Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Najprej vsem ena najlepša hvala za čestitke in želje
Za tiste ki ste spraševale po letih: Po 5,5 letih, po 6 icsi/ivf postopkih, po 1 laparoskopiji, 2 histeroskopijih, po operaciji in odstranitvi dela crevesja zaradi hude endometrioze, po napotitvi v Prago z razlago, da nikoli ne bom imela svojih zrelih celic in svojih otrok (prvi 3 postopki brez celice in ET), po previsokem prolaktinu, po ugotovitvi protiteles TPO in se protiteles, ki unicijo zarodke, po strogi dieti (misek dieti ) in s pomocjo tablet za protitelesa, po dobrih 20 800 evrih za zdravljenje v tujini.... nam je uspelo zagledati plusek s svojimi celicami . Zdaj samo še upamo, da nam bodo tablete pomagale obdržati naš zakladek , zato vas naprošamo, da še naprej držite pesti
Hvala vam še enkrat in lep pozdravček od MIŠEK13
< Sporočilo je popravil Paštetka -- 7.4.2008 9:34:04 >
Čestitke bodoči teti, predvsem pa MIŠEK 13 in njenemu dragemu, res si zaslužita.Prosim pozdravi jo od stare soborke in ji še v mojem imenu zaželi prečudovito nosečnost.