izgubljena_ovcka -> RE: motoristka in nosečnost (9.4.2008 23:15:08)
|
Ah dajte no! S temi stvarmi je pa čisto od osebe do osebe odvisno! In tukaj ni nič "prav" ali "narobe". Ene smučajo dokler se jim trebuh ne pozna, druge ne, ene hodijo v hribe, spet druge raje samo na krajše sprehode, ene gredo na rafting in podobno medtem ko nekatere iz strahu celo nosečnost prečepijo doma. Da me ne boste zmerjale, jaz sem tista "previdnica", ki se sprehajam, veliiiiko počivam in jem haha in ni bilo nič bordanja letos pozimi in podobnega... Tveganje mora pa oceniti vsaka sama. Če se motoristki zdi sprejemljivo, naj se vozi dokler se hoče, če je pa tveganje zanjo previsoko, naj se pač vzdrži. Jaz osebno (govorim samo zase, ne svetujem in ne pametnjačim) sem mnenja, da za otroka ni težko eno sezono izpustit (konc koncev če se mojemu detetu kaj naredi zgolj iz moje neučakanosti se požrem do smrti). Mi je bilo pa grozno težko kdaj pa kdaj gledat posnetke z Vogla, sanjska zima, urejen snow park, vsi kolegi gor bordajo, jaz se pa "sprehajam" naokoli. Ampak jaz sem pač bolj "ziher je ziher" oseba. Govorit kaj je "pametno" počet v nosečnosti in kaj ne je pa tako kot se kregat al so palačinke boljšega okusa kot gibanica, skratka popolnoma brezpredmetno. Stvar okusa pač.
|
|
|
|