NancyF -> RE: motoristka in nosečnost (8.4.2008 13:27:56)
|
Živjo! Jaz vozim sama motor, no morm rečt, da sedaj trenutno ne, ker sem v 29. tednu. Moja ginekologinja mi je odsvetovala vožnjo že od vsega začetka nosečnosti (večja verjetnost je za SS, ker dostikrat prihaja do močnejših tresljajev, lahko pa tudi padca), sicer pa je odločitev tvoja. Iz svojih izkušenj pa vem, da dostikrat med vožnjo spregledal kakšno "luknjo", katera pa ni prijetna za trebuh, ker pride lahko do hujšega tresljaja ali "zaboja" in te kar stisne v trebuhu, če nisi pripravljen. Sploh pa je rizik v prvih treh mesecih. No jaz sem se vozila do 6. tedna nosečnosti, ker takrat še vedela nisem, da sem noseča. S kombinezonom ne bi smelo biti težav pri zapenjanju, vsaj do tretjega meseca nosečnosti ne, razen, če se ti "napihuje" trebušček, ne sme te pa tiščati. Jah punca, treba se bo še marsičemu odpovedati.... meni je blo tud full bed zaradi tega, samo se sprijazniš. Ko začutiš prve brcike, ti je otroček na prvem mestu... verjemi.... SREČNO!!!! Boš pa vozila tro ali štiri kolesnik [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|