Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:38:34
|
|
|
|
baguSka
|
Kje!? Kdaj?
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:39:39
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Kje!? Kdaj? Tu, na RR...ali pa sem jaz tako malo gor
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:48:19
|
|
|
|
baguSka
|
Al pa nisva na istih temah.. No, jaz sem kr precej gor.. ampak se ne ukvarjam vec tok pogosto z odnosi. Zdej sem drugje..
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:51:18
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Al pa nisva na istih temah.. No, jaz sem kr precej gor.. ampak se ne ukvarjam vec tok pogosto z odnosi. Zdej sem drugje.. Kje????
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:52:38
|
|
|
|
Marogica
|
Ja..poroka....
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:55:17
|
|
|
|
baguSka
|
ja.. pa dekliscine, pa fantovscine..
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:56:48
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka ja.. pa dekliscine, pa fantovscine..
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 7.4.2008 23:59:38
|
|
|
|
baguSka
|
hja takle mamo ne vem.. jaz si sploh ne predstavljam res, da bi mojga mela neki pod kontrolo pa ga sprasevala za vsak korak in za vsako dejanje.. jaz naju se vedno smatram kot dve samostojni osebi, ki se zdruzita v eno ko sta skupi.. to je pa tud vse
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:02:02
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka hja takle mamo ne vem.. jaz si sploh ne predstavljam res, da bi mojga mela neki pod kontrolo pa ga sprasevala za vsak korak in za vsako dejanje.. jaz naju se vedno smatram kot dve samostojni osebi, ki se zdruzita v eno ko sta skupi.. to je pa tud vse Ko bi jih vsaj polovica tako mislila, bi DiPO (družina in partn...) odpadla...in ne bi imela jaz kaj brati in pisati
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:03:37
|
|
|
|
baguSka
|
Ja to bla pa katastrofa...
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:07:50
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica AJa, pa telefonov ne pozabite preverjati..njegovih in svojih.... To je bilo lani.... . Letos je ze nova moda.
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:08:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica ...Pa to ti je hujše, kot zapor. Ni čudno, da takšni tipi kar hitro zbezljajo... Ne, temu se rece bolje spreciti nego ljeciti... ....dokler verjames v pravljice
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:09:40
|
|
|
|
baguSka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: Marogica ...Pa to ti je hujše, kot zapor. Ni čudno, da takšni tipi kar hitro zbezljajo... Ne, temu se rece bolje spreciti nego ljeciti... ....dokler verjames v pravljice
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:09:48
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka da bi mojga mela neki pod kontrolo pa ga sprasevala za vsak korak in za vsako dejanje.. Kako da ne? Sodobna zaposlena zenska si zapolni vsak trenutek svojega casa s pomembnimi recmi.
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:10:21
|
|
|
|
baguSka
|
Ne hvala.
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:11:17
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ne hvala. Kako ne? Ponujam ti popolno resitev za ves tvoj prosti cas, nobenih skrbi vec, kaj bos pocela. In ti mrtvo hladno reces ne ?
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:12:08
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: AnjaPH Vseeno pa si ne morem pomagati da nebi pomislila kaj se dogaja tam Me se vedno zanima, pa sori, ce tezim. A bo poroka?
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:12:09
|
|
|
|
baguSka
|
Ponujam ti popolno resitev za ves tvoj prosti cas, nobenih skrbi vec, kaj bos pocela. In ti mrtvo hladno reces ne ? Zelo zelo zelooo si prijazno dekle. Moram rect.
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:13:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Ponujam ti popolno resitev za ves tvoj prosti cas, nobenih skrbi vec, kaj bos pocela. In ti mrtvo hladno reces ne ? Zelo zelo zelooo si prijazno dekle. Moram rect. Ti gre ze bolje. K se baje mozis (al zenis ). V takih trenutkih prava dobrotnica postanem.
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:14:56
|
|
|
|
baguSka
|
Baje se mozim.. Res si najboljsa! Mi dajes zelo lepe smernice, kako naj ravnam v svojem zakonu.
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:16:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Mi dajes zelo lepe smernice, kako naj ravnam v svojem zakonu. Ves kaj, red je red..
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:17:37
|
|
|
|
baguSka
|
Zakon pa zakon. Sej se bom se kej naucila..
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:19:08
|
|
|
|
baguSka
|
Nc. Grem jst spat. Pa ne k mojmu, k je na kavcu pijan zalegnu... Ker bohve kje se je potiku in kam ga je vtiku... Ostalim: sori, pa brez zamere. Mal heca.
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:19:40
|
|
|
|
mika
|
Mater ste ene čudne....res....blebetate o nekem zaupanju, kako moškim zaupate, oni pa ne smejo nič, pa vse morajo povedati, pa vse z vami delati...Pa to ti je hujše, kot zapor. Ni čudno, da takšni tipi kar hitro zbezljajo... Marogica si huda predvidevam da name, samo si me narobe razumela....mojemu ni nič prepovedano, ga ne kontroliram in ne zaslišujem. če spije pol pira vse ven pove . tisto so bile moje skrbi in ga nisem najedala, tega ne počnem nikomur, ne da bi možu. -
|
|
|
|
RE: Moj ima pa danes fantovščino :S 8.4.2008 0:19:43
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: baguSka Zakon pa zakon. Sej se bom se kej naucila.. Ja, tako je to, clovek se vsak dan necesa nauci.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?