|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   1. MAJ
7.4.2008 13:07:54   
Nani-nani
Kaj priporočate za prvi maj Duga uvala hotel Croatia ali Poreč hotel Parentium. Ali  mogoče katero drugo opcijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: 1. MAJ
7.4.2008 13:32:56   
muki1
Za Parentium vem, da je dober, sta bila tašča in tast lansko leto, sta super zadovoljna. Hrana je baje odlična, pa še notranji in zunanji bazen imajo, to je vsekakor fajn, v primeru slabega vremena, da malo poplavate.

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.4.2008 13:39:21   
orhideja
Mi že mamo plačan Umag hotel Sol Garden. Smo že bli tam in je super.

(odgovor članu Nani-nani)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.4.2008 13:56:02   
nbiba
Priporočam kar smo že preizkusili in bili zadovoljni: Rovinj h. Eden, Umag h. Sol Umag, Krk-Baška h. Corinthia I., Opatija h. Ambasador, Novigrad h. Maestral. Vs našteti hoteli imajo tudi notranji bazen.

(odgovor članu orhideja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
7.4.2008 14:01:56   
luka jan
Parentium je fajn, imaš velik sprehajalnih poti, pa okrog in okrog hotela morje. Hrana je bla tud dobra, urejenost hotela zadovoljiva (sem že bila tud v boljših), bazen notranji pa kar velik, topel in s pogledom na morje. Priporočam.
Sama sem bila že tolikokrat tu da sem se že mal naveličala, sicer pa imam zelo lepoe spomine.

(odgovor članu nbiba)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.4.2008 15:30:52   
NinKa
Jaz pa sem predlani šla pogledat ta Parentium, ...., bili smo v apartmajih Belwue na sosednjem griču.

No ko sem prišla noter me je spreletelo "Uf s kerega vogala se nam bo pridružil Druže Tito" Hotel se mi je vizualno zdel čista polomija....vse je bilo črnem usnju, prav videlo se je da je bilo narejeno tam v 80ih letih, pa še usnje je bilo ščohano...grr....pravo nasprotje recimo apartmajev, ki imajo noter opremo Kolpa San in Novoles na balkonih. Al pa tut hotela Gran Vista ali Gran Istra sta super proti temu. Še un hotel, spodaj zraven Plavi, v katerem je vsaka soba v roza barvi je boljši....tak da...če si malo občutljiva na estetiko, pol Parentium ni zate.

Smo pa lani bli v Valamaru Lanterni, ampak varianta 4* in je bilo tut super. Mir, saj so družine, ampak vse bolj na izi varianto.....v unih cenejših variantah gre mladina pijančevat čez prvi maj....no ja, saj smo bili za našega mladosti časa isti user posted image .

(odgovor članu luka jan)
Neposredna povezava do sporočila: 6
8.4.2008 8:32:31   
ella2006
V Parentiumu smo bili za 1 maj pred 5 l in če ga od takrat niso prenovili je prava žalaost, razen hrane. Edino kar je pa res odlično je lega hotela.

(odgovor članu NinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.4.2008 8:33:28   
ella2006
Orhideja,

Mi imamo tudi plačan Sol Garden Istra, mogoče pa se vidimo.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.4.2008 22:50:46   
pikapolona2
Duga uvala...je smotana ker je tako izolirana....za vsak izletek moraš it z avtom. V sezoni pa je na plaži olalala gužvaaaaaaaa. Moji starci skoz hodijo tja imajo nek poceni apartma potem pa plazita in lezeta v nek hrib potem pa čez breg da prideta do neke vsaj kolikor toliko osamljene plaže...hotel izgela fensi sam pojma nimam kakšna je hrana. Je pa meni bilo tam res dooooolgčas.

(odgovor članu ella2006)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.