Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 7.4.2008 18:44:09
|
|
|
|
ključek
|
iskrene čestitke!!!!
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 7.4.2008 21:06:55
|
|
|
|
Pi-kica 1
|
Mišek, iskrene, iskrene čestitke. Pestke pa tako stiskam, da so členki že čisto beli.
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 9.8.2008 22:26:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Evo, bom malo obudila temo, ker me zanima kako je kaj z Miško. Upam, da veselo skaklja s trebuhom po svetu.
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 9.8.2008 22:28:06
|
|
|
|
KBM
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 9.8.2008 22:37:32
|
|
|
|
amaya
|
Joj, jaz sem pa komaj zdaj to temo opazila...... ČESTITKE IZ SRCA.... TI PAŠTETKA, BOŠ PA SIGURNO NAJBOLJŠA TETA NA SVETU!!! upam, da se bo vse lepo izšlo. Držimo pesti
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM da je Mišek 13 noseča 9.8.2008 22:50:00
|
|
|
|
haloze
|
Čestitam teti in mamici in seveda očku
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM da je Mišek 13 noseča 9.8.2008 22:55:44
|
|
|
|
HuAnita
|
Prosim, da bodoči mamici ne dovolite izliva čustev na RR! Ker če bo tam, se bo en post paštetil do onemoglosti!!!! Paštetka - ne zameri, nisi (na) jetrna.... Čestitke, da boš teta ---- i maš še poleg tega dejstva, za katerga nisi storila prv nič, še kakšne zasluge za novo življenje....?
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM da je Mišek 13 noseča 9.8.2008 23:00:25
|
|
|
|
Lejči
|
Čestitke Mišek13 in držim pesti za čim lepšo nosečnost!
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 10.8.2008 0:37:32
|
|
|
|
hmm...
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya Joj, jaz sem pa komaj zdaj to temo opazila...... ČESTITKE IZ SRCA.... TI PAŠTETKA, BOŠ PA SIGURNO NAJBOLJŠA TETA NA SVETU!!! upam, da se bo vse lepo izšlo. Držimo pesti Se podpišem. ISKRENE ČESTITKE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! UPAM DA BO VSE OK!!!!! Želim ti lepo nosečnost, in seveda zdravega otročka!
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 10.8.2008 19:06:51
|
|
|
|
srki
|
Iskrene čestitke za Mišek 13 in seveda bodoči teti!
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 10.8.2008 19:27:42
|
|
|
|
Minka Pobalinka
|
Huanita... če bi ti vedela čez kaj vse je Mišek13 šla za tole bitjece, ki ga končno pričakuje... bi bila tiho kot miš.. Bravo Mišek13 !
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.8.2008 21:33:01
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM da je Mišek 13 noseča 10.8.2008 22:28:17
|
|
|
|
hmm...
|
Čestitke, da boš teta ---- i maš še poleg tega dejstva, za katerga nisi storila prv nič, še kakšne zasluge za novo življenje....? OMG! Če prav razumem.
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM da je Mišek 13 noseča 10.8.2008 22:31:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: HuAnita Prosim, da bodoči mamici ne dovolite izliva čustev na RR! Ker če bo tam, se bo en post paštetil do onemoglosti!!!! Paštetka - ne zameri, nisi (na) jetrna.... Čestitke, da boš teta ---- i maš še poleg tega dejstva, za katerga nisi storila prv nič, še kakšne zasluge za novo življenje....?
|
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM... 10.8.2008 22:34:06
|
|
|
|
ELMA
|
|
|
RE: ŠIRNEMU SVETU SPOROČAM da je Mišek 13 noseča 11.8.2008 8:47:05
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka DA BOM POSTALA TEEEEEEEEEEEEEEETAAAAAAAAAAAAA!!!!!!! (upam, da mi dovolite tokrat, da se derem) jaz kr od sreče, pa 4 mesece tega nisem vedela Paštetka pozdravi sestrico ; želim ji najlepšo in seveda veliko in še več veselja, sreče, ko bo k sebi stisnila najlepšega
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?