveč dat 12eur samo zato da jih bo enkrat imel obute.
ALi ima katere kakšne čeveljčke, ki jih ne potrebuje in jih prodaja. Star bo 4 mesece.
Obleka pa je v bež barvi, tako da temni čeveljčki ne pašejo zraven.

Hvala.

NATAŠI -> RE: obutev za krst (8.4.2008 9:52:42)

mi smo imeli krst pri treh mesecih in je imel copatke (ne štrikane) ampak take lepe (varianta pliš). saj ne hodi in je čist ok če ni v čeveljčkih

Volga -> RE: obutev za krst (8.4.2008 9:52:58)

Obleko že ima, za čeveljčke mi je pa mal preveč dat 12eur samo zato da jih bo enkrat imel obute.

A res 12 ali 120  evrov?

srki -> RE: obutev za krst (8.4.2008 10:21:03)

Tejka, 12 eur res ni drago. Lahko pa obuješ kakšne plišaste copatke, ziher si dobila kakšne v porodnišnici. Ko sem jaz kupila oblekico, so bili zraven, pa ne čisto pravi čeveljčki, ampak  kot neke vrste nogavičke, z istega materiala kot obleka.

timika -> RE: obutev za krst (8.4.2008 10:22:59)

Tudi imela sina pri krstu v bež in belem, vse skupaj je bilo lahko, poletno, laneno - bil je junij, zraven je imel pa bež usnjene lahke sandalčke iz Baby centra. Je pa bil ob krstu star 9 mesecev.
Poglej pri njih, čeprav je mali za kakršnekoli čeveljce še majhen - takim lepih zokenčkov nihče ne zameri, naj mu bo udobno.

t*e*j*k*a -> RE: obutev za krst (8.4.2008 10:29:01)

Opa mislila sem 120eur. V eni trgovini sem jih vidla so bli ful cart.
Verjetno bi res blo bolš met kake copatke, itak je še ful majhen. Sam ko spet nimam nč tazga da bi zravn šlo.

Bomo mogli it v šoping...

srki -> RE: obutev za krst (8.4.2008 12:24:48)

Menim, da se jih da za veliko manjšo ceno dobit, samo malo naokoli pogledat.

didikaa -> RE: obutev za krst (9.4.2008 7:45:26)

mi smo meli v soboto krst...naš Aleksej Marcel je imel bež hlačke na naramnice, belo srajčko s rjavimi črtami, spodaj je mel oblečena dva bodija z dolgimi rokavi, gor pa jopčko...obute je mel pa adidas teniske...te za otroke, ko še ne hodijo , kr majo mehki podplat...teniski so bli sicer dražji kot ostala obleka, dražji kot sveta v glavnem prišli so 27 eurov...so pa prav specialni pa tudi če jih bo nosil še samo dva mesca...mama mu jih obuje namreč ko greta na sprehod...

nektarina -> RE: obutev za krst (9.4.2008 16:02:01)

JAZ sem dala skozi  vse trgovine, da sem dobila ene pametne čeveljčke za moja 2.  Tisti  iz  BC so bili premajhni,  Ciciban pa en par 42 eurov. Na koncu sem jih kupila v Trstu od Elephant.
Vem, vem kako je....

Stran: [1]