Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Koliko časa zdržite v nogavicah? 7.4.2008 16:22:11
karmy
Pozimi, poleti, kadarkoli... velja tudi za vsemogoče žabe. Ko pridem iz šihta morm obvezno dat dol nogavice ker me začnejo nervirati...pa ve?
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 7.4.2008 17:02:16
luka jan
Jih ne maram inče se le da ne nosim. Če pa je treba, potem pa jih takoj slečem ko se le da. Mene tako srbijo noge ko jih nosim, da bi se kar naprej praskala. Pa tako lepe vzorce imajo....
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 7.4.2008 17:45:02
Felicita
kratke športne nogavičke (bombažne) mam skoz gor, ker me drugač zebe v noge. Žabe so pa druga zgodba... Mene na smrt nervirajo. pod kiklo še nekako gre, pod hlače jih pa nisem oblekla že... ma odkar me je mami nehala oblačit. To je men tok grozen občutek... preprosto ne morem. Problem edin nastane, ker je moj desc popolnoma nor na žabe (na meni, da ne bo kera dobila občutka da je transvestit )...
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 7.4.2008 18:22:26
pikalonca
IZVIRNO SPOROČILO: luka jan
Jih ne maram inče se le da ne nosim. Če pa je treba, potem pa jih takoj slečem ko se le da. Mene tako srbijo noge ko jih nosim, da bi se kar naprej praskala. Pa tako lepe vzorce imajo....
Pri meni je isto, pa sem sprobala že vse mogoče. Še dobro, da ne maram kril nosit.
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 7.4.2008 20:58:38
sazi
nogavic (razen bombažnih) ne nosim, ker me grozno nervirajo, noge me srbijo in v najlonskih (žabah, dokolenkah, nogavičkah) se mi noge nenormalno potijo, amapk v noge me hkrati grozljivo zezato vedno nosim dolge hlače in zaprte čevlje, ko je pa topleje, pa odprte sandale brez nogavic - vmesne variante ne poznam nosim pa žabe ob izrednih priložnostih, ko se oblečem v krilo, ampak mi je zelo neudobno in komaj čakam, da žabe slečem
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 7.4.2008 21:51:48
mayci
Jaz sem tudi čisto anti-žabe (najlonke...)! Jih oblečem le enkrat na leto, ko moram obleči krilo (ki ga btw, tudi ne prenašam najbolje ). Še dobro, da sem v službi v trenirki in bombažnih nogavicah!
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 8.4.2008 7:42:52
mojsoncek
najlonke v taksni ali drugacni obliki (dokolenke, zabe...) dam dol takoj ko lahko. Drugace pa imam ta nizke nogavicke vedno gor, ker me drugace zebe v noge.
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 8.4.2008 11:07:14
mika
Ko pridem iz šihta morm obvezno dat dol nogavice ker me začnejo nervirati...pa ve?
enako. pred kratkim sem se tako natrpela v najlonkah...nisem videla, da stiskajo zadnjico in bedre....tiščale so me tako, da sem komaj čakala da jih doma dam dol. sem pa raje trpela najlonke kot mraz
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 8.4.2008 13:03:42
Anonimen
Nogavice imam skozi gor, včasih tudi ponoči. Načeloma sem zelo topel človek, me težko zazebe, razen če me zazebe v noge. Potem pa rabim nekaj ur, da pridem k sebi .
Žab ne prenašam, se mi v pol ure vlije beli tok , če je res nujno, nosim samostoječe nogavice.
RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? 8.4.2008 20:38:09
cukr07
Kratke nogavice imam skoraj ves čas gor, ker me drugače zebe v noge (včasih še spim v njih). Žabe pa ponavadi slečem takoj, ko pridem domov in jih zamenjam za nogavice.