Soncnica Sandra ***
|
Moram malo pokomentirati tole temo. Punce nehajte jamrat koliko ima katera plače, pa kaj pol če jo ima wonderland 900 EUR +, jaz jo imam 1100 EUR + 1000 stimulacije, ki mi ne gre v bruto plačo, tako da bom na porodniški dobila samo 1100 EUR. Sploh pa ti nihče ne da 2000 EUR plače za nič, v naši firmi se dela tudi 10 al pa 12 ur na dan, pa še vikend če je treba. Ne gre noben ob treh domov. In ko odštejem kredit za stanovanje 600 EUR in ostale stroške, mi ne bo čisto nič ostalo tako kot vam. Poleg tega imate lahko tudi ve tako plačo, samo je treba rit premaknit iz javne uprave, pa začet migat, ne pa pit kave 3 ure na dan pol pa jamrat kaj ti država nič ne da. Potem ko bo šel pa moj otrok v vrtec bom mogla pa še 300 eurov za vrtec dajat, zato da bodo lahko une k so doma pa nočjo delat imele vrtec zastonj. Vse lepo in prav, ampak ne meči nas vseh v isti koš!!!! Tudi sama sem velikokrat delala precej več kot samo do 3h popoldan, s tem da sem delala na terenu in to z otroki, ki imajo posebne potrebe, invalidi, alkoholiki, močno dementnimi ljudmi, .... pa tudi v soboto ali nedeljo če je bilo treba iti koga kam iskat ali kam peljat, pa za to nisem dobila nič drugega kot plačane tiste ure, ko sem delala, nobenih dnevnic in nobenih dodatkov, pa imam prav tako VII.stopnjo izobrazbe in sem delala za minimalca za V. stopnjo!!!! Pa se nisem prav nič pritoževala, in se še vedno ne. Pa tudi moti me ne, če imate vse po 5.000€ plače. Me pa zanima ali ste srečne in zadovoljne? No tu se ponavadi vse konča. Pa ne mi jamrat koliko imate kreditov, sej ste jih same najela, ne jaz. Tudi sama sva začela iz nič pa brez kreditov in gre, tako da mi ne reli, da rabiš za vsako stvar kredit. Pač moraš malce bolj šparat pa bo šlo. Pa za vikende boš pač kdaj doma pa ne boš si privoščil utra dragih počitnic in ne vemkaj še vse, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|