Kaštrun
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo No jest sem mojim prijateljem rekel, da če me kam zvežejo, pa mi kako kurbo podtaknejo, da jih nočem nikoli več videt. S striptizeto na moji fantovščini smo prebili led, ker sem bil pač prvi. Ženska je prišla, odplesala svoje, ko mi je hotla slečt hlače, sem rekel da ne in me je lepo pustila pri miru, pa sem bil koma pijan, pa sem vedel, kje so meje, tko da zame to, da je tip mrtvo pijan, pa da ni vedel ni izgovor. Punco smo lepo še na pijačo povabli, mal poklepetal z njo (kar jo je prijetno presenetlo), in je šla. kalbo ok. moj svak je imel fantovšno takšno, da so ga pač pili od lokala do lokala. na koncu so prišli v en bar kjer je bil ful popularen takrat striptiz (pojma nimam več kako se ta bar imenuje, ker kot vem ne obstaja več) in so mu kolegi plačali striptizeto, pač ta šla v svojo sobico (za zaveso), da jo je lahko po joškah grabu, pa lizu pa take... in mojemu svaku, pijanemu seveda, se je vsedla na kolena in se nekaj začela "drpajsat" pa njemu, pa je potem rekel "fantje, to ni zame, jest nisem tak", vstal in do konca glasbe (ker je bilo plačano pač za en komad) je za striptizeto "poskrbel" njegov kolega. moj mož je povabil kolege na bovling (prej pa jim je že povedal, da noče nobenega pribijanja na križ in mazanja z raznim ajvarjem, zenfom ali čim podobnim, ker drugače fantovšne ne bo). no, tam so ga - logično - pili, potem so šli pa tudi "na štango" (tudi ne vem kateri bar. mislim da nekje v trzinu). tam so se naslajali na tiste joške (ki mojemu btw dol visijo, ker pravi da bi mu bilo vseeno tudi če ženske ne bi imele jošk, važno, da imamo čepšlo ) tam so mu kolegi plačali za eno striptizeto, pa je rekel, da mu enostavno ni potegnilo, zato jo je prosil, da se z njimi vsede dol. jo je vprašal kako ji je ime, pa ali je to njena redna služba... skratka kr neki. in jaz mu verjamem. zakaj? ker je svak rekel, da je moj mož ena "reva" (mogoče sta pa brata ) no, kakorkoli že. jaz pravi nekako tako, kot je rekel kalbo VSE JE V MOŠKI GLAVI in ne v glavici. kar pa se tiče tistega "mrtvo pijanega". se strinjam da mr. President ne vstane. ampak tip je gledal posnetek in videl sebe kako... OMG! hvala lepa za take prijatelje, ki bi snemali mojega moža kako jo liže trugi tik pred poroko. pa kaj si ti nor!!!