Koliko časa zdržite v nogavicah? (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Naš vsakdan

Sporočilo

karmy -> Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 16:22:11)

Pozimi, poleti, kadarkoli... velja tudi za vsemogoče žabe. Ko pridem iz šihta morm obvezno dat dol nogavice ker me začnejo nervirati...pa ve?

dinika -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 16:25:00)

Mene ne motijo in jih lahko nosim celi dan.

Anonimen -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 16:31:20)

Nimam tezav s tem. 

Netopirčy81 -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 16:33:09)

Tudi jaz ne.

luka jan -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 17:02:16)

Jih ne maram inče se le da ne nosim. Če pa je treba, potem pa jih takoj slečem ko se le da. Mene tako srbijo noge ko jih nosim, da bi se kar naprej praskala. Pa tako lepe vzorce imajo....

cukerček -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 17:23:29)

Nimam težav z nošenjem nogavic...je pa res da takoj ko pridem domov jih pa slečem...da se bolj udobno počutim

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (7.4.2008 17:25:41)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Felicita -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 17:45:02)

kratke športne nogavičke (bombažne) mam skoz gor, ker me drugač zebe v noge.
Žabe so pa druga zgodba... Mene na smrt nervirajo. pod kiklo še nekako gre, pod hlače jih pa nisem oblekla že... ma odkar me je mami nehala oblačit. To je men tok grozen občutek... preprosto ne morem.
Problem edin nastane, ker je moj desc popolnoma nor na žabe (na meni, da ne bo kera dobila občutka da je transvestit [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image])...

Anonimen -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 17:51:26)

Jaz sem tudi najraje brez...samo pozimi to odpade, ker me zebe.

pikalonca -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 18:22:26)

IZVIRNO SPOROČILO: luka jan

Jih ne maram inče se le da ne nosim. Če pa je treba, potem pa jih takoj slečem ko se le da. Mene tako srbijo noge ko jih nosim, da bi se kar naprej praskala. Pa tako lepe vzorce imajo....

Pri meni je isto, pa sem sprobala že vse mogoče. Še dobro, da ne maram kril nosit.

Naja30 -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 18:40:06)

Lahko jih imam cel dan gor.
Žabe pa takoj dam dol, ko pridem domov. Me nervirajo.

Mišni -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 18:43:48)

A to misliš une najlonske dokolenke?

Jaz jih dam takoj, ko pridem iz službe domov, dol. Pa operem jih takoj in dam sušit. Pa noge si tudi umijem, največkrat.

sazi -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 20:58:38)

nogavic (razen bombažnih) ne nosim, ker me grozno nervirajo, noge me srbijo in v najlonskih (žabah, dokolenkah, nogavičkah) se mi noge nenormalno potijo, amapk v noge me hkrati grozljivo zezato vedno nosim dolge hlače in zaprte čevlje, ko je pa topleje, pa odprte sandale brez nogavic - vmesne variante ne poznam
nosim pa žabe ob izrednih priložnostih, ko se oblečem v krilo, ampak mi je zelo neudobno in komaj čakam, da žabe slečem

Anonimen -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 21:03:15)

Žab ne nosim k me nervirajo, pa še vse me srbi pol, dokolenke dam takoj dol k domov pridem, nogavice mam pa cel dan gor, sam ponoči ne.

mayci -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (7.4.2008 21:51:48)

Jaz sem tudi čisto anti-žabe (najlonke...)! Jih oblečem le enkrat na leto, ko moram obleči krilo (ki ga btw, tudi ne prenašam najbolje [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]).
Še dobro, da sem v službi v trenirki in bombažnih nogavicah![image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Maxica -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 7:42:01)

Isto kot ti, Karmy. Brž ko pridem domov, si jih sezujem, doma jih pa res ne prenašam.

mojsoncek -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 7:42:52)

najlonke v taksni ali drugacni obliki (dokolenke, zabe...) dam dol takoj ko lahko. Drugace pa imam ta nizke nogavicke vedno gor, ker me drugace zebe v noge.

pikicaa -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 10:59:29)

Bombažne nogavice me ne motijo, najlonk pa ne prenašam.

mika -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 11:07:14)

Ko pridem iz šihta morm obvezno dat dol nogavice ker me začnejo nervirati...pa ve?

enako. pred kratkim sem se tako natrpela v najlonkah...nisem videla, da stiskajo zadnjico in bedre....tiščale so me tako, da sem komaj čakala da jih doma dam dol. sem pa raje trpela najlonke kot  mraz

frufru -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 11:30:24)

IZVIRNO SPOROČILO: Nalin RR

jaz imam zmrznjene noge in so nogavice vsakdanji del moje garderobe.
se podpišem, zlasti ker veliko stojim. v nosečnosti sem žabe zaradi krčnih žil nosila tudi poleti samo prostostoječe.

Anonimen -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 13:03:42)

Nogavice imam skozi gor, včasih tudi ponoči. Načeloma sem zelo topel človek, me težko zazebe, razen če me zazebe v noge. Potem pa rabim nekaj ur, da pridem k sebi [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

Žab ne prenašam, se mi v pol ure vlije beli tok [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/hudicek1.gif[/image], če je res nujno, nosim samostoječe nogavice.

Muca Copatarica -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 16:38:20)

Žab ne nosim k me nervirajo, pa še vse me srbi pol

Se strinjam. Obupno....Ne maram jih nosit.

cukr07 -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (8.4.2008 20:38:09)

Kratke nogavice imam skoraj ves čas gor, ker me drugače zebe v noge (včasih še spim v njih). Žabe pa ponavadi slečem takoj, ko pridem domov in jih zamenjam za nogavice.

Peteršilj -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (12.4.2008 23:10:52)

Jih ne nosim nikoli, mislinm štrampel, zokne mam pa vedno, razen ponoči.

* Mateja * -> RE: Koliko časa zdržite v nogavicah? (12.4.2008 23:16:26)

Štumfe imam v zimskih mesecih cel dan na nogah. Poleti pa ne mi jih kazat,....

Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>