1. MAJ (Polna verzija)

Forum >> [Družinsko življenje] >> Izleti in počitnice

Sporočilo

Nani-nani -> 1. MAJ (7.4.2008 13:07:54)

Kaj priporočate za prvi maj Duga uvala hotel Croatia ali Poreč hotel Parentium. Ali  mogoče katero drugo opcijo.

muki1 -> RE: 1. MAJ (7.4.2008 13:32:56)

Za Parentium vem, da je dober, sta bila tašča in tast lansko leto, sta super zadovoljna. Hrana je baje odlična, pa še notranji in zunanji bazen imajo, to je vsekakor fajn, v primeru slabega vremena, da malo poplavate.

orhideja -> RE: 1. MAJ (7.4.2008 13:39:21)

Mi že mamo plačan Umag hotel Sol Garden. Smo že bli tam in je super.

nbiba -> RE: 1. MAJ (7.4.2008 13:56:02)

Priporočam kar smo že preizkusili in bili zadovoljni: Rovinj h. Eden, Umag h. Sol Umag, Krk-Baška h. Corinthia I., Opatija h. Ambasador, Novigrad h. Maestral. Vs našteti hoteli imajo tudi notranji bazen.

luka jan -> RE: 1. MAJ (7.4.2008 14:01:56)

Parentium je fajn, imaš velik sprehajalnih poti, pa okrog in okrog hotela morje. Hrana je bla tud dobra, urejenost hotela zadovoljiva (sem že bila tud v boljših), bazen notranji pa kar velik, topel in s pogledom na morje. Priporočam.
Sama sem bila že tolikokrat tu da sem se že mal naveličala, sicer pa imam zelo lepoe spomine.

NinKa -> RE: 1. MAJ (7.4.2008 15:30:52)

Jaz pa sem predlani šla pogledat ta Parentium, ...., bili smo v apartmajih Belwue na sosednjem griču.

No ko sem prišla noter me je spreletelo "Uf s kerega vogala se nam bo pridružil Druže Tito" Hotel se mi je vizualno zdel čista polomija....vse je bilo črnem usnju, prav videlo se je da je bilo narejeno tam v 80ih letih, pa še usnje je bilo ščohano...grr....pravo nasprotje recimo apartmajev, ki imajo noter opremo Kolpa San in Novoles na balkonih. Al pa tut hotela Gran Vista ali Gran Istra sta super proti temu. Še un hotel, spodaj zraven Plavi, v katerem je vsaka soba v roza barvi je boljši....tak da...če si malo občutljiva na estetiko, pol Parentium ni zate.

Smo pa lani bli v Valamaru Lanterni, ampak varianta 4* in je bilo tut super. Mir, saj so družine, ampak vse bolj na izi varianto.....v unih cenejših variantah gre mladina pijančevat čez prvi maj....no ja, saj smo bili za našega mladosti časa isti [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image].

ella2006 -> RE: 1. MAJ (8.4.2008 8:32:31)

V Parentiumu smo bili za 1 maj pred 5 l in če ga od takrat niso prenovili je prava žalaost, razen hrane. Edino kar je pa res odlično je lega hotela.

ella2006 -> RE: 1. MAJ (8.4.2008 8:33:28)

Orhideja,

Mi imamo tudi plačan Sol Garden Istra, mogoče pa se vidimo.

pikapolona2 -> RE: 1. MAJ (9.4.2008 22:50:46)

Duga uvala...je smotana ker je tako izolirana....za vsak izletek moraš it z avtom. V sezoni pa je na plaži olalala gužvaaaaaaaa. Moji starci skoz hodijo tja imajo nek poceni apartma potem pa plazita in lezeta v nek hrib potem pa čez breg da prideta do neke vsaj kolikor toliko osamljene plaže...hotel izgela fensi sam pojma nimam kakšna je hrana. Je pa meni bilo tam res dooooolgčas.

Stran: [1]